2008 Kasım Anneleri

nazlıcım hayırlı yolculuklar şimdiden
benim eylülüm de aklına gelirse ısıryo göğsümü ve iki dişiyle ama çok fena oluyorum yaa ağrısı kötü

ayışığı bacım canım aramıza almak ne demek hoşgeldin sefalar getirdin keşke daha önce gelseydin de dertlerimiz sevinçlerimizi paylaşaıp biraz daha rahatlasaydın

benimde geçen hafta oğlumun kalbi için minik bi delik var dedi üniversite önemli değil dedi kapanır dedi ama biz raporları istanbula yolladık ordan cevap bekliyoruz içimiz içimizi yiyiyor Allah senin kızçenede bir an önce sağlık sıhat versin inşallah

biz bugün %65 evdeydik geri kalan kısmın %15'inde gezdik şimdi %100'ü tamamlamak için çekirdek çitleyip çay içiyoz

oğluşum az kestiriyo hava çarptı sanırsam uyansın ona yaptığım leziz evde ne var ne yok çorbasını içireyim barime

ya bişi sorcam siz hiç çorbaya et attınız mı ?

selam kızlar, bugün babamız yok oğlumla yalnızım bu gece, doğumdan beri ilk olacak,

evdeydim hep ama bir ara feneriuma gidip babişe hediye aldık denizle, ha yavru kanaryanın resimlerini günlüğüne ekledim bakmak isteyen olursa:))
huysuz bugün sanırım 5. diş yakın

ayışığı hoşgeldin aramıza, bebişlerinin resimlerinide görmek isteriz:) ayrıca geçmiş olsun meleğine umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

7. ayımızı kutlayan kutlamayan herkesi öpüyoruz

nazlı , elif şimdiden iyi yolculuklar dikkatli olun yollarda

zeyna ben koyuyorum et, ama onu blendırdan geçiriyorum

bişii sorcam yarışmaya resim gönderen oldumu? hediyelerde artmış haberiniz olsun:))

Allah kavuştursun denizinanası
bende ilk kez evde ne var ne yok çorbasına et attım hemde gerdan blendırdan geçirdim ayılmasını bekliyorum yedireceğim
tavuk ve suyunu vermiştimde et ilk defa deniyorum

bizde babamıza bi hediye arıyorum ama henüz bişi bulamadım mafoldumben

ayy zeynam bende atmadım şeer et ama dün kıyma aldım üç beş parçaya ayırıp buzluğa atım çorbalarına filan atarım die

ver canım ben bayadır veriyorum et,

ben fenerbahce t-shrt ve ayakkabı aldım oğlundan, kendimde oğluşunun el kalıbından notluk ve quilling tekniğiyle kart yapıcam

sağol canım senle sanki geçen yıl tüp bebek dede görüşmüştük şimdi burdan devam ederiz inşallah

ben hiç et gurubu denememiştim başlangıç zamanı geldi geçecek

aslında 2 kez çekilmiş kıymada almak lazım artık ne bilim benim gözümde bebek sanki yiyemez gibi geliyodu
,
yok yok büyüdü bu danalar

denizanası canım Allah kavuştursun , desene bugün sende benim kaderimi paylaşıyosun kaydirigubbakcemile3
ben dün gönderdim resim yarışmaya , tesadüf sünnet resimlerini yüklerken bi baktım batuya kavanoz maması yedirirken bi resim var , onu gönderdim bakalım artık şansımızı deniyoruz kaydirigubbakcemile

zeynacım ben bunu ilk defa duydum :çok üzgünüm:
canım yaa çok geçmiş olsun , umarım yoktur , yada kötü bişi diildir , ya bebeciklere bişey olmasın onlar hep sağlıklı olsunlar :Saruboceq:

kızlar benim şu ısırık olayına da bi çözüm bulun benim canım çok acıyo mafoldumben

zeyna, andina sağolun kızlar, kayınvalidemi yazlığa götürdü yarın gelicek bu arada tarın sabah ablam geliyor iki çocuğuyla benim dersler bitene kadar ablam bakıcak, sonrada sünnet ve beraber ankaraya gidicez inşallah

bende daha göndermedim yarışmaya resim, sanırım son beş gün

andina günlüğede sünnet resmi koyda arada kaynamasın batunun resimleri

bende geldiimm
öğlen çamaşır ve duruyu doyurma faslından sonra kendimizi sokaklara attık
önce çekmeköy tarafında bir mangalcı var oraya gittik allahım tıklım tıklım nasıl kalabalık neyse zar zor kendimize yer bulduk ve biz karnımızı doyurduk tabi duru hanım karnı tok olmasına rağmen bizim etlere saldırdı :))
sonra da ümraniye carrefour a geçtik maxi toysa en sonunda fırsat bulup Durunun mama sandalyesini aldım biraz daha bekleseydim duru zaten sandalyede bizimle yiyecekti :))
ama yorulmuşum şimdi ayaklarımdan çıkıyor ağrısı
Duruya ayakkabı baktım ama doğru düzgün biey bulamadım beğendiğim modellerin numaraları kalmamış hep sinir oldum ..

ayışığım hoşgeldin aramıza çok sıkıntılı günler atlatmışsın ama geçmiş çok şükür hepsi
bu arada doğum tarihiniz benim kızımla aynı hatta benim kızımın göbek adıda ecrin :))) adaşlar yani ..allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bundan sonra daha sık görmek isteriz seni tabi ikizlerle zor olur ama bak nazlımeleğe saolsun hiç bırakmadı iki canavarla bizi :))

nazlımelekcm sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım kazasız belasız dikkatli gidin bol bol da gezin dinlenin ama arada fırsat bulursan kendinden haberdar et bizi de canım

elifsevde sende yolculuğa karar vermişssin sanırım hadi bakalım sanırım zor olacak almanya istanbul 2-3 gün falan sürüyordu sanırım aman dikkatli olun olur mu

zeynacım ben et koyuyorum durunun çorbalarına sonrada blendırdan geçiriyorum mis gibide yiyor sen de koy tatlım afiyet şeker bal löp löp et pıt pıt yağ olsun :))))

ya ben gönderemedim resim en son ne zaman beni de bekleyin evde kocamdan zor fırsat buluyorum pc başına geçmeye bari iş yerine götüreyimde resimleri oradan yüklerim.. :)))

nası yani
canım senin sünnetin yarın mı? hiç söylemiyosunnn
ay canımmm hadi hayırlısı olsun Şeniz

canımcım bana diyorsan yarın değil, derslerim bitmeden rapor alamıyorum okuldan derslerimde 24 haziranda bitecek 25 haziranda rapor alıcam ondan sonra yaptıracaz ablamda buradayken rahat olur dedik,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…