2008 Kasım Anneleri

çektiniz canım yaa kahrımı az çekmediniz inkar edeme ama allaha şükür herşey daha güzel olacak artık inanıyorum

şimdi çıkıyorum öğleden sonra izinliyim yine yarından itibaren tam gün buradayım 7 gün sonra özgürlüüüüük ve tatiiiiiiillll :lepi: delikafadulden :sm_cool:

selam kızlarrrr
bi bakim dedim gizliden..
nasılsınız?
asorti ve remedios geçmiş olsun bebişler hastaymış..
julicim iyi tatiller..
beyazmelek hayırlı olsun işin için çok sevindim.evet allah yavrularımızın kısmetini veriyo.

kızlar ben geldim a.s.
doktora gittik , 450 gr. akmış , 1 cm de uzamış batucuk
doktor bu ay 300 gr. alması gerekirdi çok almış , dikkat et kilosuna dedi :dance:
herşey yolunda çok şükür , pipiska da iyileşiyo , pek mutluyum yaaa , çok seviyom bu doktor günlerini :teytey:
öptük herkesi , biraz çalışim uğrarım sonra yine

ben geldımmmm

beyazmelek senın adına cok sevındım canım
sonunda ohhhh dıye bır nefes alacaksın

andına senın kucuk kuzuya maasallah
ne guzel kurtarsınız ıyılestınız bıle bız hala korkuyoruz ne olurya bıze

azom gelmıs gıtmıs yıne yaa
hıc denk gelemıyoruz artık

Kızlar merhaba.Herkesler iyidir umarım.Ben 2 gündür günaydın diyorum kimse duymuyor.Kırıldım biraz sizlere.Devamlı giremiyorum, işler yoğun ne yapayım? Size bişi sormak istiyorum.Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?Ne için ve ne zaman yapılıyor?

Evet asorticim sattım sırf değiştirmek için ama aradığım arabayı bulamıyorum inşallah 10 güne kadar hallederiz böle zor hele kocanın eline kalmak çok zor

beyazmelekcim çok sevindim işinin hallolmasına 7 gün daha sık dişini her şey çok güzel olacak

andinacım doktor kontrolünüz iyi geçmesine sevindim benimki bu ay 100 gr almıştı ama napayım daha poposundan pompalayacak alim yok ya yapısı bu demek Allah biliyor ya yapıyorum her şeyi almıyorsa bünyedir ne kadar olmuş seninki?

yasmin 28 rota virüs ilk 3 ayda ilk dozu olan 2 yada 3 dozluk ishalden özellikle kötü ishalden koruyan bir aşıydı artık sanırım yaptırman için geç yani ben öle biliyorum

yasmin devamlı gittiğiniz bi doktor yok anladığım kadarıyla çünkü bu aşının zamanı gelince onlar söyledi bize . biz kendimiz aşı takibi yapamayız ki yoksa. ilk doz yapıldı bizim ikinci yapılmadı daha.daha doğrusu yalanmadı:)) ağızdan veriliyodu dimi kızlar ben mi şaşırdım yoksamm

Devamlı değil de 2 ayda bir özel doktora gelişimi için götürüyoruz.Doktorumuz hiç bahsetmedi.Ben burada duydum.Aşılarını eşimle kayınvalidem yaptırıyor.Özelde çalıştığım için izin problemim var.Sağlık ocağı var evimin hemen yanında.Ordaki doktorda bişi dememiş.

merhaba yasmin
aşı kartınız da yazmıyor mu rota virüsü aşısı
bir de sağlık ocakları yapmıyor bu aşıyı ssk da karşılamıyor
eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsin tabiki doktorunuza danışarak

derinciğim evet ağızdan veriliyor rota virüsü aşısı
bizimkiler bitti
2 doz oluyor yanlış hatırlamıyorsam

andina batuya maşallah cnm
kızlar kontrollere ne zamana kadar her ay götürcez bizim aşı kartında 7 aydan sonra 9 aya ondanda 12.aya atlamışlar yani sayfalar öyle ama ben her ay götürmek istiyorum en son 7 buçuk aylıkken götürdük bidahaki temuuzun sonunda o zamanda 9 aylık olcak dr yavaş yavaş kaydırıyo galiba sizin nasıl

yasmin 28 rota virüs ilk 3 ayda ilk dozu olan 2 yada 3 dozluk ishalden özellikle kötü ishalden koruyan bir aşıydı artık sanırım yaptırman için geç yani ben öle biliyorum

Rota virüs ve aşısını çok güzel anlatmışsın, doğrusu bu.
bir çok yerde ilk 6 ayda tamamlanması gerekiyor diyo hatta aşının prospektüsünde bile.
derinxby anladığım kadarıyla sen de 2 dozluk olanından yaptırmışsın ama seninde 2. dozu geç kalmış, doktoruna bir sor istersen.

Bir de bişey sorabilir miyim arkadaşlar, burda ek besinler bölümünden yoğurtlu kabak çorbası tarifi almıştım ama yoğurt kesildi, beceremedim yani. galiba ben daha önce hiç yoğurtlu çorba yapmamışım, kesilmemesi için ne yapmam lazım.

zeynacım batu tam 9 kilo olmuş
ama kilo almasının en büyük sebebi hala deliler gibi emmesi , yani tüm gece süt içerse büyür tabi dana :roflol: doktor bile yavaş gitsin kilo aldırma çocuğa dedi , gerçi boylu olduğu için kilosu pek belli olmuyo , sıska gibi duruyo..

yasmin rotayı ilk 3 ay yaptırman lazımdı , ishale karşı koruyan bi aşı , doktorunun uyarması lazımdı devlet karşılamıyo ama özel doktorlar yaptırıyo mutlaka..

piroşum doktorumuz bi dahaki aya gelme , ondan sonra gel dedi , ama bidahaki ay ara mutlaka gelişimini anlat dedi , yumurtaya başlatacakmış , artık ağustosda yani 9.ayda gidecez bidaha inşallahhh bi aksilik olmazsa :sm_cool:

merhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum İLK İNCİSİNİ çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…