2008 Kasım Anneleri

ayyy ikinci tünaydında benden olsun hadee bugün herkes gezmede zaar
bizi de babamız çıkardı ama çok fena bi sıcak var dışarda yeni geldik geri
neyse sabah brunch yapmaya gittik biraz gezdik 10 da çıktık yeni geldik
yine de sıcak falan gezmişiz hee kimse yok miii

ay çok lazımmış gibi dün akşam düğüne gittik,melis uyudu anneannesinin kucağında terledi ,çıkarken giydirdik ama maalesef havadan nem kapan kızım bugün grip oldu..gözler kıpkırmızı açamıyo yavrum,burnu da akıyor,eve yeni düştüm valla,babişlerin de gününü kutladık vazifemizi yaptık geldik..kızımada şurup verdim umarım başlamadan biter..

herkese selam ,tüm arkadaşlarımın eşlerinin, babalar günü kutlu olsun..

off sorma be asortie bu ne böle anlamadım ,millet çıplak gezdiriyo bir aylık bebeleri ,bizimkiler kazık oldu kapı aralığından soğuk alıyolar..şurup içip uyumuştu uyandı bişeyi kalmamış gibi ,umarım olmazda..

slm millet
eylülcüm geçmiş olsun melise valla bizimkiler büyüdükçe bi garip oldular

mmmf kafa hala anlatmadığına göre tadı damağında zevkini yaşıyor

ben çok yorgunum sızmak istiyorum :bbo:

eylül geçmiş olsun tatlım sorma ya kıştan beri bebeler kaldı evde şimdi çıkınca bedenleri alışık olmadığı için hemen kötü oluyorlar yazık yavruma geçer inş. canım
ay bende çok yoruldum bugün ya kapıda dut ağaçlarımız var pekmez yaptık yağmur pekmez yemekten bi hal oldu sonra denize gittik ama soğuktu biraz deniz yağmurun ayaklarını soktum gülmekten bi hal oldu benim kuzum

selamsss
bizde geldik sabah uğradım tam yazacaktım benimki kriz yaratınca geri kapadım
öncelikle tüm bebişlerimizin babişlerinin babalar gününü gün bitmeden kutlayalım.

eylülcüm çok geçmiş olsun tatlım dilerim başladan hemen düzelir melis.

benim canım çok sıkkın acayip darlanmış durumdayım
annem perşembe günü gaziantepe gitti kuzenim ctesi günü mağaza açtı ve açılışa gitti gidiş o gidiş hala dönmedi ve dönmeyede niyeti yok ve biz açıkta kaldık (
yarına izin aldım ben bakıcam ama sonrası allah kerim acayip darlanmış durumdayım

selam bende araniza yeni katildimbenimde bir kizim varrr 1.11.08de dogdu,,cok seker birsey,ayrica herkezin cocugunu allah anali babali büyütsün

Selam kızlar..
Geçmişi pek okuyamadım ama anladığım kadarıyla eylülcüm kızına geçmiş olsun.
Lelalcim sende üzülme, annen mutlaka kısa zamanda gelir, senden çok telaşlandığına eminim.
Benim oğlan çok kudurdu, eli ayağı 1 dk. durmuyor, çok yoruluyorum, hiç yardımcım yok. Eşim yine yurtdışına gitti, ne zaman gelir Allah bilir.:çok üzgünüm:
Benden bu kadar. Umarım herkes iyidir.:1hug:

günaydın kızlar erkenciyim bu sabaha şu mutfağı bitireyim diye ayaklandım valla sabah mabah demiicem alt dolaplar kaldı onları halledicem meyracım hoşgeldin canım aramıza Allah hepimizin yavrusunu korusun
eylülcüm geçmiş olsun canım bi an mehmet akif geldi gözümün önüne sen anlatırken aynı yaa hemen hasta oluveriyo
bugün kontrole gidicez ateşi yok ama burun akıntısı ve öksürük devam vermesede peditus yadaaferin vericem çok ilaç kullansın istemiyo kendi kendine düzelirmi acaba diye bekliyo hep ama çocukta kaç tane iğne 2 kutuda antibiyotik içti yazık yaani

günaydınn..bizi özleyen var mı opuyorumnanaktan
kızlar çook güzel bi hafta sonu geçirdik , cuma günü oğluşla bindik trene eskişehire gittik , çok keyifli bir yolculuktu zemuszemus
çok güzel iki gün geçirdik , batu emeklemeye başladı orda ama ters emekliyo , o kadar komik ki , cumartesi gecesi bi anda poposunu kaldırıp ters ters gitmeye başladı
zaten düz emeklese şaşardım sıpam kaydirigubbakcemile3
dün gece çok geç döndük pek yorgunuz ama batucuk pek eğlendi sabah o kadar mutluydu ki zor ayrıldım..
geçmişe bakamadım ama hasta olanlar var sanırım , çoook geçmiş olsun kuzucuklara.. öpüyoruz kocaman

günaydın, hayırlı sabahlar herkese...
Şu an yeni geldim, geçmişe hiiiçççç bakamadım...Umarım herkes iyidir...Hepinize bol güneşli bir gün dilerim:))) Geçmişi okuyum gelecem...

mmm27 kolay gelsin canım..ınşallah bir çırpıda bitirirsin...Bebeğinede geçmiş olsun..En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
andina222 benimde öyle bir ihtiyacım varki tatil yapmaya, gezip dolaşıp eğlenmeye...Offf of.( Ne güzel olmuştur..Bebeğinin emeklemeside hayırlı olsun canım..Darısı yürümeye inşallah...Benim kızım sadece dönüyor..Onun haricinde hiçbirşey yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…