2008 Kasım Anneleri

hoşgeldin saphira
valla biz iyiyz sizinde ii olmanıza sevindim duru hanımda iyidirler keyiftedirler inşallah
eşinin işide hayırlı olsun ne işşşş?

ayışığı canım inşallah ecrin için her şey yolunda gider ve sağlıkla büyür oda

zeynoş sağol hayatım,hepimiz iyiyiz,size de herkese de Allah iyilik versin şeker.iş şöyle;duymuşsundur kesin elektrikli süpürgeler var,hani aynı zamanda halı yıkama makinası,ihlasın filan da var.derin dövücülü.temizleyiciden gelmiş halıyı bile temizlediği zaman su haznesi çamur olayı,o derece temizleyen spürgeler var ya hani.işte onları satan bir firma bu cnm.libelle adı makinanın.nete yazınca çıkıyo,makinayı merak edersen diye yani.denizliye bölge müdür alıncakmış.şimdiilk denizliye gitçekmişisz gibi duruyo ama eşimin manisada çok ciddi müşteri portföyü var o yüzden,manisadaki müdürü denizliye gönderip eşimi manisaya müdür yapçaklarmış sanıırm.manisa işi kesin değil ama denizli şimdilik kesin diyebilirm.elemanlar randevu alıp insanların evine gidip makinayı satmaya çalışıyorlar.eşimde onların başına müdür oluyor.iş bu cnm.anam ne kadar ayrıntılı yazdım haa D

dark nerde looCADIARZU
düzelttik yaw
ne vuruyon insanın suratına :gitme:
hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda gider güzelim
ekmek nerdeyse memleket orası olsun canım denizli ile izmir çok uzak değil nasılsa

kızlar ben kaçıyorum derslerim bitti müsait bir zamanda girmeye çalışacağım tekrar çünkü eğer konuşursak bugün bir daha dershaneye gelmeyi düşünmüyorum sizi olan bitenden haberdar etmeye çalışırım

aynen öyle zeynacım,kazancımız iyi olacak Allah izin verirse,mesafede kısa,çok sorun etmiyorum artık bende.hatta heves bile oldum yani.yeni bir iş,yeni bir şehir,yeni bir ev,yeni bir yaşam,değişiklik iyidir ya.hayırlısıysa olsun

canım hayırlı olsun , biz geçenlerde arabayla bodruma giderken manisadan geçmiştik , çok güzel şehir bence hem İzmir'e de yakın , değişiklik güzeldir , ailen bir arada olsun da , bak biz dağılmış durumdayız , kocam orda ben burda :gitme:

siz ne kadar daha ayrı kalacaksınız
neden hem o bodrumda hemde tam yazın cafcaflı zamanında :sinifsinif:

saphiracım hoş geldin tatlım
allah senin şu pozitif halini hiç ama hiç bozmasın. eşinin yeni işi de hayırlı olsun değişiklik iyidir ekmek neredeyse memleket orası lafına katılıyorum valla.

eylül maşallah de alla alla bırak kız yesin çocuk . ayrıca o şimdi türk kahvesini içiyor ne diye laf ediyorsun ki melise opuyorumnanaktan

ayışığı ecrine tekrar geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile atlatırsınız herşeyi .. hem ameliyat zamanına kdar toparlar annesi o da .. bi süre sonra bir bakacaksın kocaman genç kız olmuş ikiside :))

andina seni çok iyi anlayabiliyorum tatlım eminim ki eşin içinde çok zor bu şekilde çalışmak ama turizmcilerin kaderi bu evlerinde oturamazlar doğru düzgün .

ben geldımmm

bugun azıcık erken gıttım oglusuma
ıslerım azdı halledıp gıttım
aa bır baktım benım tosun pasa bezını acınca karnnı kasıyor
hazır erkende gelmısken yıkayayım dedım
soydum yıkadım oglusu annemle bırlıkte nasıl sevındı yavrum
suyla da oynuyor artık maasallah

oglusu emzırıp karnımı doyurup geldım
bakayım ne var yok

lelalcim doğru dedin valla cilayı çekti uyudu zaten..

ya benim kız banyo yaparken put gibi oturuyor ,ne suyla oynuyo ne seviniyo ,öle oturup izliyo napıyorum diye..hiç gıkı da çıkmıyo ,bi tuhaf bişey zemuszemus

eylul maasallah kızına ne guzel yemıs ıste mamasını

ayısıgı gecmıs olsun canım

saphıra yenı ısınız hayırlı olsun

beyazmelek ınsa allah artık konusmanızı bır sonuca baglar ve gonlune gore hareket edersın

zeyna a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…