- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.181
aman bende kocan süpriz yapcak sandıydım aklım fikrim +18 kaydirigubbakcemile3fecİİ uykum var oĞlan uyudu bİze bu hayta sÜrprİz yapıcak sanırsam bunun sonucunda eĞer olursa sÖÖlerİmolmazsa sÖÖlemem
SELAM MİLLET BİZ GELDİK
çok şükür tahlil sonuçlarında bişe çıkmadı boğaz ve kulak enfeksiyonu geçiriyormuşuz sıkı korktum ama bişi çıkmadı yaa baksanıza boğaz enfeksiyonuna şkreder oldum hayat daha neler öğretcek bakalım
ulen hergün hepinizi repliyom bi allahın kuluda şu kızı repleyek demiyo aaaaa
Yasmin ben regl olunca göbeğimin yavaş yavaş inmeye başladığını farkediyorum. Süt verince süt yapımını sağlayan prolaktin hormonu yumurtlamamızı engelliyor. Bu nedenle regl olmuyorsun. Asıl sorun emzirmeyi kesip 6 ay içinde regl olmaman. O zaman doktora gidersin. 1 yıla kadar regl olmayabilirsin bu durum normal canım. Ben de sağıyorum işte. Kızım da sabah ve geceleri emiyor ama azalma oldu. Ya az emmesinden ya da regl olduğum için. Bence hiç heveslenme regl olacağım diye. Evet çok rahatladım inanılmaz sana anlatamam. Artık kafayı yiyecektim. Her şeye ağlıyordum, sinirleniyordum. Arkadaşlarım bile 'gerçek sen'i çok özlemiştik diyorlar. Etrafımdaki herkes beni idare ediyormuş şimdiye kadar da ben bilmiyormuşum :))) Ama bir yandan da insan tuhaf oluyor işte regl olunca. Onca zaman olmamış olmamış :) Uleeeyn bari şu yazı geçirseydim diyosun. Bahtsız bedevi, tatilden önce regl olur mafoldumben
piroş napıyo tapşini mi yapıyo :) Yerim ben onu cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?