2008 Kasım Anneleri

ben artık çıkayım biraz ütü yapayım kocişle ilgileneyim kızı uyuttuk çok şükür dilerim uyanmaz çok mıkırdandı bugün yarın sabah görüşürüz

sağol andinacım
sen kendi telaşından fark etmemişsindir canım
bizde inşallah iyi şeyler duymak istiyoruz doktorlardan

bizde sünnet düşünüyoruz kısmetse temmuz ayında ama benim içimi korku sardı
acaba genel anastezi kalbi için kötü olurmu sonuçlara göre sünnet doktoruyla görüşmek lazım değil mi?

sen sonuçları al hayırlısıylada gerekirse eşimin cerrah arkadaşı var bir bir kaç tane onlarada sorarız canım, ama allahın izniyle gerek kalmayacak gibi geliyor bana

teşekkür ederim canım arada bakıyordum ama hastanelerden fırsat kalmıyordu inşallah bundan sonra sen bence sıkma oğluşun için canını ben araştıra araştıra uzmanı oldum bu işin okadar çok delik çeşidi varki sana önemli değil dedilerse kesin değildir çünkü bazı kişiler bilmiyorlar bile çocuklarının rahatsızlığını çünkü kilo aldıkça kapanıyor delik keşke benim kızımınkide öyle olsaydı bizim hastalığımız AVSD kalbin ortası yok denecek kadar delik yani iki deliğin birleşmesi ASD VE VSD VSD LER kendiliğinden kapana bilirlermiş ama bizim öyle değil senin bebeğinin kilo alma yada soluk alışında bir problem varmı benim kızım kilo alamıyor henüz 4 kilo ve taşikardisi oluyor dışardan bile blli oluyor o yüzden sıkma canını ALLAHIN izniyle kapanır kendiliğinden inşallah

inşallah canım inşallah
Allah bütün bebeklere sağlık sıhat versin içinde benimkiside
anlatamam kalbimin acısını yüzüne bakarken tutamıyorum gözyaşlarımı
bakalım bi sonuçlar gelsin senlede irtibata geçerim gerekirse
çok sağol canım

dualarım güzel kızınla ve tüm hasta bebişlerle canım allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize

yok canım benimkisi 8 kilo şu an ayına göre normal diyo doktorumuz nefesinde de bi problem yok yada ben hiç dikkat etmedim bi izleyim bakayım
Allah kızçenin ve senin yardımcın olsun en kısa zamanda iyi haberler ver bizlerede

iyi akşamlar
ay ışığım hoşgeldin aramıza canım öyle sıkıntılı zamanlar geçirmişsin ki çok zor gerçekten allahım ecrini ve öteki kızını size bağışlasın inş bu geride kalan kötü günleri zaman öyle güzel şeyler verir ki size unutursunuz canım
beni soracak olursanız evi temzilemekle meşguldüm ütün gün totomun üzerine oturmadım 5 dk (
duş aldım yatacaktım fakat aklım sizde kaldı

aman nasıl unuttum denizanası asortie saphiram ve zaynam 7.ayınız kutlu olsun şekerlerrrr:teytey:
zaman nasıl geçiyor yaaa insanın aklı almıyor
şu an yavrum öyle güzel uyuyor ki bakmaya kıyamıyorum ve onu çok seviyorum allaha ne kadar şükretsek az bizi böyle meleklerle ödüllendirdi rabbim hepsini korusun

Mmmf ne testi canım bu hayırdır?Benim haberim yok, geçmişe bakamadım yoğunluktan
canım bu kadar sık enfeksiyon geçirmesinin altında yatanı anlamak için bide idrar tahlili ve kültürü istedi tahlil temiz çıktı da asıl kültürün sonucu önemli idrarda geri kaçma ve böbreklerde büyüme olabiliyormuş prematürelerde Allah korusun onun için yani ömrüm törpülendi tabii şu 3 gündür yarın 4 de sonucu alıp 5 de drye gidicez
canım hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun canım prematüre annesi olmak başlıbaşına zorken sende daha çok dert varmış Allah beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda güzel kızın da iyileşecek annesi dualarımız onunla ve seninle
mmmf cim inşallah temiz çıkar sonuçlarınız bu gün nasıl yakışıklı
ateş araları uzadı eskiden 3 saatte ateşlenirken şimdi 6-7 saate çıktı araları bende ona göre dönüşümlü fitil ve ibufenle kontrol altında tutmaya çalışıyorum
ben yaklaşık 1.5 aydır atıyorum canım minik et parçaları attım buzluğa onları haşlayıp sonra sebzeleri ekliyorunm en son az tuz ve blendır
andinacım sünnetiniz hayırlı olsun canım darısı başımıza şu idrarda iltihap çıkmazsa hemen cırt cırt yapıcaz bizde ama çıkarsa bu sene yatar çünkü 15gün antibiyotik kullanması gerekiyomuş sonra gene tahlil iyi olursa olur dedi dr ama ben temmuzda yaptırmak istemiyorum çok zor iyileşiyo yarası fatihte demişlerdi inanmamıştım 15 gün sürdü valla bide hamileydim burnumdan geldi sonrada ağustosve ramazn

bende bir aydir et yediriyorum doktorum dedi demir eksikligi var diye yiyor hemde cok seviyor blendirdanda gecirmiyom kiymalari cok güzel yiyor her corbasina katiyorum azar azar bizim yedigimizdende yiyor yogurtlu makarnaya bayiliyor

izin isi yatti kizlar sevindim aslinda mustafam cok kücük hamur olur yolda artik seneye ins

elifsevde hayırlısı olsun canım, dediğin gibi daha çok minik zor olurdu yollarda,

mmf sonuçlarınız temiz çıkar inşallah canım, iyi haberlerini bekliyorum

hee kıs doğru geldin hoşgeldin

bu arada ayışığı canım metanetli olmak lazım ,sen bu sıkıntılara göğüs germişsin ve bundan sonrasını da atlatacaksın eminim ..

ay neyse esoşum ben kaçar ,çok gezdim pek yoruldum ,meloş sızdı bende yatıyım barim.herkese iyi geceler,yarın dükkanı erken açın haaa ,yoklama yapcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…