2008 Kasım Anneleri

haa bırde bır arkadasım bızımle aynı ayda olan cocugu var ve
aptamıl 1+ sutler varya onunla hazırlıyor kahvaltısını hatta su gıbı azar azar da verıyor
sızce uygunmudur bu aylar ıcın

kızlarrr...
2008 ekim kasım minikleri bölümüne yazmıştım..Kimse cevap vermeyince bide buraya yazayım dedim..Kızımın resimlerini nasıl ekliyeceğim..Yarddııımmmmm.....

selamlar,
bendeniz yine cee deyip kaçacağım..:))
nasılsınız kızlar..
herkesler iyidir inşallah..
bizim tatil iyi gidiyor ama büyük babanne hasta biraz ona endişelendik 2 gündür 90 yaşında maşallah çok hareketli iyiydi ama düzeni yok 2 gündür kendini arada kaybediyor..yaşına göre yine iyi ama çok korkuttu bizi yinede...
onun dışında oğluşların keyfi yerinde kucaktan kucağa durumları var..eve gidince ne yapacağız bilemiyorum...
bende bugün öbür taraftaki yarışmaya oy verim diye girdim ama uzamış tarih nese bir dahaki sefere inş...
maytabım tatile git iyi gelir değişiklik olur hem senin oğülanın biri büyük olunca çok zorlanmazsınız...
arabayla yolculuk iyi oluyor istediğinde mola veriyorsun ama biz gelirken yanımızda misafirlerimizde vardı o yüzden kucakta zor oldu ama hep uyudu bıdıklar..
şimdi kendi memleketime geçerken araba koltuğumuz var onda rahat rahat gidecekler.. koltuğa alıştılar mamayı şimdi burada onunla yediriyorum paşalara...
desteksiz oturmayı becerebiliyorlar artık..
kelime dağarcığımıza dede de eklendi..:))
bizden gelişmeler böleeeee..
nese kızlar ben kaçar kerem bey uyuyordu halasına devrettim ama aklım yukarda..
kendinize ve bebelere iyi bakın hepinizi öptüm...
görüşmek üzere.......

günaydınnnnn
lelacim işin zor allah kolaylık versin aynı dertten bende muzdaripim bizde babannemizi dört gözle bekliyoruz vallahi
meyram sende hoşgeldin canım aramıza
seray allah kavuştursun canım valla eşim olmasa ben tırlatırım herhaldeeee
kalimero bende çok yorgunum canım şöyle bi uysam 3 gün kalkmam herhalde
piroş yarasın canım piknikler minnoşuma benim kızımda dün dünya pekmez yedi dut yedi erik yeni dünya közde patates bile yedikaydirigubbakcemile3hepis de organikdi valla kızım katkısız bişeyler yedikçe çok mutlu oluyorum ben

selam kızlar herkes iyidir inşallah
SERAYCIM allah kavuştursun canım eminim çok zor olur senin için
MMMF ne nazlanıyon kıı git valla tati tatildir bizim tatil zamanıda kesinleşti gibi
10 temmuzda gideceğiz annemlerin yanına tabi ki annem bakar hiç değilse
dün de yazlıkta bulaşık makinası yoktu bulaşık makinası aldık anneme
bugün yola çıktı onun haberi yok süpriz yapacağız çok seviyorum süpriz yapmayı yaa
neyse aklımda bişe kalmadı pek
eylülcüm melis ece nasıl oldu şeker inşallah iyice düzelmiştir canım

Merhaba kızlaaar. Topu topu 4 gün tatil yaptım ama bomba gibi geldik kızımla. Dolu dolu ve çok eğlenceli 4 gün geçirdik hem kızım hem eşimle. Gerçekten hayatımızın en zor yılında kendimizi bol bol ödüllendirmek gerekiyor kızlar. ınşallah hepinizin böyle kısa da olsa bir tatil yapma fırsatı olur.

Uçakla gidip geldik ama yine de yol çok yordu kızımı. Bir de bizim seste uyumama problememiz olduğu için biraz zor oldu orada uyuması. Onun için gelince gündüz 4 saat hiç kalkmadan uyudu kuzum. Bir korktum acaba bir şey mi oldu, niye bu kadar uyuyor diye. Antalya'ya iner inmez hayatında öyle bir sıcak görmemiş kızım bir buruşturdu ki suratını hiç görmeyin. Bir şeyden rahatsız oluyor ama neden bulamadı :)) Neyse soydum üzerini rahatladı biraz. Otele gider gitmez de kendini denizde buldu. Önce ağladı biraz korktu sanırım ama sonra müptelası oldu. Eğer gidecekseniz tatile mutlaka yürüteç gibi olan o simitlerden alın. Bizimki bir ara kendi yüzüyordu. Yürüteçteyim sandı kendini :)))

Yemek olayımıza gelince. Çok sıcak olduğu için hep sıvı ağırlıklı beslendik. Bol bol emzirdim. Ayrıca her gün bir biberon su ve bir kutu milupa nın meyve sularından içti.

Hazır yoğurdumuzu götürmüştüm bir de hazır mamalardan. Ama genellikle bizimle birlikte yemek yemeyi tercih etti kızım. Yemeklerin içindeki haşlanmış sebzelerden verdim. Diyet mutfağının güzide örneklerine bayıldı kızım :) Güneş kremi olmadan burnunu bile dışarı çıkarmadım. Geceleri aralıklı olarak klimayı açtım aksi takdirde uyuyamıyordu zaten. Ama gece 3-4 gibi kapattım ki burnu tıkanmasın diye.

Geceleri de iyi ki bebek arabasını götürmüşüm diyorum çünkü biz geçerken ya da havuz başında yıldızları seyrederken küçük sevgilim arabasında uyudu. Bize hiç sıkıntı vermedi. Böylece annesi babası geç saatlere kadar romantizm yaşayabildi :)) Çocuksuz zamanlarınızdaki gibi bir tatil hayal etmeyin ama pekala eğlenceli güzel bir tatil yaşayabiliyorsunuz. Bu arada hiç yanamadım. Neyse iyi oldu çünkü güneş alerjim çıkmaya başlamıştı. Öğlenleri de denize gittik vay efendim çok sıcak aman çıkmasın diye odaya hapsetmedim kızımı. Sadece hiç güneşe çıkartmadım hep gölgede kaldı.

Şimdilik bu kadar kızlar bizim ilk 3 kişilik tatilimizden hikayeler. Özledim sizi de sizler napıyorsunuz?

julicim güzel bi tatil geçirmişsin şekerim senin adına çok sevindim gerçekten kısa tatillerr
insanı az da olsa dinlendiriyor

julicm ne güzel anlatmışsın çok hoş bir tatil olmuş darısı başımıza inşallah

annemler diyorki oğlan sünnet oldu ya mikrop kapar denize sokma diyorlar bişey olur mu yaa çok pis yerlerde biz de girmiyoruz ki denize zaten girdiğimiz yerlerde de mayo bebek bezi olacak valla benim sokasım var yaa çocuğumu bırakıp denize gitmek istemiyorum o da bunların tadına varsın diyorum

oh julicim sen anlattıkça ben eğlendim heee:)))valla bizim öyle uzak yerlerle işimiz yok ben amasrayı çok merak ediyordum arabamızla gidecektik ama çok zor gözüküyor çünkü kaynımın eşinin tayini çıktı iş yerimize bakacak kimse yok ne olacak bilmem
fakat gidemeyecek olsak da pek üzülmüyorum çünkü deniz karşımda kocaman bi bahçemiz var müstakil kızım akşma kadar bahçede birgün yaylada aynı tatilde gibiyiz yaniii dün gittik mesela denize ama karadenizde su hemen ısınmaz bende cesaret edip sokamadım kuzuyu ayakları girdi suya:)))

günaydın ,

kızım grip oldu sonunda ,burnu gözleri akıyor,öksürüyor ,moral sıfır yani..

julicim ne güzel anlatmışsın canım çekti,bizim tatil ağustosta ama o zamana kadar yakın bi yerlere hafta sonu kaçamağı yapabiliriz..

[

canım geçmişş olsun melise atlatır inş sıkma canını

Eylül geçmiş olsun canım bu mevsimde daha çok hasta oluyorlar. Koca kış hastalıksız geçirdik bahar ve yaz gelince hepsi hasta oldu. ınşallah düzelir canım.

Laviş, aman sakın sen sokma Karadeniz gerçekten soğuktur. Ne güzel gerçekten siz hep tatilde gibisiniz. Hiç gidemiyorum diye üzülme.

Remedios, Beyaz Melek, Minik Kalimero, Asortie, sıkın dişinizi az kalmış sizin tatillere de. Asortie, bulaşık makinesi iyi doping olur annene :) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…