- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.101
kızlar herkese günaydın....
dün öyle büyük bir kaza atlattıkki sormayınÇok üzgünüm çoook..Büyük kızımın dolabını topluyorduk..(Ailece hep beraber:))) Küçük kızımla büyük kızım yatağın üzerinde oynuyorlardı...Ufaklık birden öne uzanayım derken o yataktan aşa bi düştü((( Ben boynu kırıldı sandım..Öyle kötü düştükü anlatamam..
Hemen doktora götürdük bide kusunca ben kesin bişey oldu dedim...Allahıma şükürler olsunki hiçbirşeyi yokmuş..Aman kızlar çok dikkat edin..
canım geçmiş olsun memoya inş.tahliller temzi çıkar canımmmmevet canım çoookkkk şükür Allah beterinden korusun anneyiz işte üzülüyoruz kimse senin kadar üzülmüyor ne yazıkki
günaydın kızlar
gece çok gazı vardı hiç uyutmadı nasıl ağladı inledi yavrum yaa
yoğurt çorbası vermişler teyzelerdeydiş dün herhalde o yaptı
canım repledim istediğin rep olsun kulun olsun senin rep:)))LEYYYYNNN NAZLIMELEK BACIMI BİRİ AZİMLE UĞRAŞMIŞ ÖZEL ÜYE YAPMIŞ
BENİM NE GÜNAHIM VAR KİSME BENİ REPLEMİYO KİM YAPTIYSABANA DA Bİ EL ATSIN
O KADAR KÜRK GİYDİK BU SICAKTA KIZARDIK Çok üzgünüm çoook
canım benimde var ya bu dozuda olucam bir daha olmama gerek kalmayacakmış canım saat 4 gibi yağmuru aşıya götürcem benimkinin de zamanı geldi bende yaptırsam mı acaba:umursamaz:cnm ben sadece hamileyken olacağımızı sanıyodum ama 5 dozmuş öyle dedi hemşireler 10 sene koruyomuş sanırım yani on sene içinde bitane daha çocuk yapmak istersem o zaman aşı olmama gerek olmıycakmış başka olan yokmu bitek benmi oluyorum
hadi ben tutmayım seni bi koşu dolanda gel bekliyorumtetanoz asısı mııı
pıraye gecmıs olsun canım
ben de dogumdan sonra oldum ama hamılelıgımde de dogum sonrasında da 3 gun kolum kalkmadı
cok agırlasıyor hareket ettıremıyorum cok zorlanıyorum
benım son dozumu olmama 8 ay var
bence de ıhmal etmeyın kızlar cok onemlı
zeynam repleyemıyorum senı
dolanda gel dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?