2008 Kasım Anneleri

denizcim google amcaya soruyosun diyosun ki şambali tatlısı ilk çıkan linke giriyon ,ben onu yaptım çok güzel oldu ,şerbetli tarlı sevenlere ,girip çıkıp yiyom,kocamda pek beğendi..

slmlar ben geldimmm
valla ancak açabildim netii eşimin amcasının oğlu eglmiştiistanbuldan aşağıdaydık bahçede bi güzel oturduk valla
bugün kızım 3 aşı birden oldu valla delik deşik oldu kızım bacakları ağlamaktan i hal oldu kuzumbizden böyle bakalım siz nelr konuşmuşsunuz

Selam kızlar.
Havaların iyi olmasından ve tatile girmemizden dolayı artık pek giremiyorum siteye.
Hasta olanlara geçmiş olsun.
Biz iyiyiz, sabah akşam sokaklardayız.
Böylelikle hem ben yemek yemiyorum, hemde oğlum dışarıda güzel yemek yiyor.yerimseniben

dünde bizim iki incimiz birden cikmis annem gördü hediyesi ona

Zeyna ve elifsevde dişleriniz hayırlı olsun ...

ooo yeni dişlermi var hayırlı olsun bebişlere:)) bizde dörtledik

eylülcüm sağol canım ilk çıkandan yapıcam:) birde bana melisin fotoğraflarını yaptığın siteyi bulmak için gugıl amcaya ne yazacağımı söylersen çokkk sevinirim, unuttumda

günaydın kızlar,

öbür tarafta yarışmada 3 kişiyiz , eh artık diziliriz sırasıyla 1.2.3. diye kaydirigubbakcemile
ayol göndersenize fotoları , bol bol olsun da oylayalım

gunaydın hatunlarrr
bız cok erken basladık gune yıne
oglusum uyanmıs benımde uyanmam ıcın gırtlagı yettıgı kadar bagırarak soylenıyordu yatagında
sarhos gıbı aldım emzırdım derken uykum acıldı bızım kucuk bey tam evden cıkacagımız vakıt uyumaya kalktı
yooook dedım kalk bakalım anneannnede uyu bıraktım anneanneye geldım

KIZLAR OĞŞUŞUM İLK İNCİSİNİ ÇIKARDI :sm_cool:
ÖLESİNE BAKAYIM DEDİM ELİME BATTI NASI MUTLU OLDUM
ACABA NE KADAR ZAMANDA BÜYÜYÜP UZAR VE BİZDE TAVŞANIM DİYE SEVERİZ :teytey:

hayırlı olsun canım ılk ıncınız
bızde daha tık yok maalesef

elıfsevde sana da hayırlı olsun canım

anlatın bakem neler yaptınız

günaydın kızlarr
zeyna ve elifsevde ilk incileriniz hayırlı olsun kızlar
dün aksam öyle yorulmusum kı Duruyu uyutur uyutmaz kendimi 3 lu koltukta buldum
ama hala dinlenmiş sayılmam şöle bir gün boyunca hiç uyanmadan uyusam ne güzel olur :))

günaydın kuzular
valla hiç uyumamış gibiyim ve başım çatlıyo çatlıyo
offf bugün bi bitsede uyusam yaaaa ahmette yiğitte bu gece uyumadı çok huyuszdu
anladımki çocuk ne kadar büyürse büyüsün uyku harammmmm

günaydın kızlar...
dişleri çıkan bebişlere hayırlı uğurlu olsun..Darısı başımıza inşallah. Bizde de daha tık yok...
Bide kızlar size bişey danışacaktım..Benim kızım ne gündüz nede gece düzenli bir uyku uyuyor..Uyuduğu zaman en fazla yarım saat uyuyor ve öyle bir feryatla ağlayarak uyanıyorki anlatamam.. Acaba bi doktora götürsemmi? Yoksa huymu etti bunu...Offf yaaa Bebeğimi anlamıyorum..Bilgilerinize sunarım...Yardııımmmmm..........

günaydın herkese

zeynacım dişiniz hayırlı olsun canım benim, biz de hala tık yok heralde biz de senin gibi elini ağzına götürdüğümde tesadüfen öğreneceğim dişi çıktığını

hilalcim havalarla alakalı bişey olabilir belki asma başka bir sıkıntısı da olabilir bu bebekleri anlamak kolay değilki

ben de acayip sinirliyim birazdan anlatırım nedenini şimdi dersim var derse gidip geleyim görüşürüz

başka dişlerde var heralde ben birtek zeynanınkini farkettim ay kafa yerinde değilki hepinizinki hayırlı olsun

andina öbür tarafa bir gidip göremedim yahu sünnetti bilmem neydi komik mamalı fotosu da yokki yaa çekicem dedim çekemedim

selam arkadaşlar dün hiç bakadım hastaneden 2 de geldik ceylin annemdeydi onun yanına gittik gecede yorgunluktan sızıp kalmışım ALLAHTAN annem yakın sağolsun ceylini bu gecede ona bıraktım da biraz rahat uyudum ecrinimede dr şu an genel durumu iyi 3 ay sonra tekrar göreyim dedi sanırım bahardada ameliyatını yaparız dedi hayırlısı inşallah kızım da o zamana kadar biraz daha büyür ve kilo alır inşallah zeynacım dişleriniz hayırlı olsun inşallah sağlıklıla neler yicek bu yaramazlar arada bizi bile ısırırlar herhalde :)))gerçi bizde hala bişey yok ama bütün gün elleri ağızlarında

selaaaaammmm hooollaaaa ben geldiiimmm :)))))))) opuyorumnanaktan
ayyy nooluyooo bee geldiysen geldin dedinizzz di miiii? :jeyyar:
keyifler nasıl bizim iyi diyelim iyi olsun,kuşum yemeğini yedi mi ben hep mutluyum zaten.eşim de hala evde ama olsun napalım.bi iş buldu aslında ama daha tam başlamadı,iş öncesi eğitim de şu an.aaa o ne ayol okul öncesi eğitim gibi oldu :roflol:
bu iş dolayısıyla şehir değiştirebiliriz kızlarr yaa valla noolcak bilmiyom :1closedeyes:
bu arada ayışığı arkadaşım hoşgeldin yenisin heralde vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…