2008 Kasım Anneleri

kızlar günaydın herkese opuyorumnanaktan

canım doktoruna iyice danış derim , bi sakıncası varsa o söyler zaten ne yapman gerektiğini ama inşallah herşey yolunda gider be zeynacım , yavrucuklarımızın hepsi iyi olsun :Saruboceq:

sayfa değişmiş, yeni gördüm burayı, denizi doyurup uyutana kadar gitmişsin canım gelince haber ver

canımcım valla ben çok duramadım gece , etrafı toplayıp yattım , iyiki de yatmışım bizimki bir gazlandı sorma bütün gece ayaktaydım , sersem gibiyim şimdi , çok kızdım zaten dün annemle babam ilk defa batuyu parka götürdüler , sonra ben de gittim onu almaya anaaa bir soğuk sorma , nasıl esiyo ve benimkinin ayakları çıplak, anne neden giydirmedin çoraplarını dedim , babam üşümez demişmiş klava:
bütün gece ağladı yavrum karın ağrısıyla yani başkası yapsa bi ton laf söylerdim de insan anne babasına da fazla bişey diyemiyo :sm_confused:

ay cnaım temmuzda iyileşmeme olayı çok ilginç , sıcaktan yada nemden falan herhalde , inşallah tahlil sonuçları iyi çıkar da yaptırıverirsiniz hemen , çok büyük rahatlık hayatım , en güzeli acı yok sızı yok hihoyyyt iyi haberlerini bekliyoruz bugün maytapçım

günaydınnnn
güzel kasım anneleri hastalıklarla uğraşıyoruz,üzülüyoruz ama her şeyer rağmen onlar kollarımızda allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin

kızlar herkese günaydın....
dün öyle büyük bir kaza atlattıkki sormayınÇok üzgünüm çoook..Büyük kızımın dolabını topluyorduk..(Ailece hep beraber:))) Küçük kızımla büyük kızım yatağın üzerinde oynuyorlardı...Ufaklık birden öne uzanayım derken o yataktan aşa bi düştü ((( Ben boynu kırıldı sandım..Öyle kötü düştükü anlatamam..
Hemen doktora götürdük bide kusunca ben kesin bişey oldu dedim...Allahıma şükürler olsunki hiçbirşeyi yokmuş..Aman kızlar çok dikkat edin..

gunaydın gunaydın gunaydın
ben geldım yıne hıc hafta sonu gıremedım sıteye ama cok yogundu yıne
bıldıgınız uzere cumartesı kalabalık mısafırım vardı
onları ugurladıktan sonra aksam catkapı mısafırım geldı ve gece 11'e kadar ben hızmet etmekle mesguldum bır evsahıbı olarak
cocugumla cok ılgılenemedım sureklı anneanneyle kalmak zorunda kaldı yavrum
hafta ıcı calısırken bıle daha cok ılgılenebılmıstım
anladım kı mısafır agırlamak ozellıkle kalabalık olunca bana gore degıl
bu sebeble esıme soyledım pazar gunu ne mısafır kabul edıyoruz ne de bırıne gıdıyoruz
cekırdek aıle olarak cocugumuzla ılgılenıcez dıye
nıtekım de oyle oldu
dun guzel bır sabah uykusu uzerıne babamızın ellerınde sabah kahvaltısının ardından alısverıse ve gezmeye cıktık
oglusuma mayo ve havuz aldık
eve geldıgımızde suyla doldurduk ve ıcıne bıraktık gormenız lazımdı kızlar
superdı cıglıkla eslıgınde suyun ıcınde oynayarak cırpınısı bızım uzerımıze su sıcratması superdı
gunes kremı sıparısımızı de verdım yarın alıcam ınsa allah
tatıl hazırlıklarımızı tamamladık sayılır
kocıs bır surprızle bana da cıcı babet aldı sagolsun
yorgundu olsa guzeldı sayfalara gozgezdırıp gelıyorum

günaydın kızlarrr
bende sersem gibiyim :bbo: ama neden onu bilmiyorum halbuki uyudum da ama sanırsam pazartesi sendromu
uzun zamandır dışardan bişiler alıp yemiyordum keşkede yemez olaydım kapıldım o böreklerin cazibesine miğdem bulandı kafamçokkarıştı

zeynam sımdı gordum yıgıt efenın durumunu
ınsa allah doktorların dedıgı gıbı kendılıgınden gececek
stres yapma allah daha beterınden korusun canım

ayısıgı hosgeldın canım aramıza
meger ne dertlerle bogusan ınsanlar varmıs dedırttın bana canım
allah saa sabır bebeklerıne guc kuvvet versın

mmf ınsa allah bugun sonucların guzel cıkar
bakalım ne dıyecek doktorun kontrolunde

andına sanırım oglusun sunnet oldu sunnet baslıgına henuz bakmadım ama hayırlı olsun canım

ben fenerbahce t-shrt ve ayakkabı aldım oğlundan, kendimde oğluşunun el kalıbından notluk ve quilling tekniğiyle kart yapıcam

dusuncelı anne arkadasım benım
sımdıden hazırlamıs bıle hedıyesını ama bu guilling teknıgı ne cok merak ettım canım

nazlımelek ve elıfsevdenın tatıl planı vardı sanırım
hayırlı yolculuklar dıleyeyım tekrar

baska kım vardı bılmıyorum aklımda bu kadarı kaldı

canım geçmiş olsun okurken bi tuhaf oldum vallahi çok dikkatli olmak lazım bi anlık dalgınlık nelere sebebiyet veriyor tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun hilalcim gerçektenişimiz artık zor düşmeyi tehlikeyi öğrenene kadar onlar biz tetikde olacağız
benim adamda akşam diyo yürüteçle böle pıtır pıtır yürüse nasıl baş edecez
delimi neee
sağol miniğim bizde umutla geçmesini bekleyeceğiz

ay zeynam sorma ya ebnde poğaça aldım off aynen benimde midem fena oldu her sabah kahvaltımı yaparım ama bu sabah uyku daha tatlı geldi canım ama bidaha almam dışarıdan çok kötü oldum

günaydınnnn
güzel kasım anneleri hastalıklarla uğraşıyoruz,üzülüyoruz ama her şeyer rağmen onlar kollarımızda allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin

evet canım çoookkkk şükür Allah beterinden korusun anneyiz işte üzülüyoruz kimse senin kadar üzülmüyor ne yazıkki
günaydın kızlar
gece çok gazı vardı hiç uyutmadı nasıl ağladı inledi yavrum yaa
yoğurt çorbası vermişler teyzelerdeydiş dün herhalde o yaptı

evet laviş ne kadar temiz bildik yer olsada bozuyo benide
bende üşenmice sandiviçim hazırlıcam

günaydın mmmf kaaafa yoğurt çorbası gaz yapcağını sanmıyorumda belik ayaklarından falan üşütmüş olabilir

LEYYYYNNN NAZLIMELEK BACIMI BİRİ AZİMLE UĞRAŞMIŞ ÖZEL ÜYE YAPMIŞ
BENİM NE GÜNAHIM VAR KİSME BENİ REPLEMİYO KİM YAPTIYSABANA DA Bİ EL ATSIN
O KADAR KÜRK GİYDİK BU SICAKTA KIZARDIK Çok üzgünüm çoook

Canım arkadaşım bende yiğide yapıyorum yoğurrt çorbası yani bize yapıyyorum tuznu atmadan ona ayırıyorum hiç bi sorun yaşamıyoruz
belkide yağı farklı falan gelmiştir
şimdi iyimi akif paşam

yeni açtı gözünü karnı gurul gurul yapıyıo
yatağa almıştım eşim gitmiş sabah karşı üzerini örtmeden fatihin odasında yatmış
ben yatağa enlemesine yatmışım saçlarımı çekiştirip duruyodu ayak ucuna enlemişim mehmet beyde bana yetişmeye çalışırken oda enlenmiş ama uyuya kalmış yetişememiş:)))))))
sabah 9da açtım gözümü komikti baya
bakalım abisiyle oynuyo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…