- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.061
sağol andinacım
sen kendi telaşından fark etmemişsindir canım
bizde inşallah iyi şeyler duymak istiyoruz doktorlardan
bizde sünnet düşünüyoruz kısmetse temmuz ayında ama benim içimi korku sardı
acaba genel anastezi kalbi için kötü olurmu sonuçlara göre sünnet doktoruyla görüşmek lazım değil mi?
sayfa değişmiş, yeni gördüm burayı, denizi doyurup uyutana kadar gitmişsin canım gelince haber ver
andinacım sünnetiniz hayırlı olsun canım darısı başımıza şu idrarda iltihap çıkmazsa hemen cırt cırt yapıcaz bizde ama çıkarsa bu sene yatar çünkü 15gün antibiyotik kullanması gerekiyomuş sonra gene tahlil iyi olursa olur dedi dr ama ben temmuzda yaptırmak istemiyorum çok zor iyileşiyo yarası fatihte demişlerdi inanmamıştım 15 gün sürdü valla bide hamileydim burnumdan geldi sonrada ağustosve ramazn
ben fenerbahce t-shrt ve ayakkabı aldım oğlundan, kendimde oğluşunun el kalıbından notluk ve quilling tekniğiyle kart yapıcam
kızlar herkese günaydın....
dün öyle büyük bir kaza atlattıkki sormayınÇok üzgünüm çoook..Büyük kızımın dolabını topluyorduk..(Ailece hep beraber:))) Küçük kızımla büyük kızım yatağın üzerinde oynuyorlardı...Ufaklık birden öne uzanayım derken o yataktan aşa bi düştü((( Ben boynu kırıldı sandım..Öyle kötü düştükü anlatamam..
Hemen doktora götürdük bide kusunca ben kesin bişey oldu dedim...Allahıma şükürler olsunki hiçbirşeyi yokmuş..Aman kızlar çok dikkat edin..
geçmiş olsun hilalcim gerçektenişimiz artık zor düşmeyi tehlikeyi öğrenene kadar onlar biz tetikde olacağızkızlar herkese günaydın....
dün öyle büyük bir kaza atlattıkki sormayınÇok üzgünüm çoook..Büyük kızımın dolabını topluyorduk..(Ailece hep beraber:))) Küçük kızımla büyük kızım yatağın üzerinde oynuyorlardı...Ufaklık birden öne uzanayım derken o yataktan aşa bi düştü((( Ben boynu kırıldı sandım..Öyle kötü düştükü anlatamam..
Hemen doktora götürdük bide kusunca ben kesin bişey oldu dedim...Allahıma şükürler olsunki hiçbirşeyi yokmuş..Aman kızlar çok dikkat edin..
sağol miniğim bizde umutla geçmesini bekleyeceğizzeynam sımdı gordum yıgıt efenın durumunu
ınsa allah doktorların dedıgı gıbı kendılıgınden gececek
stres yapma allah daha beterınden korusun canım
ayısıgı hosgeldın canım aramıza
meger ne dertlerle bogusan ınsanlar varmıs dedırttın bana canım
allah saa sabır bebeklerıne guc kuvvet versın
mmf ınsa allah bugun sonucların guzel cıkar
bakalım ne dıyecek doktorun kontrolunde
andına sanırım oglusun sunnet oldu sunnet baslıgına henuz bakmadım ama hayırlı olsun canım
dusuncelı anne arkadasım benım
sımdıden hazırlamıs bıle hedıyesını ama bu guilling teknıgı ne cok merak ettım canım
nazlımelek ve elıfsevdenın tatıl planı vardı sanırım
hayırlı yolculuklar dıleyeyım tekrar
baska kım vardı bılmıyorum aklımda bu kadarı kaldı
ay zeynam sorma ya ebnde poğaça aldım off aynen benimde midem fena oldu her sabah kahvaltımı yaparım ama bu sabah uyku daha tatlı geldi canım ama bidaha almam dışarıdan çok kötü oldumgünaydın kızlarrr
bende sersem gibiyim :bbo: ama neden onu bilmiyorum halbuki uyudum da ama sanırsam pazartesi sendromu
uzun zamandır dışardan bişiler alıp yemiyordum keşkede yemez olaydım kapıldım o böreklerin cazibesine miğdem bulandı kafamçokkarıştı
günaydınnnn
güzel kasım anneleri hastalıklarla uğraşıyoruz,üzülüyoruz ama her şeyer rağmen onlar kollarımızda allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?