2008 Kasım Anneleri

gıttım geldım kımseler yazmamıs
bugun gec geldım evden bıraz kestıreyım dedımdı
ıyı geldı zaten hava cok sıcak

asortıe gecmıs olsun canım mınık kusuna

elıfsevde ne guzel bak memleketıne gelıyorsun
cok kendınızı sıkmadan genıs genıs gelırsınız
cok sıkılırlarsa mola verırsınız canım

saolun kizlar artik deniyecez bakalim baktim cok zor oluyor dönüs ucakla gelirim birde tr ye varana kadar plois kontrölü cok oluyomus gümrüklerde felan mecbur cocuklar emniyetli olmalari lazim kemer felan valla cok ülkewden gececez ama ben diyom bir kapikuleden gecelim tamamdir ins

KIZLAR OĞŞUŞUM İLK İNCİSİNİ ÇIKARDI :sm_cool:
ÖLESİNE BAKAYIM DEDİM ELİME BATTI NASI MUTLU OLDUM
ACABA NE KADAR ZAMANDA BÜYÜYÜP UZAR VE BİZDE TAVŞANIM DİYE SEVERİZ :teytey:

hayırlı olsun zeynacım ,yaklaşık 1 aya iyice belirgin hale gelir ,

bende tv de gördüm ,netten tarifini aldım ve şambali tatlısı yaptım ,vee çok güzel oldu oturdum yedim 2 dilim,nolcak benim bu halim yaw ..

bizde dışarı çıktık,kızımla gezdik ,çay bahçesine gittik bi çay içtim bide dondurma yedim geldim..kızım da salıncağa bindi:))

oh ne güzel bugün bura çok esiyor rüzgarlı hava
bende şimdi şambali tatlısına bakıyodum fıstığım yok gerçi ama bizimkide fıstıksız olur artık ne yapalım

SELAM KIZLAR,

ablam geldi, gezmeten nete falan gelemez oldum, okudum ama pek bişii kalmadı aklımda

hasta olanlara geçmişler olsun,

beyazmelek hayırlı olsun sünnetiniz canım, eymende erkek oldu desene, darısı başımıza

nazlı ve andina yarışma resimleri göndermişler diğer tarafta yazmışlar, başka olmadı sanırsam, 4 gün kaldı katılmayacakmısınız kızlar

ya yarın 10 saat dersim var yine herkes tatile girince zor geliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…