2008 Kasım Anneleri

eylülcüm bende seni sormuştum bir önce k sayfada çok geçmiş olsun melise
senin kızda benim ki gibi zor iyileşiyor anlaşılan 8 gündür antibiyotik içiyor burnu hala akıyor
ne zor iş ya çocuk büyütmek

selam kızlarr
moralim gerçekten sıfır dokunsalar ağlayacağım
annem hala antepte bugün için izin aldım iş yerinden ama yarın alabileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum bugün bile resmen kriz yaratıldı
annem ısrarla kayınvaliden baksın 2 gün ne olacak diyor kayınvalidemde görümcem ve 2 çocuğu var o da hastayım falan diyor ee işim düştü ya hayatta yeltenmez
ne yapıcam ben yarına ya kafayı yemek üzereyim dokunsalar ağlayacağım sinirimden
annem hiç böyle yapmazdı ama ona da hak veriyorum o da darlanmış durumda bu sene tatile falan da gidemeyecek diye hazır fırsat bulmuşken kaçtı ..offf ne olacak benim halim .. mafoldumben

aynen julicim o da gidince alayım diyordu kocişle ben ondan önce davrandık
bize 18 gün kaldı aslında 3 ünde gidecektik ama ablası gil geliyor kocişin 3 ünde
tam zamanını buldular gerçi annesini görmeye geliyor bize değil ama şimdi bırakıp gitmekte olmaz dimi

lelalcim sıkma canını yaa çok sıkılırsan verirsin kaynanaya baksın hasta falan ne yapıcan canım yaa
ya da yakın güvenebileceğin bi akraba falan yok mu rica etsen 2 günlüğüne

julicim hoş geldin tatlım
tatilinin güzel geçmesine sevindim çekirdek aile için değişiklik olmuş ve güzel bir doping olmuş bu doping bir süre idare eder artık sizi
eylülcüm geçmiş olsun canım ama moralini bozma
zaten koca kış kimse hasta etmedi bebişi bu havalarda hepsi patır patır döküldü ki asıl kötü olna da bu havalar zaten dengeyi hala kuramıyoruz inanılmaz terliyorlar ve sonrada hasta oluyorlar
düzelecek inşallah ama sen moralini yüksek tut

asorticim hayırlı olsun düşünceli evlatsın valla ne iyi gelecek annene bu süpriz

yeni gelen arkadaşımız varmış geçmişe bakamadım ama hoş gelmiş o da aramıza

başka ne vardı hatırlamıyorum kusura bakmayın kızlar valla kafam bir dünya çok fena oldum ya kafamı toparlayamıyorum

sorma asorti bana en yakın olan bir tek halam var o da pendikte oturuyor artık düşün ne kadar yakın
ona rica ettim gelebilirmisin diye ama oğlu sınıfta kalmış bu sene rica minnet müdüre sınavlara aldırmışlar şimdi oğluna ders çalıştırıyormuş ben olmazsam kaytarıyor siz bana getirin ben burada bakarım diyor ama o kadar ters ki ben çamlıcadan çıkıcam kızı pendiğe götürücem oradan leventte geçicem sabah 5 de yola koyulmam lazım heralde .. o yüzden o da yattı başka kim olabilir diye karar kara düşünüyorum

lelal sıkma kendını canım yaa
kızkardesın vardı hatırladıgım kadarıyla o ılgılenemezmı
ya da yakın guvenebılecegın kımse dusunsen belkı aklına gelır canım
en kotu ıhtımal kayınvalıden kalıyor ama cok uzuldum yaa
calısmasam getır ben bakayım dıyecegım yanıı
ınsa allah aksama kadar hallolur canım

eylülcüm geçmiş olsun canım yaa ateşi var falan diyordun oradan gribe mi geçiş yaptı canım yaa

ben yine derse kaçar kızlar dersten sonra da eve gideceğim oğluşumu emzireceğim öğleden sonra dönerim

Kalimero canım diştendir o , inşallah çabuk çıkar da atlatırsınız biran önce

Piroşum özeniyorum valla sana , babam da bu hafta sonu çatalcaya yerleşecek hafta içi evi temizletecekler , acaba batu için bişeyler dikse mi bahçeye , ama uğraşamaz ki sıkılır hemen babam , ne güzel olurdu taze taze yerdi çocuk

Seraycım Allah kavuştursun , kasımın 2 yanlız annesi olduk desene kader ortağım..

Nazlımelek rüyamda seni gördüm hayırdır inşallah , oğluşlarını öp benim için

Julicim ne güzel geçmiş tatiliniz darısı başımıza diyorum 3 hafta kaldı biizm tatilede , şimdiden hazırlıklara başlıyorum ben

Lelal niye bui kadar üzüyorsun canım kendini. Atla deve değil ya. Bakmak zorunda kayınvaliden. O da bir babaanne. Artık 2 çocukmuş görümceymiş, görmeyeceksin onları.

Benim bakıcım da iyice sarpa sarıyor işleri kızlar. Eşim anlatıyor. Eve geldiğinde artık ellerini bile yıkamıyormuş. Ortaya çay dökülüyor onu bile temizlemiyor. 2 ay eşim bakacak, bu hafta son. Sonra geleceğini düşünüyor. Ama ben kafaya koydum yatılı bir bakıcı arayacağım. Hem ev işlerine hem de bebeğe bakacak birini istiyorum. Hem de yatılı olsun diyorum. Bir arkadaşım böyle birini 700 liraya bulmuş. Eğer bu fiyat aralığı olursa kabul diyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum arayışlara başladım şimdiden. Arkadaşım ajanstan bulmuş, b.akalım ben ne yapacağım. Çünkü yetişemiyorum artık hem ev işi hem bebek hem bakıcının arkasını topla temizle derken. Hiç oılmadı 200 daha veririm de her işime yardımcı olur.

kızkardeşimi de denedim o da çalışıyor izin alayım diye söylemiş bugün yıllık izinler başladığı için elaman eksiği varmış izin vermemişler iş yerinden ona da ..
annemin samimi bir komşusu vardı aklıma o geldi onu aradım kadın tatilde çıktı (
benim çevremdeki herkes çalışıyor o yüzden onlarda olmuyor off yani

teşekkür ederim kalimerocum düşünmen yeterli tatlım

julicim artık bende görmezden geldim zaten görümceyle iki çocuğu ve dün Duru da alışssın diye gittim onlara
allahım konuyu daha açmaya göreyim ağzıma tıktılar zaten resmen
hastaymış ilaç kullanıyormuş ilaçlar bir sürü yan etki yapmış depresyona girmiş yani şuradan kendini at dese biri atarmış birilerine zarar verebilirmiş kızı da o yüzden gelmiş miş miş de miş miş
hay dedim allahım sınıyorsun sanırım beni .. ee benim zor günümde bana böyle yapıyor ya helal olsun valla..

ayy şekerim eşin ne durumda onun izin durumu falan yok mu ya da arabanız varsa halana götürsen o da mı olmuyor yani sabahtan eşinle çıksanız araba yoksa da birinden alsanız araba ne bilim
yaa bizde öle insanlar var her şekilde yardımcı olabilecekte o yüzden sordum hani
o da olmadı julinin dediği gibi babannesine bırakıcan canım

ah lelalcim canım yaaa ,ne yapsan bilmemki ,işyerinde iki gün tolerans gösterseymiş canım ya allah allaaahh.iyice bir düşün bakalım etrafındakileri ,komşu filan hani güveneceğin,aklıma da bişey gelmiyoki..

aradım şimdi annemi
ay artık konuşurken tutamadım resmen ağladım ya off bu hale mi gelecektik
en kötü sabah uçağına yarın yer buldum ne olur gel olmuyor falan dedim
ben bakayım sana haber veririm dedi
ay inşallah kabul eder de gelir yarına

sorma asorticim normalde herzaman yanında birileri vardır ama şimdi zor durumdayım ya bulamıyorum kimseyi birde bebek bu herkese de bırakamazsın bırakacağın kişiler az çok bellidir ama onlarda yok maalesef ya da çok uzaklar

jülicim çokkk özendim size çok ben 2 güne bile razıyım ama şu yine imkansız gözüküyor darısı başıma demekten başka çarem yok ne güzel dinlenmiş gelmişsin
ayrıca her bakıcı ilk bi kaç süper sonra onlarda ortama ayak uyduruyorlar neyseki 2 ay eşin bakacamış (nası 2 ay bakacak onuda annamadım 2 ay yıllık izni falan mı var) bu sürede iyice tararsın

lelalcim valla insan sıkışınca ne zor ya valla yakın olsan benim kaynana bile bakardı ama taaaa istanbuldasın iş yerinde biraz müsamma gösterse ölür uyuz olurum komşun falan yok mu emanet edebileceğin ya eşin izin alamayı denese 1-2 günde

oohhh asorti kafa tatiline az kalmış siz ne kadar serceksiniz kendinizi?
bari size geleyim çocuklarımla bu adamda naparsa yapsun zaten onun yüzünden gidemiyoz tatile

eylülcüm çok geçmiş olsun maselef yaz gripleri daha bi zor yaaa en kısa zamanda iyileşir inşallah

asorti karısı valla mmmf kafa ile aynı anda girişimiş tamamen tesadüff

hah aynı benim durum juli , kafayı yedirecek bana bu bakıcı , hadi takma kafana , görme diyorum olmuyo olmuyo olmuyo , ev leş gibi , nasıl pis anlatamam size , tost yapıyo ben eve gidince heryerden ekmek kırıntısı temizliyorum klava:
bide demin aradım batuyu koymuş salonda yere emekletiyomuş , ay dedim ev leş gibi yarın temizlikçi gelecek heryer toz içinde niye yere koyuyosun , koca yatak verdim size bu iş için yatakta oynatsana çocuğu temiz temiz klava:
yani bunu bile düşünemiyo , valla artık işten çalışmadan vazgeçtim yakında taksitlerim bitsin işten ayrılıp ben bakıcam bu gidişle

lelalcim çalışmayan evde oturan , çocuk bakan yakın bi arkadaşın yok mu bikaç gün bakıverse annen gelene kadar? valla yakın olsak gel bana bırak benim bakıcı baksın ikisine de diycem ama bakırköydeyim hayatım sana uzak olur :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…