2008 Kasım Anneleri

heryeri süpürdüm çamaşı suyuyla sildim geldim ama daha yemek yapmadım enginar yapçam çabuk pişer accık bakınıyım buralara
kalimerocum geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim repliycektim ama olmadı dolanmam lazım birazzemuszemus

merhaba kızlar
ancak fırsat buldum kimsecikler kalmamış seminere gittim sonra misafir geldi şimdi yolcu ettim geçmişe baktım birazcık
mmmf canım inşallah sonuçlarınız temiz çıkar canım haberdar et canım
bu arada kürkünde pek havalı kızarmışsın sıcaktan...
beyazmelek sünnet olacakmış oğluşun hayırlısı olsun canım şimdiden geçmiş olsun
piroş gemiş olsun canım tetanoz aşısı ağrı yapar malesef
karıncalardan çok çektin ama bilmiyorumki ne iyi olur dediklerimiz fayda vermedi anlaşılan
hilalcim geçmiş olsun kuzuna en korktuğum şey kafa üstü düşmesi..
zeynacım umarım biraz daha iyisindir her fırsatta repleyecem istediğin rep olsun ama hep sonra diyor
juli canım ben tampon kullandım tatilde denk gelmişti sert pamuk gibi bir şey uzun ipi var tek dikkat etmen gereken havuzdan yada denizden çıktıktan sonra değiştir ki enfeksiyon kapmasın bu arada annanen ve teyzen konusunda ne diyeyim allah afetsin beddua edilirmi...hemde hamileyken...

SELAM MıLLET BıZ GELDıK
çok şükür tahlil sonuçlarında bişe çıkmadı boğaz ve kulak enfeksiyonu geçiriyormuşuz sıkı korktum ama bişi çıkmadı yaa baksanıza boğaz enfeksiyonuna şkreder oldum hayat daha neler öğretcek bakalım

ulen hergün hepinizi repliyom bi allahın kuluda şu kızı repleyek demiyo aaaaa

mmf çok sevindim canım gözün aydın enfeksiyonda geçer inş.canımcım
ben seni repledim bugün asıl sen replemedin:sinifsinif:

kızlar yaaa ben biraz fransız kaldım replemek ne demek?:uhm:bide ben de kızçeler için ay takvimi yapmak istiyorum nasıl yapıldığını tarif edermisiniz benim kızlar bu gece doğru dürüst uyumadılar biri uyanımca diğerinide uyandırıyor sersem gibiydim bugün bide sağlık ocağına kilo kontrolune gittik ecrin 4. 100 gr olmuş ceylin de 7.100 yarın eko kontrolü var ecrinin bakalım dr gelişimi için nediyecek ameliyatı için kilo alması çok önemli şimdi şimdi ceylini zar zor uyuttuk babasıda ecrini uyutmak için büyük çaba içerisinde bakalım kim galip gelecek:1rolleyes:

zeyna eylül siz topiğe gece 12 den sonra uğrayınkaydirigubbakcemile3
O SAATTE GELEM ÇOOOOOOOK İŞİM VAR :kedi: :lepi:
HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİM
DUR DAHA HAYAT NELER ÖĞRETCEK NELER fisfisfis

mmmfcim gözünaydın cnm enfeksiyonuda hemen atlatırsınız inş.ben repleyemiyom looo biraz daha beklemen lazım
zeyna fazla işin olmasın o saatlerde kııı sonu tehlikeli oluyo sonra testler filankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…