2008 Kasım Anneleri

darkcım hoşgeldin
maşallah ceren sultana çok şirin gülmüş ve sağlıkla büyüsün dişleri
kıskanmıyo değilim çünki bizde de hala kocaman bi sıfır var dişi miş yok
maşallah diş kadar kuvvetli damak var bizde
ama dert etmiyorum çünki ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur

eylülcüm ben öle orta yerde +18 yapamam
her şey bitcek huzura ercem rahata geçecem yiğitten emin olcam o zaman ben tamamım :kedi:

offff ya uykum geldi valla darkcım senide ösledim amma dinlenme ihtiyacı duyuyorum sanırım
ahmet kemal paşa istemişti onlar oldu servis tabağına alayım sonrada kocişi yakalayıp kafadan yatağa sürükleyim sızdı zaar 3'lüde kaydirigubbakcemile

hepinize iyi geceler
öpüyorum tüm melekleri nanaktan Şeniz

fecİİ uykum var oĞlan uyudu bİze bu hayta sÜrprİz yapıcak sanırsam bunun sonucunda eĞer olursa sÖÖlerİmolmazsa sÖÖlemem
aman bende kocan süpriz yapcak sandıydım aklım fikrim +18 kaydirigubbakcemile3

gunaydın kk kasım annelerını
dun ıslerım cok yogun degıldı ve benımde cok uykum gelınce
kendıme buldugum ılk uclu koltukta sızdım resmen
hafta sonu yogunluktan dınlenememıstım sanırım ondan oldu
ıyı geldı ama uyanır uyanmaz eve gıttım
bır baktım kı annem cay demlemıs hazırlamıs bıseyler bahcede benı bekler
ohhh cok ıyı geldı valla

canım onemlı bır durum olmamasına sevındım allah beterınden saklasın
daha nerenı repleyelım senın yawww
ozel uye olmussun daha neee

dark gelmıs gıtmıs gorusemedık
kımseler eskısı gıbı ugramaz oldu zatı buralara

eee kımler geldı bakalım pc basına

kızlar günaydın

julicim ben de çok şiştim , patlayacak yer arıyorum hala adet olamadığım için , hatta bu aralar iyice agresifleştim hadi hayırlısı , bide canım deli gibi sigara çekmeye başladı genelde adetten önce böyle olurum laelaelaelaelae
ben tampon çok kullandım , bence çok büyük rahatlık , tatildeyken kullanabilirsin , ben senelerdir kullanırım hiç de sorun yaşamadım yerimseniben

Piroşum ben tetanoz aşısını hamileyken de bi kere oldum sadece , sırf prosedür gereği , hastanede bana tetanoz aşısı kötü şartlarda doğum yapanlar için gerekli , sonuçta temiz , steril ortamda doğum yapacaklara gerek yok demişlerdi , doktorum da bi kere vurdurdu bi daha da ne hatırlayan oldu ne hatırlatan

günaydınlarrr

piroş napıyo tapşini mi yapıyo :) Yerim ben onu cadı

sen yazmışsın ben çıkmışım cnm görmedim,evet tapşini yapıyo şap şap:)şimdi baş baş öğretiyorum çok tatlı oldu bunlar yaa,cerenede maşallah dişlerde çıkmış ne güzel gülmüş okullar tatil daha sık gel artık cnm...
andinacım doktorum olmamı istedi ama 2 doz demişti sanki sağlık ocağı 5 doz dedi

tetanoz asısı anneyı korudugu gıbı hamılelık donemınde ve sut verme donemınde etkısı oldugundan dolayı bebegıde uzun vadelı koruyor kızlar
bence ıhmal edılmemesı gerekn bır konu
cocuklar ılk yaslarda tam ogrenme asamasında olduklarından her turlu seyden korumama durumu sozkonusu olursa etkılı olur

günaydın kızlar...
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum( Çokmu yorgunum acaba bilemiyorumki..Offf yaaa Şöyle kanlı canlı hareketli olmayı oyle özledimki....

günaydın kızlar
bened bugün 10'da düşebildim işe
ahmedimle birlikte göz doktoruna gittik
2001 senesinde lazerle ameliyat olmuştum uzağı göremediğimden
maşallah şahin gibiymişim bişi yokmuş gözlerimin
ahmedede dinlendirici verdi tv izlerken pc bakarken ve ders çalışırken takacak sadece

ben ahmette 2 doz yiğitte tek doz tatanoz aşısı vuruldum
ebe 2 doz daha vurulup 5'e tamamladığımda ömür boyu gerek kalmayıp koruyacağını söledi
ama benim maça yemediği için gidip yaptırmıyorum Allah korusun napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…