2008 Kasım Anneleri

Ayy Hilal geçmiş olsun. En korktuğum şey bu biliyor musun. Ben de aynen dün benim yatağın üzerine koydum dolap düzeltiyorum. Bir ang özümün önüne geldi ay ya düşse falan diye. Kenardan uzak olmasına rağmen yastık dizdim hep önüne. ıçime sizin olay malum olmuş demek. ıyi ki bişey yok canım.

Ayışığı hikayeni okurken gerçekten gözlerim doldu. Allah iki kızını da sana bağışlasın. Sağlık sıhhat versin canım. Kimbilir neler çektin çok iyi anlayabiliyorum.

Kızlar ben hani hamileyken annanemle ve teyzemle kavga etmiştim ve doğumdan sonra bile arayıp bi hayırlı olsun dememişlerdi. Ananemle bi şekilde telefonla barıştım ama teyzeamle asla barışmam. Ananemle de barıştım ama öylesine. Hala kalkıp bir bebeğimi görmeye gelmedi. Ben götürecekmişim bebeği daha çok bekler ya neyse. Dün gece hastaneye kaldırmışlar. Annem, teyzem uzaktan gelmiş falan filan sabaha kadar hastanedelermiş. Şeker komasına girmiş. şimdi eve çıkmış iyiymiş. Şimdi gideceğim eşim diyo, seni ikiye böldüler, resmen ameliyat oldun, hangi biri geldi, geçmişolsun dedi diyor. Kızımı götürmemeye kesin kararlı. Ben götürmem onun ayağına bebek diyor. Annem bir taraftan beni sıkıştırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla ya.

mmmf cim bu arada Memo üşütmüştür hafif. Merak etme. Ah bu ananeler dedeler. Çıkartıyorlar çorapları sonra bebişler üşütüyor, çilesi bize kalıyor.

Son düzenleme:
herkese merhaba

zeynacığım çok geçmiş olsun

ayışığı hoşgeldin ve sana da geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız herşeyi

hilal sana da geçmiş olsun ben de yağızımı tek elimle balkonda yerde otururken düşürdüm ve kafası tak diye balkonun zeminine çarptı o kadar korktum ki anlatamam allahtan bir şey olmadı ama o zaman anladımki anne olmak gerçekten zor ve çok daha dikkatli olmak gerekiyormuş

ben ailemden kimseye kin tutamam gibi geliyo
gerçi yaşadığınız olay ne boyutta onuda bilmiyorum ya
3 günlük dünya toprak olup gitcez boşver onlar büyük olsada sen büyüklük yap
çocuğunu götürme ama 5 dakkalığına gir geçmiş olsun de çık resmi bi biçimde

teşekkürler remedioscum

ayrıca eylülcüm mersi rep veren ellerin dert görmesin opuyorumnanaktan

günaydın herkese pazartesi pazartesi buradayım yine hızlandırmalarımız başladı sadece derslere girip kaçıcam ders arasınde size selam vermeden gidemedim

kızlaaaar allah nasip ederse yarın oğlumu sünnet ettiricez dua edein bize olur mu :Saruboceq:

julicim ne oldu geçmişi okuyamadığım için anlamadım inşallah kötü bişey yoktur

zeynacım yiğit nasıl iyidir inşallah

bu arada bir-iki gündür giremedim 7. ayları dolan arkadaşlarımı kutluyorum

zeynacım özelden yazdım adımı soyadımı beni davet edebilirsin opuyorumnanaktan

ayy çok geçmiş olsun canım boynu kırıldı sandım falan demişsin bayılcaktım burda ben( allahım hepsini korusun bize bağışlasın rabbimm

kızlar ben çıkıyorum yarın sünnetimizi yapacağız inşallah anlatırım artık öptüm hepinizi dualarınızı eksik etmeyin lüütfenn opuyorumnanaktan

hilal çoook geçmiş olsun , Allah beterinden korusun canımcım..

julicim valla ben çok kindarımdır ama bebekden sonra biraz yumuşadım sanki , ben de kayınbiraderimle küstüm şimdi arıyo beni arada konuşuyorum normal normal , ne biliyim canım zamanla acısı diniyo , olaylar soğuyo sanki tabi aranızda neler yaşandı bilinmez ama bence ne eşini ne anneni sadece kendi kalbini dinle , o sana doğruyu , yapman gerekeni söylecektir.... önemli olan senin huzurun bence ,sen huzurluysan kızın da huzurlu olur..

beyazmelek canım dualarım seninle , ilk fırsatta gel anlat hikayeni canım , Allah yardımcınız olsun

Ya bir adım atsalar bin adım atacağım. Zeyna ben de dediğin gibi kızı götürmeden gidip geçmiş olsun deyip çıkacağım. Ben isterdim kızı da götürmek görsün diye ama eşim engel oluyor. ıyi de oluyor çünkü bazen bana 8 aylık karnım burnumdayken ettiği beddualar geliyor aklıma tüylerim diken diken oluyor. Ya çok sıradan incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey yüzünden kavga etmiştik. Kalkıp gece yarısı annemden gitmişlerdi o zaman. Benim de eşim yoktu annemde kalıyordum. Kavga edip gidince hırslarını alamadılar telefon açıp Allah belanı versin falan demişlerdi. Ay ya bak gene aklıma geldi kanım çekildi. Bir de şey demişlerdi onu da hiç unutamıyorum. Kızı olanı Allah sınarmış. Bak bakalım senin, kızının başına neler gelecek demişlerdi. Annem bunlar yüzünden ikinci kalp krizini geçirmişti. Ben hamile hamile perişan oldum. Şimdi kalkıp nasıl hiçbir şey olmamış gibi çocuğumu götürürüm. Yine de ananem hasta diye hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum telefonda.

Kızlar merhaba.Herkes iyidir umarım.Hasta olanlara geçmiş olsun.Yavrusu sünnet olanlarda inşallah düğününü görsün.Juli, süt arkadaşım kaderimiz aynı seninle.Ben de valideyle konuşmuyorum.Haklı olduğun konuda ısrar et derim ben.

ay juli kanım dondu anlatırken nasıl yani yaaaa :bbo:
bunları diyen senin öz ananen mi?? amanınnnnn canım Allah sabır versin ne diyim , iyi atlatmışsın , ben herhalde erken doğum yapardım kafamçokkarıştı

slm kızlar
çatalcadan geldik heryeri karıncalar sarmış yine delirmek üzereyim,piroşunda ateşi var biraz onu yalnız bırakıp bişeyde yapamıyorum bende iyi değilim cuma günü tetanoz aşımın 3.dozunu oldum hamileyken vurulduğumuz aşının, çok kötü yaptı beni kolum çok ağrıyo boynumdaki bi damarı şişirdi resmen ama bebişlerin fotoğraflarına bakınca moralim yerine geldi
siz nasılsınınz iyidir umarım herkes

cnm ben sadece hamileyken olacağımızı sanıyodum ama 5 dozmuş öyle dedi hemşireler 10 sene koruyomuş sanırım yani on sene içinde bitane daha çocuk yapmak istersem o zaman aşı olmama gerek olmıycakmış başka olan yokmu bitek benmi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…