2008 Kasım Anneleri

günaydın hanımlar
julicim relax relax tatile gidiyorsun tatlım ya germe kendini iyice
bol bol dinlen ve yüz banusu ile ve bize de resimlerini gönder :)))

hilal günaydın ay ne güzel deliksiz uyumuş anlaşılan cimcimen
inşallah bundan sonra böyle gider

günaydın kızlar

kalimerocuğum hastane balat hastanesi

biz yağız'ı akşam çapa'nın çocuk aciline götürdük
allah kimseyi düşürmesin bir karmaşa, kavga ve gürültü anlatamam
40 dakika karmakarışık bir sırada bekledikten sonra(tabi ben sırada, yağız'da babasıyla bahçede, ateşli çocuklarla aynı yerde beklemesin diye) güvenlikçiye rica ettim doktor bir baksın acil bir şey ise kayıt numarası alalım diye, neyse bizi aldılar içeri alerji dediler, elle numara yazılmış küçük bir kağıt parçası verip sırada bekleyin ama 3-4 saat size sıra gelmez dediler
biz de kaptık çocuğu eve geldik hemen banyoya bütün üstümüzdekiler çamaşır makinesine
bu sabah babamlar kendi doktoruna götürdüler gene balat hastanesinde
bir şurup vermiş bir haftada geçmezse iğne yapmak zorundayız demiş
inşallah geçer

remedıos gecmıs olsun canım
acıkcası ben ılk olarak kendı doktoruna kızdım
kendı hastası ve durumu acıl beklemesı gerekırdı
bekleyemıyorsa da guvendıgı bır doktora yonlendırmesı gerekırdı
neyse artık ınsa allah en kısa zamanda duzelır

devlet hastanelerı boyle maalesef
ben oglusumu hıc devlet hastanesıne goturmedım ama annem hep der kı
allah ne eksık etsın ne de muhtac etsın bu hastanelerı der
tekrar gecmıs olsun

günaydın annişler
bende uyudum geç uyudum ama uyudum işte düne göre daha iyiyim
maşallah sana valla kalimero bu sabah süpersin akşam süper benzin mi aldın yoksama :kedi:
jülicim bende lelale katılıyorum az maz tatile gidiyorsun bunun tadını çıkar bencede boşver herşeyi
remedios çok geçmiş olsun canım umarım iğneye gerek kalmadan şurupla düzelir yağız paşa
devlet hastaneleri hala düzensiz ve çok kalabalık Allah oraya gidenlere sabır sağlık versin inşallah

mmmf kafadan haber vereyim laptopunun enerji kablosu bozulmuş eee şarjıda bitince giremiyormuş bugün çıkarsa alacakmış oda bu boşlukda evi kaldırmış temizlik yapıyormuş akif daha iyiymiş selam söledi herkezlere

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
tarhana çorbası vermiştik bir de kayısıyı yedirmiştik farklı olarak
tarhana çorbası hazırdı bizde yapan yok ben de tarhana faydalı yesin de faydalasın diye düşünmüştüm
çok pişman oldum

doktorun asistanı ile konuşmuştuk
asistan doktora bizim olduğumuzu söylememiş yeterli bilgi vermemiş
kadın kusura bakmayın iletişim kopukluğu oldu özür dilerim demiş babama

maşallah sana valla kalimero bu sabah süpersin akşam süper benzin mi aldın yoksama :kedi:

senden de bısey kacmıyor topragım
bugun ıyı olmana sevındım

mmf vurmustur kendını yıne temızlıge
hamıslıgınde bıle durmuyordu cılekle mmf temızlık derdınden
sahı cılekten haber alan oldu mu

kıs beklemek sen nerdesin bakim ,yoklamalarda hep yok yazıldın haberin olsun ,devamsızlıktan kalcan bak ona göreopuyorumnanaktan

Ya devamsızlık hakkım bu kadar azmı aşkolsun geçen hafta tatildeydim ve maalesef bilgisayarım yoktu bu haftada kızımın okulunun bitmiş olması şerefine alıyorum kızımı arkadaşa gidiyorum mesela dün istinye parka gittim daha da planlarımda sürekli gezmek var bakalım artık malum işe dönmeme sadece bir yaz kaldı koca 7,5 ayım bitti geriye sadece 4 ay falan kaldı ondan sonra çileli günler başlıyorrrrr ama siz beni işe başlayınca görün malum o masanın üzerinde 8 saat yaz babam yaz olurum ben artık birde sizi kıskanırım bak şimdi kızı öyle yapmış oğlu böyle yapmış falan diye (((((((( senağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın kızlar
remedios çok geçmiş olsun cnm
eylülcüm ısrarlara dayanamadım mantı istiyom:)))ya önümüzdeki ya da ondan sonraki haftaiçi gidicem anneme sana da gelirim cnm birlikte yapar yirizcokacimcoook

herkese günaydın diim bare her ne kadar sabahın körü olan 7 de kalkmış olsamda
ayyy artık uyumak istiyorum yaaaa
zeynacım kısçem daha iyi artık antibiyotiği yiyince iyi çok şükür ama çişi acayip şekilde antibiyotik kokuyoo
arabanıda satmışsın şeker hayırlısı olsun bir araba daha alırsın artık arabaya alışınca insan çok kötü oluyor yaa
bende eşimin arabasını alırdım önceden iş yeri uzak olunca bi verdim boşluktayım sandım kendimi
sonra bi de bana araba aldıkta kurtulduk ama genelde akşam üstleri yürümeyü tercih ediyoruz kızımla
romedios çook geçmiş olsun canım sizede

selam kızlaaar herkesler iyimi bakiiim ben %80 iyiyim %20 kötüyüm gayet matematiksel bir cevap oldu sanırım kaydirigubbakcemile3

valla benim iş olaylarını hallettim kızlar, yüce rabbim öyle yardım ediyorki yavrularımızın rızkını hep veriyor, hani hep diyordum ya eski iş yerime dönmek istiyorum ama maaşı zamanında ödemedikleri için endişeleniyorum diye Aydın merkezdeki patronlar olsa sadece çok iyi diyordum çünkü onlar bugüne kadar hiç gecikme yaşamamışlar, önce öğretmenin maaşını ödüyorlarmış ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama o Aydın merkezdeki patronlar burayı devralmışlar diğer patronlar gitmiş, dün bizi çağırdılar eşimle sakın hiç bir yerle anlaşmayın bizimle çalışacaksınız dediler iki kişiler ve öyle de şekerler anlatamam iki sene çalıştım onlarla hiç bir sıkıntım çıkmadı ay nasıl sevindik anlatamam yaa

bugün de buradakilerle konuştum ben ayrılacağım dedim üzüldüler biraz ne var ne yok anlattım önceki konuşmada söyleyemediklerimi de söledim döktüm içimi, biz sizinle çalışmamayı hiç düşünmemiştik dediler bir kez daha düşün falan dediler olmaz dedim o zaman şu hızlandırmalar bitene kadar devam et dediler şimdi hemen birini bulmamız imkansız diye tmm dedim zaten 7 gün var bitmesine ona göre 15günlük maaşımı da verecekler.

ay herşey tereyağından kıl çeker gibi kolay oldu yaa allahım yardım etti :Saruboceq:

sizlerinde destewğiniz ve dualarınızla arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bekliyom canım artık bebeler akıllı otur dedinmi oturuyolarkaydirigubbakcemile3evde onları oyalıycak her nevi aparat mevcut :lepi:

beklemek gez bakalım gününü gün et ohhhh ,görcem seni işe başlayınca :))

beyazmelek çok sevindim yaa vallahi,sanki kendimmiş gibi..eeee bunca sıkıntıyı bizde çektik ama dimi ,bu kadar sevinmek te hakkımız olsun:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…