2008 Kasım Anneleri

Ay ya dimi. Tutun beni engel olun kızımı götürmeyeyim :))) Evet canım öz ananem ve teyzem. Daha çok teyzem söyledi de bunları zaten onu bir daha hiç görmemeyi düşünüyorum.

Annaaaaaa MMMF kızardın farkında mısın :)))))

Piraye, geçmiş olsun canım benim de olmam lazım ama gidemedim bi türlü sağlık ocağına. Andina doğumdan sonra da 2 sefer yaptırınca ömür boyunca tetanozdan korunmuş oluyorsun canım. Bence iyi bir şey, yaptırmak gerek.

Yasmin, naber napıyosun. Sen kendi annenle mi konuşmuyosun.

Kızlar bişi sorucam. Regl olmadım diye seviniyordum ya ilk reglimi oldum. Hem de TATıL öncesiiiiii ((( ılk regl kaç gün sürüyor. Benim normalde 7. gün biterdi. Böyleyken bile tatilin bi fgünü gidiyor. Valla daha uzun sürerse napıcam bilmiyorum.

geçmiş olsun pirayecim valla bende sırf o yüzden gidip olmuyorum aşıyı halbuki 2 doz daha olsam ömür boyu koruyacak ama şimdi hiç bişi yokken gidip olmak yemiyor valla

beyazmelekçim hadi hayırlı olsun sünnetiniz darısı başımıza

gözün aydın mmmf kafa sende bu sıcakta kürklenip kızarmış :kedi: günün gene nesi varyada senin neyin var kuzum

sağol eylülcüm evet kitleleri sürüklüyorum ama özel olmak benimde hakkım
hiçmi katılacağınız şeyler yazamıyorum da katılıp beni replemiyolar annamadım kaydirigubbakcemile3

valla jülicim çok ayıp emişler
insan kendi yeğenine torununa böle sözler nasıl edebilir
Allah korusun sana bişi olsa en çok onlar yanar 1 derceden akraba
madem teyzen başı çekiyo onu ele anneannenle konuş geçmiş olsun de çık
ama tek başına

evet kızardım ama şu günü bi atlatiim hayırlısıyla o zaman sevincem kartlar çok hoş bu arada

yaa cumadan drdan çıkarken 3e randevu aldık bugüne ama kültür sonucu 4 de çıkıcakmış sabah 4.5a kaydırdım randevuyu
bizi götüren eniştemizin tanıdığının cenazesi var bugün gerçi hepimizin tanıdığı yaAllah rahmet eylesin neyse cenze 5 .15de kalkıcak yani yetişemiicek adam randevuyu biraz daha geçe aliim dedim eşimde cenazeye diye gelicek işten tabii gidemiicek bizi götürcek dr 6 da çıkıcak bizimki 5 de işten çıkıcak sonucu alıp doğru dra gidicez randevu alamadım bekliicez inşallah gireriz hoş bizi bırsakıp çıkmaz dr illa bakar da işte mehtap panik olunca günü kendine zehireder kendine kızar araba kapıda yatıyo sen neden kullanmıyosun diye

selam kızlar annemden bildiriyorum sabah kahvaltıya geldik kocişle anneme
kız kardeşim geldi konya da okuyordu onu aldık terminalden oradan anneme geldik
kociş gitti bende bi girim bakiim napıyolar dedim
mmmf sonuçlarınız inşallah temiz çıkar şeker:Saruboceq: kızarmışsın hadi gözünaydınyerimseniben
sünnet olanlar varmış bugün hayırlı olsunalkisalkisalkis
piroş o karıncalardan bende de var yaaa salonda sadece bizim ki bir de ısırıyorlar ki
sorma gitsin yaa karınca tozu kullanan var mıı

ayy canım çok geçmiş olsun bende çook korkarım valla allah korusun

asortiecim sorma valla midem bulandı artık bilgisayar masasına kadar çıkmışlar toz dediğin ney biz birsürü şey denedik ama nafile akşam kociş gelirken raid in köpüğü var ondan alcak eski evimizdekileri öyle yok etmiştik ama bunlarla başedemedik

Julicim kayınvalidemle görüşmüyoruz.Sanırım ölene kadar sürecek.Çünkü öz kardeşiyle 10 senedir görüşmüyor.Kocası da 1.5 sene dayanabilmiş.Kavga ettik ve gitti.Uzun süredir girmiyorum.İşler yoğundu.Süt sağımına devam.Sende durumlar nasıl?

oglusumun yanından gelıyorum
havalar ısındıkca gıdıp gelırken ıyı ter atıyorum hee
yurume mesafesı benım ev ıle es arası ama kısın hava sogukken daha kolay oluyordu gıdıp gelmek

neyse julıcım hatırlıyorum canım senın hamılelıgımızın son demlerınde yasadıgın stresı
kendımı bır an senın yerıne koydum da yaslı maslı dınlemezdım kesın
ben bıraz kıncıyım sanırım ama artık benım ne anneannem ne de teyzem olurdu sımdıye kadar
hayatım coktan sılmıs hatta kendılerıne bu sıfatı bıle kullanmazdım
senın bılecegın bırsey canım annenı dınleme bu konuda kocanı dınle hatta bence hıc gıtme

mmf kurklenmıssın sıcak yaz gunu
hayırlı olsun da stres yapma canım ya yetısırsınız ınsa allah
bence bos vakıtlerınde araba ıcın pratık yap

beyazmelek sızde delıkanlı oluyormussunuz hayırlı olsun
ınsa allah haberlerını beklıyoruz detayıyla

canım geçmiş olsun memoya inş.tahliller temzi çıkar canımmmm
canım repledim istediğin rep olsun kulun olsun senin rep:)))
canım benimde var ya bu dozuda olucam bir daha olmama gerek kalmayacakmış canım saat 4 gibi yağmuru aşıya götürcem benimkinin de zamanı geldi bende yaptırsam mı acaba:umursamaz:
julicim bencede anneannenle konuş ama teyzenle konuşma tatlım bela okuyan insandan insana hayır gelmez canım anneannen yaşlıdır bugün var yarın yok alma tekrar ahını boşver büyüklük sende kalsın zemuszemus

Yasmin ben regl olunca göbeğimin yavaş yavaş inmeye başladığını farkediyorum. Süt verince süt yapımını sağlayan prolaktin hormonu yumurtlamamızı engelliyor. Bu nedenle regl olmuyorsun. Asıl sorun emzirmeyi kesip 6 ay içinde regl olmaman. O zaman doktora gidersin. 1 yıla kadar regl olmayabilirsin bu durum normal canım. Ben de sağıyorum işte. Kızım da sabah ve geceleri emiyor ama azalma oldu. Ya az emmesinden ya da regl olduğum için. Bence hiç heveslenme regl olacağım diye. Evet çok rahatladım inanılmaz sana anlatamam. Artık kafayı yiyecektim. Her şeye ağlıyordum, sinirleniyordum. Arkadaşlarım bile 'gerçek sen'i çok özlemiştik diyorlar. Etrafımdaki herkes beni idare ediyormuş şimdiye kadar da ben bilmiyormuşum :))) Ama bir yandan da insan tuhaf oluyor işte regl olunca. Onca zaman olmamış olmamış :) Uleeeyn bari şu yazı geçirseydim diyosun. Bahtsız bedevi, tatilden önce regl olur mafoldumben

tetanoz asısı mııı
pıraye gecmıs olsun canım
ben de dogumdan sonra oldum ama hamılelıgımde de dogum sonrasında da 3 gun kolum kalkmadı
cok agırlasıyor hareket ettıremıyorum cok zorlanıyorum
benım son dozumu olmama 8 ay var
bence de ıhmal etmeyın kızlar cok onemlı

zeynam repleyemıyorum senı
dolanda gel dıyor

yok jülicim bedevi hasta olmada ona başka bişi olur boşver sen onuuuu :kedi:
olmuşsun baya baya rahatlarsın hem
geçen ay ben 5 gün geciktimde adamla boşanma eşiğine geldik Allah korusun lmaz:

hadi ben tutmayım seni bi koşu dolanda gel bekliyorum

Juliciğim valla bu kilolardan bıktım.Bazen sütten kessem mi diyorum.Akşamları yememeyi düşünüyorum.Kilolar da kalacak üzerimde.Bu arada benimki 4.aydan sonra hiç emmedi.Devamlı sağdım.Günde 500-600 cc veriyorum.Çok zor oluyo.Sütten kesemiyorum, suçluluk duyuyorum düşündükçe.Geçen gün patronun annesi gördü.Hamile misin dedi.Otobüste falan yer veriyolar.Yolda yürürken tosurduyorum valla.Ne zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…