2008 Kasım Anneleri

off ya ne sıkıcı ne sıcak bi günn.Valla o 650 tl ye olan bakıcı ne güzelmiş bi tanede ben alıyımm anama yardımcı olurr

ya arkadaslar size bir sorum var aslinda bir sorunum var oglum 7 aylik sadece hazir alinan sebzeleri yiyiyo yani hazir kavanoz yemeklerini elimden yediremiyorum meyvede sorun yok onu yedirebiliyorum seviyorda ama sebzeyi kesinlikle yediremiyorum ne yapmaliyim varmi aranizda benimle ayni sorunu yasayanlar

ya cnm demek istedimki oglum sadece hazir satilan bebek yemeklerini yiyo. meyveyi yediriyorum cokda seviyor ama sebzeyi hazir olmazsa kesinlikle yemiyo oglum su an 12 kilo cnm 7 bucuk aylik

anladım canım da niye öyle alıştırdınız ki yaw.Bence yedirmek için herşeyi yap gerekirse aç kalsın mecbur yicek herhalde.Evde yapılan çorbalar yada püreler gibi olurmu hiçç hazır mamalar.şimdi yaz ne güzel sebzeler var.ben dışarda olursam mecbur kalırsam binde bir alıyorum.Hergün yemek tabiki düşündürücü açıkçasıCADIARZU.seninkinin kilosu hep fazla gidiyo bildiğim kadarıyla ondan sordum da doktor ne diyo kilo olayına biraz önden gidiyo senin ki yine:)

evet cnm ben elimden geleni yapiyorum sebze meyve agirlikli besliyorum muhallebi tatli seyleri kesinlikle yedirmiyorum meyve suyu bile vermiyorum cunku doktoru yasak koydu :) sadece su iciyo ama anlamadim yinede kilo alimi hep onden gidiyo.. sadece geceleri bir sise mama iciriyorum onuda hak ediyor sanirim ))))))

kızlar benim mikro kilo vermiş az alıyo diye üzülürkene şu başıma gelene bakın bi
1 haftada tam 300 gr vermiş
bu hafata hasta ve iştahsızdı bende temizlik yaptığım için çok üzerine düşmedim kendime çok kızıyorum şuan

cnm merak ettim bebisin kac kiloku bukadar uzuluyorsun kilo vermesine?

mmmfcim geçmiş olsun canım yaa iştahsız olduğundan vermiştir dediğin gibi neyse düzelsin inşallah alır geri kilolarını

selma kıslar gene kimseciklere denk gelemedim galiba
mmmfcim toparlarsın tatlım üzülme,tıkı tıkıver ağzına muhallebileri,bak nasıl toparlanıyor.olmadı iştah açıcı mamalar var tatlım onlardan al.tabi önce doktoruna sor belki vermez.mesela ben alcaktım bizim doktor gerek yok dedi ki biliyon benimkide minik.7 ay dolduğunda kontrolde 7.600 geli kilosu.1 ayda 400 gr.almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…