- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.261
dark nerde looCADIARZUhoşgeldin saphira
valla biz iyiyz sizinde ii olmanıza sevindim duru hanımda iyidirler keyiftedirler inşallah
eşinin işide hayırlı olsun ne işşşş?
ayışığı canım inşallah ecrin için her şey yolunda gider ve sağlıkla büyür oda
düzelttik yawdark nerde looCADIARZU
hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda gider güzelimzeynoş sağol hayatım,hepimiz iyiyiz,size de herkese de Allah iyilik versin şeker.iş şöyle;duymuşsundur kesin elektrikli süpürgeler var,hani aynı zamanda halı yıkama makinası,ihlasın filan da var.derin dövücülü.temizleyiciden gelmiş halıyı bile temizlediği zaman su haznesi çamur olayı,o derece temizleyen spürgeler var ya hani.işte onları satan bir firma bu cnm.libelle adı makinanın.nete yazınca çıkıyo,makinayı merak edersen diye yani.denizliye bölge müdür alıncakmış.şimdiilk denizliye gitçekmişisz gibi duruyo ama eşimin manisada çok ciddi müşteri portföyü var o yüzden,manisadaki müdürü denizliye gönderip eşimi manisaya müdür yapçaklarmış sanıırm.manisa işi kesin değil ama denizli şimdilik kesin diyebilirm.elemanlar randevu alıp insanların evine gidip makinayı satmaya çalışıyorlar.eşimde onların başına müdür oluyor.iş bu cnm.anam ne kadar ayrıntılı yazdım haaD
aynen öyle zeynacım,kazancımız iyi olacak Allah izin verirse,mesafede kısa,çok sorun etmiyorum artık bende.hatta heves bile oldum yani.yeni bir iş,yeni bir şehir,yeni bir ev,yeni bir yaşam,değişiklik iyidir ya.hayırlısıysa olsun
valla özellikle bişi yakalamaya çalışmadımzeynaaaa nasıl foto yolladın canım , benimki ağzına kavanoz dayamış şekilde gönderdim , çok merak ediyorum herkesin resmini
siz ne kadar daha ayrı kalacaksınızcanım hayırlı olsun , biz geçenlerde arabayla bodruma giderken manisadan geçmiştik , çok güzel şehir bence hem ızmir'e de yakın , değişiklik güzeldir , ailen bir arada olsun da , bak biz dağılmış durumdayız , kocam orda ben burda :gitme:
siz ne kadar daha ayrı kalacaksınız
neden hem o bodrumda hemde tam yazın cafcaflı zamanında :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?