2008 Kasım Anneleri

olsun canım merak etme eninde sonunda yapıp yiyeceğim aslında geçen cuma bir arkadaş yapmış getirmiş çok güzeldi yedim belkiden ondan aklımda kaldı senin adını okudukça aklıma geliyor:)) Ne kadar geç yaparsam o kadar kardır dimi az kilo alırım yapınca yiyecem ben onu hemde nasıl

ama senin durum daha kötüymüşya sürekli adını görüyorsun ve miden kalkıyor:)) ah ne günlere düştük dimi

Yok yok ben halimden memnunum! Allah'tan tatlıdan falan tiksiniyorum! Şu ana kadar ağzıma tatlı girmediği halde 6 kilo almışım, bi de tatlı yesem 10 kilo alırdım heralde... Hatta midemin kalkması işime geliyor ! iştahım kapanıyor ne de olsa :icecream:

kızlar meerhaba nasılsınız?
herkesler iyi anladığım kadarıyla

azocum gözün aydın canım sonunda ende öğrenebildin demek
benim oğluşuma bir arkadaş daha geldi desene
Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallah

merhabalar kızlar
ne zaman buraya yazmaya kalksam hep ış cıkıyor 2 gundur cok yogunum
bu ayrıntılı ıcın darkınlıfe tesekkur edeız tedbırlı gıderım
fatercım gozun aydın cınsıyetı ogrenmıssın
pamukum uzulme sende evde dınle dınlene gecırırsızn hamıslıgı bende bazen dıyorum erken ayrılıyım dıye ama mumkun olmayacak galıba ayy bıde hasta vardı temızlık yapmıs dıkkat edelım kendımıze hatırlayamadım ( kusuruma bakmayın ) öpüyorum .
seker yukleme testı bıldıgım kadarıyla altıncı ayda

kızlar nasılsınız şeker yükleme 6. ayda oluyor ve o içirdikleri su iğğğğğrenç
diyorlar mideni bulandırıyormuş inşallah öyle bir sorun yaşamayız biz

kızlar nasılsınız şeker yükleme 6. ayda oluyor ve o içirdikleri su iğğğğğrenç
diyorlar mideni bulandırıyormuş inşallah öyle bir sorun yaşamayız biz

ya o kadar korkutmayın kendinizi diyecem ama inan bende o yüklemeden hiç hoşlanmıyorum aslında o günü şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye bir kere kesinlikle çantama beyaz peynirli ekmek hazırlayacağım ve kan alma işlemlerim biter bitmez yiyeceğim çünkü miden çok bulanıyor ben kızımda yaptırmıştım o gün bu gün aklımda kalmış bana normal hayatımda yani gebelik dışında aslında şeker yüklemesi yaptır dedi bir kaç dr. ama o daha da uzun sürüyormuş 4 saat bayılırım herhalde diye senelerdir bir türlü cesaret edemedim bu en azından bir saatte bitiyor kanın alınıyor içiyorsun bir saat bekleyip yeniden kan veriyorsun

kızlar bişey sorcam . Çay ile aranız nasıl içiyormusunuz yada günde kaç tane mesela? ben içiyorum artık açık olarak ama korkuyorum da hiç içmesem mi diye.

oy oy oy çay deyince duracaksınız orda ben en tiryakiyim kahve adamından daha çok içen ben, günde 30 bardağa yakın içerdim, fakaaaattt ;tabiki bu bebişler bizi yoldan çıkardı..şimdi günde 2 bardak bulaşık suyu niyetine içiyorum şifa olsunn sefamm olsuunnn:sm_cool::sm_cool:

hamile kalmadan önce çaydan vazgeçemem sanıyordum ama allahtan ağız tadım o kadar değişti ki bazen 2-3 günde bir çok açık bir fincan çayın ancak yarısını bitirebiliyorum...

kızlar günaydınn . bu sabah beni gören bi arkadaşım kız naber bebek falan yokmu dedi yaa. Ayol varya bu göbek ne dedim gaz mı sandınn oğluşumuu. tatlicadiarzu hepinize hayırlı günler diliyorumm

gunaydınlar
arkadasında kormus galıba hehehe
seker yuklemesınde eger cıkarırsak arkadaslar tekrar yapılacakmıs okadar ac kalmamıs bosuna olcak yanı bu beyaz peynırlı ekmek fıkrı ıyı bakalım denıycem

sormayın ya iş olsun diye soruyo işte belli olmadığından değil de. Bana kimse söylemedi diyo davul alıp gezecek halim yok ya hamileyim diye.Ya benim göbek çok belli aslında hemde nasıl. ama resim bir türlü çektiremedim. Daha doğrusu çekerimde bilgisayara atması var.Bizim içerde çalışan çocuklara söylemem lazım şunu atın diye o da işime gelmiyo . Kendim yapamıyorum makinemde teşkilat yok yapacak. Eşim sabah göbeğimi kocaman görünce bu ne ya diyo? nasıl alışıyosunuz buna çok tuhaf gelmiyomu diyo. Gelmez olurmu dedim ama gözü alışıyo insanın daha bu ne ki kimbilir son aylara doğru nasıl olcaz. Allah sıcaklarda kolaylıklar versin hepimize.

azo oğluşun hayırlı uğurlu olsun bu battaniye tam erkek bebekler için rengine bittim oğluşu olanlara hediyem olsunyerimseniben

kızlar geçenlerde işyerinde iken de olmuştu belimden karnıma doğru bi ağrı ama çapı o kadar büyükkü ağrı resmen yürüyor karnıma ulaştığında bütün karnımı sarıyor.sanki beni belimden ve omuzlarımdan tutup gerdiriyorlar.bu gece uykuda girdi kendimi yataktan nasıl attım anlatamam evde dolaş dolaş 1-2 dakika sürdü sürmedi bitti ama acayip korktum.ne dersiniz genişlediğimiz içinmi oluyor sadece kaslarımda ve kemiklerimde hissediyorum ağrıyı

kızlar günaydın herkese demicem saat kaç olmuş ayol öğlen oldu neyse
bugün nasılsınız bakalım ben bugün bir rüya gördüm yaw doğumumun 4 kasımda gerçekleşeceğini söledi bana bir tane daha tarih vardı 28 ekim ama onda ne olacak sölemedim
inşallah hayır olur ne garipti yaaa

günaydın selamlar herkese...
derincim o arkadaşına bir gözlükçü lazımsa ben hemen nosunu vereyim hııı..:))
şeker yükleme testinden ben tedavime başlarken geçtim sorun yoktu..ozaman hamile olm. içinde eh zor olmasada içtim.. şimdi hamileyiz sıcaklar var o şekerli şeyi kusmadan içersek hepimize bravo aslında.. ben geçen kontrole gittiğimde biri öyle kustuki kız lavaboya yetişemeden koridoru suladı resmen... o gün iptal edilmiş sanırım onunkide..
polipe canım benimde göbek çevreme bazen bir ağrı giriyor ama seninki gibi değil kısa süreli ve hafif..
sen zayıf biri olarak başladıysan gebeliğe iç karın kasların geriliyordur sanırım..

merhaba kizlar nasilsiniz bende rüya gördüm ya her aman ki gibi doktor bana bebegin cok hareketli senin %90 oglun olcak diyor hayirlisi ya inan günler azaldikca heycanlaniyom randevuma ins bellimolurda rahat ederim

ya kizlar sizin ordada amma testler varmis ha ben burda yapiyorlarmi bilmiyom yada yapiyor doktor haberim olmuyor demiyoki sunu sunun icin yapiyom diye ama sekerli bisey asla vermediler ya siz bunlara ayriyeetn ücret de ödüyonuzmu

Nazlı melek ben 167cm boy 57 kiloydum zayıf sayılırdım e haliyle ben 6-7 kilo aldım dediğin doğru olabilir heryerim genişliyor galiba

elifsevde o şekerli şeyden bende içmedim ama ewet ben yaptırdığım her test için ek ücret ödedim ssklıyım artık hastanelerle anlaşmaları oranınca ödeme yapıyorsun.mesela ilk gebelik testine 10 ytl ikili teste 25 ytl verdim ikilinin sonuçları çok iyi gelince dr um üçlü test istemedi onu bilemiycem ne kadar öderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…