2008 Kasım Anneleri

eylül niye söyleniyon yaa ne güzel duruyo kızcaazz yıkanırken .Bizimki köpüklü kollarını yalıyo şap şap vuruyo el ve ayaklarıyla her yer su oluyooo yıkarken kan ter içinde kalıyoruz valla.ağlıyoo su başına dökerken oooooo sen çok iyisin vallaa:)

selam kızlar uzuuuun zamandır yoktum
nasılsınız
cimcimeler nasıl?
ben kısçemin kulaklarını deldirdim küpe taktım... pek şirin oldu

slmm
hava çok sıcak yinee yaa sıcaktan dışarı da çıkamıyoz sıkıldım
saphıracım işiniz hayırlı olsun cnm çok sevindim yeni yerler yeni heyecanlar ne güzelll
zeynacım dişiniz hayırlı olsun dadlum
bende hala foto.göndermedim yarışmaya bugün yollarım inş.
piraye 1 aydır küvetinde yıkanmıyo bizimle birlikte yıkanıyo suyu tutmaya çalışıyo safım:))melis kuruluyo demek küvetine çocuk rahatlıyo kendinden geçiyo heralde banyo sefası yapıyo:))

hoşgeldin gülbeşekercim nezire muazzez in küpeleri hayırlı olsun ne şirin olmuştur bende ne zamndır sormak istiyorum kızlar küpe olayını ama unuttum herkes şimdi deldir anlamadan bidaha deldiremezsi diyo ama kıyamıyorum ya da diyorum belki istemiycek küpe takmak büyüyünce kendi isterse deldirir ama her kadın küpe takar heralde

evet yani her kadın küpe takar
iyiyki şimdi deldirdim eğer bu kısçe bana benzerse zaten çok orkar bu işlerden
ben küçücük bi parmağımdan şeker için tahlil yaptıramadım bir kaç kişi yaptırdı da öyle yaptım
onuda alnımdan şakırşakır ter aka aka...

Merhaba kızlar.Bir yarışma bahsi geçiyor.Ne yarışması bu?

Gülbeşeker oğlum da henüz diş çıkarmadı.Bekleyelim bakalım.Abisi ne kadarken çıkardı?

abileri 10 aylıkken başladı diş çıkartmaya
ama 11 ve 13 yaşlarındalar süt dişlerini dökemediler ve sürekli hastaneye gidip üçer dörder dişleri çekiliyor

piroşum ben küpe takamam mesela , alerji yapıyo bünyem ilginç bi şekilde , bence risk alma bekle , ilerde isterse deldirir hem acısız deliyolar artık , ilkokulda bile çok rahat deldirebilir canım yaaa..

kız bi görsen varya çok komik yaa ,insan hiçmi tepki vermez yahu bildiğin taş kaydirigubbakcemile3 ağlar ,güler bişey yapar yok nası koyduysam öyle alıyom küvettenkaydirigubbakcemile2

bu arada burası serin cicim gelsene ,hem sana mantı yaparım :lepi:

andina seni çok iyi anlayabiliyorum tatlım eminim ki eşin içinde çok zor bu şekilde çalışmak ama turizmcilerin kaderi bu evlerinde oturamazlar doğru düzgün

canım o bizi çok özlüyo , biz onu çok özlüyoruz , 3 ay olucak gideli pek bi kötü durumdayız , ama para kazanmadan da olmuyo , biran önce kavuşmak istiyorum kocama , artık batu da anlıyo bazı şeyleri çok özlüyo , babasını gördüğü gün hiç uyutmuyo , sabaha kadar oturuyo hatta onu emmeye kalkıyo :sinifsinif:

sende turizmcisin tahmin edebiliyosundur yaşadıklarımızı , kötü yani allah kimseyi sevdiğinden uzaklara yollamasın :Saruboceq:

tabi canım tahmin etmez olurmuyum allah kavuştursun sizi ama işte ekmek parası kolay kazanılmıyor.
hatta bak ne anlatıcam sana antalyada büyük otellerden birinin işletmesini alan bir tanıdıgımız vardı işletmeyi aldıktan bir süre sonra eşi hamile olduğunu öğrendi. adam maalesef hamilelik döneminde eşinin yanında pek bulunamadı ve ne acıdır ki eşinin doğumuna da yetişemedi. yani ilk evlatları ve eşinin yanında yoktu o kadar dokunmuştu ki ona o yüz ifadesini halini hiç unutamıyorrum.

ya ben şuanda deldirip taktıramam küpe
tamam belki şimdi canı acımıcak ama, çok da acı duygusunu anlamıyor çekip çıkartmaya çalışıp kendine zarar verebilir diye düşünüyorum.
kaldı ki Duru kafasında tokaya tahammül edemiyor çekip çıkartmaya çalısıyor kaç defa saçını yoldu bu yüzden bende bantlar dışında birşey takmıyorum küpeyi nasıl çekmeye çalışmasın.

evet haklısın lelalcim çekerler küpeyi oyy yazık
eylül melis i hayal ettim öyle çok güldüm yaa yavrum benim yerim onu, ben gelince yıka bi kere göriyim ama çıplakken her yerini yirim:))mantı isterim ama bu sıcakta hemde çocukla mantı zor canım bee ama fazla yapıpta buzluğa attıysan hayır demem:)

andina yaa batu babasını emmeye kalkıo dedin yaa çok üzüldüm ben( ne kadar özlüyo demekki çocuk en sevdiği şeyi onda yapmak istiyoo.ahh bu hayatt ahh

korkmayin cekmezler ben iki kizimida kücüken deldirdim cekmediler zaten ilk bsda minik bir küpe cekemezler sonrada kendin takiyosun o zamana kadar alismislar oluyo hemde cekse bile acidigndan daha yapmazlar öyle uyaniklarki bu bu bebeler ama iyi yerde deldirim hatta bazi yerler damla veriyo onuda almayi unutmayin mikrop yada iltihap olmamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…