2008 Kasım Anneleri

canım inşallah kontrolünüz güzel geçer bizi haberdar et

ay mmmf cim hadi gözün aydın buna şükür cicim,onuda çabucak atlatırsınız inş..

12 den sonra benim işim yok ,lakin o işleri erkenden hallediyom ben

bu arada darkcım ecemim totoyu kırdı ,okula gidiyomuydu yaw unuttum bak ,yatıyodu bi ara ,kıs ecem nasıl oldun sahi bak sormadım hiç..

ay bende nolmuş diye düşünüyorum Eylül :))

Geçmiş olsum ecemimcim :) Allah korumuş.

bende bugün 9da gittim 12 degeldim.

aslında 10 da gidecektimde eşime iki iş olmasın dedim onla beraber çıktım.
Cerenide anasınıfında uyuttum.ilk ve son girişimiz oldu anasınıfına.
dolaptan tıkır tıkır sesler geliyordu.
Meğer faaliyet için bakliyat kalmış dolapta.farecik de cennete düştüm diye yuva yapmak üzereymiş.Allahtan benden kaçmadı da ispiyonladım fareciği.

tamda o dolabın önünde yatırcaktım cereni.Neyseki vazgeçtimde başka bi köşede yatırmıştım.
bi daha girmem o sınıfa

ne sürprizi mmfcim. olmasada söle ayol merak ettirdin bak :)

ehehhehuueuuhheh söölemem hihiiii

diş ayol ne sürprizi olcak bizim hayta ne sürprizi yapıcak başka
ateş hafif öksürük gıcık boğaz tahrişi bunlar dişin habercisi ama bellide olmaz baya kabarmış ama çok kandırdı beni bu zamana kadar

sabahtan berı amma kaynatmışsınız okuyayım dedım ama yok valla gözlerim kapanıyor
pazartesilerden iyice nefret eder oldum bu ne yoğunluk ya herkesin mi işi var ve de acil pooff yani
mmfcim öncelikle mehmet akifin sonucu iyi çıkmış çok şükür sevindim ve sonrada sende kürk almışssın canım hayırlı olsun :))
julicim ben pek kindar insan değilimdir ama senin hamile döneminde seni bu kadar sıkıntıya sokan ve kendi öz kardeşini ve kızını düşünmeyen bir insanı ben pek de kaile almazdım doğrusu. daha sonra pişman olmamak için kapıdan bir geçmiş olsun belki yapardım ama kızımı göstermezdim inan.
darkcım hoşgeldin canım ceren kudurmaya ve seni yormaya devam ediyor anlaşılan
ecemim hoşgeldin canım nasıl oldun daha iyisindir inşallah
başka ne vardı pek hatırlamıyorum ama ben bittim :))

zaten kreşe döndü bizim okul.müdür yakında hepimizi kovarDD

bencede MMfnin takvimi çok tatlı olmuş.maşallah ikisi bir giyinmiş ne şekerler

bende değiştirdim takvimi şimdi kızımın dişleri görünyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…