2008 Kasım Anneleri

Mmmf cim sonuçlarınızın ciddi bir şey çıkmamasına sevindim hayatım. Gözün aydın. İnşallah enfeksiyon da bir an önce geçer.

Eylülcüm çok hamarat gördüm seni yahuuu, çocukla bir de mantı mı açtın, efferin sana.

eylülüm hasta yaaa antibiyotik kullanmaya başladık dün çok canım sıkkın valla
nasıl giydireceğimi şaşırdım mübarek havalar bi öle bi böyle

selamlar kızlar ben geldim sünnetimizi olduk yeni konu açtım orada anlattım herşeyi tek tek zemuszemus

bugün izinliydim aslında ama çağırdılar sabahtan beri bin kere aradılar belki gelmiyor musun ge4lmiyor musun deli ettiler beni, halbuki söz vermişti hanfendi geçen konuşmamızda demekki neymiş bir insan öküz geldiyse öküz gidermiş ki güzel laf etti diye değişmiş olmasının beklememek gerekirmiş

neyse bakalım bozmuyorum moralimi bugün mutlu günüm benim yarın görüşecektik yeni sezon için, olmadı basıp gidicem, eski dershanemin Aydın merkezinde eşime teklif geldi demiştim ya çokta güvenilir bir yer güvenilir insanlar bugüne kadar maaşlarda hiç gecikme olmamış, o zaman görüştüğümüzde fizikçi ihtiyacımız var alalım hocam seni demişlerdi neyse nazilli olmazsa konuşuruz tekrar demişlerdi,ama rehberlikçi ihtiyacımız< yok dedilerdi neyse demiştik bizde dün aradılar sünnet telaşından konuşamadı eşim, bugün konuştular hocam aydına gelin konuşalım sizi istiyoruz mutlaka demişler hatta benim için hocamı da istiyoruz onu da alıcaz haberin olsun demişler yani büyük bir teklif aldım bunlara minnet etmek zorunda değilim artık

asorti çok geçmiş olsun canım...
Bebeğine acil şifalar diliyorum...Bizde malesef geçen ay antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştık...Allah daha büyük hastalıklar vermesin..Ne yapalım böyle büyüyecekler..

geçmiş olsun asorticim geçen hafta bizde 125mglık kullandık antibiyotik
kulağı kızarıktı ilelemesin dediydi
5 gün dedi valla 3 gün kullandım hiç kusura bakmasın

senin kızçe nasıl üşüttükü yavrum ya

biz burda hala donuyoz sayilir sogukdan sicaga düsmüs gibi olcaz ama ins cocuklar kolay atlatir türkiyemin kokusunu bile özledim ama cocuk olunca yollar gözüm de büyüyor büyümüyecek gibi de degil 2,5 gün tabi ta sivasa

oy canım benim hayırlı yolculuklar şimdiden kolay değil tabi ben 15saat buradan Osmaniyeye gidicem onu bile düşünüyorum

asorticim geçmiş olsun tatlım ama bişey sölicem ne kadar dikkate alırsın bilemem
başka bir yere daha göstersen yani şu hemen antibiyotik kullanımı bebekler için bana pek mantıklı gelmiyor
bizim de başımıza geldi duru hastalandıgında acil doktora götürdük kendi doktorumuz izinliydi faranjit olmuş dedi antibiyotik yazdı sonra kendi doktorunu aradım bir daha reçeteyi söyledim hayır kullanma antibiyotiklik bir durum yok dedi .. yani bilemedim ki ama kullanacak olsa bile yine iyiliği ve sağlığı için olacak üzme kendini

beyazmelekcim sünnetinz hayırlı olsun artık kasım bebekleri bir bir erkek oluyor desenize

elifsevde sana hayırlı yolculuklar canım dikkatli gelin ayrıca çok da kendine sorun yapma artık çok küçük değiller o yüzden rahat rahat gelirsiniz sonuçta kendi arabanızla geliyorsunuz çok daraldıgında molalar verip rahatlatırsınız onu 2,5 günde değilde 3 günde gelin ama rahat gelin ..

kızımla banyo yaptık uyuttum geldim...
asortiecim geçmiş olsun tatlım piraye de pazar günü ateşlendi sabahı doktora götürdük soğuk almış önemli bişeyi yok dedi bize de antibiyotik verdi ama ateşi 38 i geçerse kullan dedi alllaha şükür düştü yükselmedi bidaha kış boyu hasta etmedik çocuğu bu havada ediyoduk valla çok kötü bu havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…