- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.021
ayışığım canım hoşgeldin aramıza... iyi ettin gelmekle daha sık gel paylaştıkça azalılıyor sıkıntılar... ikiz annesi olarak bende elimden geldiğince yardımcı olmaya paylaşıma hazırım..
ecemim sağol canım.. gittiğim yerlerde net var ama bana sıra gelmez sanırım... ilk fırsatda yazarım merak ederim sizleri..
ayışığı bacım canım aramıza almak ne demek hoşgeldin sefalar getirdin keşke daha önce gelseydin de dertlerimiz sevinçlerimizi paylaşaıp biraz daha rahatlasaydın
benimde geçen hafta oğlumun kalbi için minik bi delik var dedi üniversite önemli değil dedi kapanır dedi ama biz raporları istanbula yolladık ordan cevap bekliyoruz içimiz içimizi yiyiyor Allah senin kızçenede bir an önce sağlık sıhat versin inşallah
biz bugün %65 evdeydik geri kalan kısmın %15'inde gezdik şimdi %100'ü tamamlamak için çekirdek çitleyip çay içiyoz
oğluşum az kestiriyo hava çarptı sanırsam uyansın ona yaptığım leziz evde ne var ne yok çorbasını içireyim barime
ya bişi sorcam siz hiç çorbaya et attınız mı ?
denizanası canım Allah kavuştursun , desene bugün sende benim kaderimi paylaşıyosun kaydirigubbakcemile3
ben dün gönderdim resim yarışmaya , tesadüf sünnet resimlerini yüklerken bi baktım batuya kavanoz maması yedirirken bi resim var , onu gönderdim bakalım artık şansımızı deniyoruz kaydirigubbakcemile
nası yani
canım senin sünnetin yarın mı? hiç söylemiyosunnn
ay canımmm hadi hayırlısı olsun Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?