2008 Kasım Anneleri

Aman ne derlerse desinler Yasmin sen de dalga geç onlarla. Boşver barış kendinle. Hatta mümkünse önümüzdeki birkaç ay daha aynaya bakma. Bu arada da yemene dikkat et. Bişecik kalmayacak bak 56 aya görürsün. Süte de devam et. Ya hep ya hiç yapma.

Ya şunu sorucam ki, denize girerken tampon kullananlar varmış. Ben şeklini bile bilmiyorum. Devam ederse onu mu kullansam acaba. Ay kimse okumasın bunlar çok özel yaaa :)))))))

üzgünüm bilgi sahibi değilim ben hiç öyleyken denize girmedim ki:sinifsinif:
valla en rahatı benim deniz evimin karşısında isrediğimde giriyom vallahi özendirmiş gibi olmayayım da o günleri beklememe gerek yok :lepi:

Ben bir keresinde anneme sormuştum.Pamuk tıkıyosun işte ya demişti.Hiçbir fikrim yok canım.Ama denize gireceksen dikkat et.Balayındayken ben korkudan hiç denize girmemiştim.

:roflol: BEN BıLıR DEDıYDıM
BENıMDE Bı KAÇ KEZ BAŞIMA GELDı VALLA KULLANMAK ZORUNDA KALDIM
SERÇE PARMAK GıBıN BıŞı YERLEŞTıRıYON ıŞTE UZUN Bı ıPı VAR
ONU KAYBETME SONRA KADIN DOĞUMCU ÇIKARIR ıÇıNDEN
BENCE RAHAT BıŞı DEĞıL NORMALDE KULLANILMAZ YANı AMA BÖLE ÖZEL DURUMLARDA SÜPER KURTARICI

AMAN ÖZEL ÖZEL DEDıN BENDE HEVESLENDıYDıM

julianna ben kullandım canım....
olması gerektiği gibi kullanırsan çok rahat bi şey.. Bende tatile gittiğim gün olmuştum ve hastalığım bitene kadar denize ve havuza tamponla girdim..Gerçekten hiçbir problem olmuyor ve çooookkkk rahat:))

Yani gerçekten Zeyna dedim bu sefer başına gelmemiştir bak tefe geldi. Gene gelmedin kızım. Her şey var maşallah :)))

Neyse ben de tamhin ediyordum hiç rahat olmayacağını ama ne yapalım. Kaderde varsa onu da kullanırız :))))) Çok kaderciyiml hiç sormayın.

Ben sana özel anlatırım başka şiyler de var şşş ses etme +18 Zeyna seniiiii

cnm bende kullandım 1-2 kere tampon.bencede sürekli kullanılacak bişey değil,denize ya da havuza girdinmi onunla,hemen suyu içiçne alıyo ve şişiyo,bu yüzden sudan çıkar çıkmaz wc ye gidip değiştirmen lazım bilgin olsun cnm

heheehh jülicim yaşım 28 ammaaa hayat her zaman düzgün olmuyo öğreniyosun yada öğretiyor zaten

tamam ya senimi kırcam +18 zeyna de bana

selam kızlar,
hemen bakıp çıkayım dedim azcık okudum bişeyler..
maytabım kürkün hayırlı olsun aman dikkat et bacm isilik neyim olmayasın bu sıcakta..
oğluşun içinde tekrar çokkk geçmiş olsun.. ufaklık çabuk atlatır inşallah..
beyazmelekcim sizde sünnet işiniz varmış hayırlısı olsun..
julicim bende bilmiyim ama bilen bacılar cevap vermiş...
zeynam +18 hımmm... evet hem kasım annelerinin gönlünün özel üyesi birde +18 lik üyesiii ...:))

valla unuttuklarım varsa kusura kalmasın..
gideyim oğluşlar uyurken biriki iş daha yapayım..
öptüm hepünüzüüüü.. özleyeceğim anacım siziiiii.. bir ara yine uğrarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…