2008 Kasım Anneleri

eylülcüğüm çok geçmiş olsun canım..Bebeğin en kısa sürede düzelir inşallah..

lavinya4134 sizin pekmezler organik hıııııııı...İnşallah bir gün oralara gelirizde o güzel pekmezlerden bizde yeriz..İnşallah...

lelal o güzel canını niye sıkıyorsun..Küsmede...Bir an düşünememiştir anneciğin...Ara sor bence..

meyram sende hoşgeldin canım..

gunaydınnnn
ben geldım cok yorgunum
ogluma bırseyler oldu ne yıyor ne uyuyor sureklı mızırdanma modunda
ıkı gundur uyku duzenımız sastı kahvaltı meyve yogurt hıcı bısey yemek ıstemıyor
benı zor emıyor ıkı cektın mı onunla da ısı bıtıryor
ne olacak bılmıyorum

zor yorucu bır hafta sonu gecırdım
cumartesı gunu annemle gezmelerdeydık
dun de oglumcum bızı uyutmayınca erkenden kalkıp keyıf yaptık
kahvaltının ardından sarıyere gıttık gezmeye ama donus tam bır facıaydı
trafık olusu oglumu cıleden cıkardı agrı kesıcı ılacla ancak yatırabıldım dun aksam
sabah daha ıyıydı ama bır an once duzelır ınsa allah

cok gerıye donuk bakamadım ama

lelal canım uzulme bugun fazladan kızının yanında kalıyorsun ne guzel dıye dusun
emınım annen aksama kadar dayanamayıp yola cıkacaktır

mmf gule gule kırlet canım evını
evlılık yıldonumunde kutlu olsun

serayyy allah kavustursun canım

andına ne guzel batu bey emeklemeye baslamıs
bızım kucuk kuzuda yaklasık 15 gundur gerıye dogru emeklıyor
4 ayak uzerınde duramaya basladıgından berı gerı vıtese takmıs durumda

zeynaaaaaaa
hasta mısınnnnn
ıyıles bacım yaa
arabanın olmayısı senı kotu etkıledı sanırım
hadı bır sırkelen

hılal canım benım de tatıle ıhtıyacım varr
hemde soyle uzun olanından ama daha cok varr

eylul kızına tekrar gecmıs olsun canım
sanırım mevsım gecısı uzerıne huy degıstırme donemı gelınce boyle oluyor bızım kucuk danalar
ınsa allah en kısa zamanda duzelır

baska kımler vardı bılmıyorum ama
herkese gunaydınnn

Günaydın herkese.Kalimero bizim de aynen anlattığın gibi oldu.Dün belki gündüz 2 öğün yedi.Zorla o da.Sanırım bi geçiş dönemi yaşıyoruz.Dişten de olabilir belki.Düzelirler inşallah.

gunaydın yasmınn
bende dıslerden suphelenıyorum zaten
durup durup cıglık atıyor canı acıyor sanırım
bakalım bugunde aynı sekılde olursa doktora goturucem kılo alımı nasıl merak ettım

gunaydın yasmınn
bende dıslerden suphelenıyorum zaten
durup durup cıglık atıyor canı acıyor sanırım
bakalım bugunde aynı sekılde olursa doktora goturucem kılo alımı nasıl merak ettım

Dün bizimki çok huysuzlandı.Jel sürdüm.Bi süre sakinleşti.Jeli sık kullanmıyorum ama uykudan önce falan işe yarıyo.Bir de bebek dışardayken huzursuz oluyor.Evde babası ve benimle daha huzurlu.

minik kalimero inşallah en kısa zamanda eski haline döner bebişin...
benim kızım öyle aman aman yemiyor zaten..Bide böyle olursakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.. ayyyy düşünmek bile istemiyorumdelikafaduldendelikafadulden

Dün bizimki çok huysuzlandı.Jel sürdüm.Bi süre sakinleşti.Jeli sık kullanmıyorum ama uykudan önce falan işe yarıyo.Bir de bebek dışardayken huzursuz oluyor.Evde babası ve benimle daha huzurlu.

evet bende farkına vardım sanım dısarısı huzursuz ettı

tsk ederım canım
herkesın bebısı ıyı ve bol ıstahlı olsun

kızlar........
bebeğimin takvimini değiştirmek için mytickerz olan yere girmek istedim.Şifre alın diyor..Verdikleri telefonu arayıp şifre alan varmı? Biran tedirgin oldum, arayamadım....

Selam kızlar,
Bende nefret ediyorum p.tesilerden.
2 çocukla istanbulu alt üst edicem bugün.
Hemde arabamda yok, çok zor geliyor.
Allah kavuştursun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, repleyerekte ettim zaten.yerimseniben
Ben eniyisi yola koyulayım, olmayacak böle üşenmekle...mafoldumben

günaydın kızlar
bizde dün pikniğe gittik çok eğlendik kızım bol booll temiz hava aldı kaynanamların yetiştirdiği sebze ve meyvelerden yaladı:))kıpır kıpırdı sürekli çok mutlu oldu yavrum gezmeği çok seviyo...sonra süt aldım bildiğimiz bi çiftlikten kızıma yoğurt yaptım adam bide kabak koymuş poşete tam organik:))çatalcayı seviyorum yaa herşey doğal bide şimdi kaynanamlarda yetiştiriyo tarlasında kızım hep doğal şeyler yicek...
kalimerocum diştendir cnm oğlunun huysuzluğu piraye de aynı öyleydi yemiyodu ve memeyide 2 çekip bırakıyodu ve bugün nihayet ilk dişimizin ucu göründü sivri sivri:))))2.de patlamak üzere
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmişşşş
eylülcüm geçmiş olsun melise
andina yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim cnm batu içinde senin içinde değişiklik olmuş ne güzel
başka bişey varmıydı kifisfisfis

herkse günaydın kızlar umarım herkesler iyidir diş sıkıntısı çekenler varmış kıyamıyorum bu kuzulara ama mecbur bizim de başımıza gelecek bakalım ne zaman dün çok güzel bir tatil geçirdik biz de

bir cee demiş kaçmış gibi olacağım ama dersim var birazdan dönerim öpüldünüz hepiniz

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş sanırım meyram hoşgeldin canım aramıza

seray ben daha 2 çocukla vesaite binmedimnasıl bişey bilmiyorum inşallah mecburkalmam
bizimkide tatil planları yapıyo
nasıl olucak valla çok zor ben istemiyorum bu sene
git tıkıl bi otel odasına tamam güzel yediğin önünde yemediğin ardında ama yorucu olur sanırsam

kım tatıle gıdıyo
nereye gıdıyo
ben uyumak ıstıyorum cok yorulmusum dun

pıraye ne guzel organık urunler bulmussun kızına
bızde dun sıleden sut getırttık yogurt yaptık ogluma
ınsa allah afıyetle yer yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…