2008 Kasım Anneleri

şimdi bana da evden haber geldi
bu sabah yağız'ın vücudunda isilik gibi hafif kızarıklar vardı
öğleden sonra çoğalmış
doktorumuzu aradım asistanı ile görüştüm doktor çıkıyormuş 10 dakika içinde getiririz dedim bekleyemezmiş
hastanenin aciline getirin demiş
babamlar kapıp götürmüşler acildeki doktor bu bebek büyük insan değil ben bakamam demiş
ya çocuk doktoruna ya cildiyeye gösterin demiş
bu saatte başka bir çocuk doktoru ya da cildiyeci nereden bulacağız
yarın sabahı bekleyeceğiz artık
kızarıklıklar dışında başka bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla

Yarışma , öbür takip ettiğimiz sitede , bebeklerimizin mama yerken resimlerini çekip gönderiyoruz , sonra oyluycaz , kazanana ödül var
Şimdi çıkıyorum , akşam girince detaylı anlatırım , isteyen özelden sorsun site adını yazim

selam kızlar biz iyiyiz biraz daha çok şükür antibiyotiği içince iyileşme yoluna girdik şükür ki
neyse annemler yarın yazlığa gidiyor çok üsgünüm o yüzden ben yalnız kalıyorum taaaa
temmuzun 10 unda gidicez bizde işte böle
zeynamm dişiniz hayırlı olsun canımmcım
bu arada mmmf de girmemiş 2 gündür hayırdır

selam kızlarrrr zemuszemus
nasılsınız görüşmeyeli bakalım
hepinizi cooook özledim kaydirigubbakcemile3
bebişleri allah bagıslasın hepsi cok tatlı allahım yerim onları ya
hepinizi kocamannn öpüyorum annişlerrr kaydirigubbakcemile3a.s.

kızlar bugün çok yoruldum 2 gibi ceylini getirdi annanesi ben de orada netten yoğurtlu çorba tarifi aldım onu yaptım ceylin çok aç olmasına rağmen öğürerek 3 kaşık dan fazla yemedi ecrin gene daha yalar yalamaz öğürdü ne yapçam ben bu kızlara yaaa tatlı dışında bir şey yemek istemiyorlar hele ecrin kesinlikle bir tek bebelac ın sebze çorbasını oda zar zor içiyor kemik kaynatıp suyuna ekmek ufaladım ceylin biraz yedi ecrin ağzına sokmadı gene kemik suyuyla neler yapabilirim sizce ecrinin bunları yemeğe ihtiyacı var kuvvetlenmesi için iştahsız bebekler için önerilerinizi bekliyorum

kız mantı dediğin nedirki benim için 5 dakikalık iş ,kızlar oynarken birimiz açar birimiz kapatırız .sen yeterki yerim de ..

selam kızlar, çok yorgunum, 10 saat ders yaptım bu sıcakta

eylül teşekkür ederim canım, repleyemedim dün verdiğim için borcum olsun:))

hoşgeldin denizanası
anlaşılan sende zor bir gün geçirmişsin
bende geldim eve ama kafam bir dünya
Duru ile bile çok az oynayabildim şimdi babası mamasını yediriyor uyutucas inşallah

merhaba lelalcim evet ya zordu valla, sıcak başlı başına yorgunluk kaynagı benim için zaten üstünede dersler ve ilke yetiyor valla

benimki saat 9 olmadan uyudu bakalım uyanacakmı, bu arada yarışmaya foto gönderdinmi?

valla ben tanımıyom haleyi asorticim geç bulduğum için sizin gibi canları
senin kızçe nasıl oldu yavrum

bende çok kötü bi gün geçirdim ve hala gergindim ya bi insanın hastalığına 10 gün kala böle depr. girermi yaw ne biçim bi hormonum var benim
bide arabam satıldı dün ve bugün satışını verdim arabamla vedalaştım birazda onun için gergindim hepsi bi arada ben kafamçokkarıştı
hummalı bi araba arayışına girdik kısmet inş en kısa zamanda buluruz böle yarım kaldım sanki

ay bide yiğidim çok ağladı bugün ne yiyebildi ne uyuyabildi anlamsız bi biçimde çılgınlar gibi ağladı şimdi daldı gibi ama bakalım
zaten dün akşamdan uykusuz yorgundum bide m...k gibi günün üstüne eve geldiğimde tüm vücudum titriyordu nası bi ruh halindeydim bilmemki mutfağa yemek için girdiğim an hüngür hüngür ağladım :gitme:

selam hanımlar artık gündüzleri eşlik edemiyorum size 10 gün izin aldım iş yerinden mecbur babamız hem iş yerine hem yağmura bakamıyordu mecburen ama benim içinde iş oldu açıkçası duş aldım ancak oturdum okumak isterdim geçmişi ama halim yok yatıyom ben sefiyom hepinizi iyi gecelerrrrr

canım ya seni görünce çok sevindim gidişin üzmüştü beni hepimiz yoğun duygularla dolu bir hamilelik geçirdik ve bebişlerimiz çok şükür kucağımızda oğlunda çok tatlıymış bu arada yine gel seni gördüğüme sevindim

ayrıca hepimiz doğum hikayemizi yazdık sen yoktun bari şimdide sen yazda seninkinide bilelim çok öptüm bye

Gece gece uyku tutmadı ya kızlar. Kalktım geldim. Yarın kemere gidicez birkaç günlüğüne ama canım nasıl sıkkın anlatamam. Neredeyse tüm haftaya bedel iş yaptım bugün eve gel, kıza bak epilasyon banyoya gir, banyoyu temizle derken tüm enerjim keyfim kaçtı. Tam tatil havası dimi, temizlik yap tatile git. Umarım gdince yarın keyfim yerine gelir. Zattii regl gecmedi. Aman neyse gece gece anlattıkça iim daha bir kabardı :)) Öpüyorum hepinizi. Kızı öğlen güneşe çıkaramayacağıma göre sık sık gelirim.

bügün çok huzurlu ve mutluyum...:teytey::sm_cool:
kızım gece güzel uyudu...Dolayısıyla bende uykumu aldım ve dinlendim..Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmiyordum..:dance::dance:

sabah sabah cok kızdım yaaa
hangı hastane bu ne demek ılgılenemem
sıkayet sıtesıne yazsana canım bunu ya ne zannedıyorlarsa kendılerını

yareppım kım gelmıs
gelmıs ve kaybolmus hemen
canımcım hıc gelmıyorsun unuttun sandık bızı
bır de sekreterımız vardı ne oldu kı

canım ben kemık suyunu her turlu yıyecegıne katıyorum
tum corbalarına hatta bazen cok az yorgurduna bıle katıyorum
zaten yogurdunu bıskuvısız yemıyor tadı ve rengı nasılsa degısıyor dıye bırz katıyorum
sabah kahvaltı karısımına eklıyorum

asortıe tekrar gecmıs olsun canım
artık cımcımenın ıyı olmasına sevındım

julıcım sımdıden ıyı tatıller canım
ne guzel kucuk brı kacamak hepınız ıcın ıyı olacaktır ınsa allah
bızde kocısın ıslerını halletmesını beklıyoruz cok sıkıldık buralarda

zeynam butun hersey ustuste gelmıs uykusuzda olunca kendını kotu hıssetmıssın anlasılan
bosver gul sureklı ogluslarınla oynas
en kısa zamanda yenı arabana da kavusursun ınsa allah

mmf nerede hakıkaten ıkı gundur ses soluk yok

denızanası gunun cok yogun gecmıs mısafırın vardı hatırladıgım kadarıyla
kolay gelsın canım
bende senı ozledım

günaydın kızlaaarrrrr.....
ilk gelen benim sanırım...Hepinize hayırlı günler diliyorum.....

bende geldım buradayım
gunaydın herkese
bu sabah once gecmıse bakayım dedım anca dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…