2008 Kasım Anneleri

Allah bi mahal vermezse yarın birkaç günlüğüne tatile gidiyoruz kıslar,beni özleyin anacımmm :)))))))))
ne çanta yaptım ne hazırlık,sabah yaparız dedi eşim,iyi hadi bakalım görcez dedim :)

gunaydınnn

ne olmus burada yawww
kımseler yazmamıs

mmf canım ıstahsızlıgındandır emınım
benımkı de 3 gundur dogru durust bırsey yemıyor
randevu aldım bugun goturucem oglusu
ıshalı var yıne
canım sıkıldı sabah 6'dan bu yana ayaktayım
ve gun cok uzun

gğnaydın kızlar

mmmf geçmiş olsun canım
sıcaklardan bebişler hiç bir şey yemek istemiyor

saphira sana da iyi yolculuklar ve iyi tatiller

kalimero sana da geçmiş olsun
diş çıkartırken ishal olur derler

günaydın işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

yawww neden banlamışlar eylülümü ya ne yapmadı da yanlış anlaşma olmuştur muhakak öğreniriz bakem

süper bakıcı olayı hayal gibi
ben eve temizlikçi kadını bile bir kere aldım hayatımda
kadına utana sıkıla evi temizlettimkaydirigubbakcemile3
aman ne var utanacak sıkılacak
budabi iş insanlar ihtiyacı olduğu için yapıyor sende ihtiyacın olduğu için yaptırıyorsun

bakıcı konusunda zeyna ma sonuna kadar katılıyoruuumm
evet en başta kocamı kıskanırım ben gece su içmeye bile yollama hatta evde kadun varken yatak odasına kitlerim adamı
üzülme mmmf kafa ya benimkide hep az kilo ile ilerliyor ve hasta oldu yavrucak ondan az gram vermiştir biz bile az hasta olalım veriyoz ya

günaydın kızlar mmmfcim üzülme yaa geri alır o kuzucuk hepsini

eylüle nolmuş ki acep :uhm:

minikcim çok geçmiş olsun canım

yaa kızlar moralim bozuldu yaa çok güzel bir ev bulduk dün tam istediğim gibi yeri işyerimizi 150metre şehrin tam merkezi, çarşı pazar ayağının altında ama gerçekten ayağının altında apartmanın önüne kuruluyor pazar, çarşıda 20metre sonra başlıyor, büyük bir park var hemen karşısında sadece bir sokak karşıya geçeceksin oğlan istediği zaman parka gidebilir merkezi sistem kaloriferli, evin içini adam yeni yaptırmış gayet güzel normal yani döküntü değil, sadece 7. kat en üst kat ama üstünde çatı var şimdiki evimiz kadar sıcak değil, muhteşem bir terası var oturma odası kadar harika bir manzara var şehir ayağının altında terasla beraber 160-170 metrekare oluyor ev yaa herşey tam istediğim gibiydi eşimi sadece maddi olarak düşündürüyordu kirası 500dü 450ye düşüverdi adam 100de yakıt parası var her ay 550ye geliyor işte fazla olacak dedi akşamdan beri düşünüyordu ben de ses etmedim sen bilirsin dedim sabah beni bırkatıktan sonra gitmiş tutmayacağız demiş çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm: ben belki bir umut tutar diyordum gerçekten çok iyi olacaktı benim için istediğim zaman çocuğumun yanına gelip gidebilecektim uff yaa yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal maddi olarak biraz sıkıntıya sokacak ama dışında herşeyi çok iyi :çok üzgünüm:

kızlar hepinize günaydın...
Bebeği rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum...
yolculuğa çıkacaklara hayırlı yolculuklar diliyorum...
beyazmelek sıkma canını..Allah hayırlısını versin...Belki çok daha iyi bir ev bulacaksın...Üzme kendini...

valla bilmiyorum yaa geçen sene bir ara taşınmaya karar vermiştik bu şartlarda bir ev bulmak imkansız biri olsa biri olmuyor yada tüm şartları karşılıyorsa da fiyatı uçuyor 550-600 vs... artı yakıt pufff bilmiyorum üzüldüm ya bir anda çok sevmiştim dün evi heveslenmiştim her odasını kafamda yerleştirmiştim bile :çok üzgünüm:

kim evine bakıcı alıyo yaw ben bişi anlamadım
neyse kalimerocum geçmiş olsun kuzuya
bol bol sıvı ver
beyazmelekcim herşeyin hayırlısı canım üzülme inşallah daha güzel bişey bulursun iyiyki onu tutmamışım dersin

Beyazmelek hayırlısını iste canım gerçekten belki orası hayırlı gelmeyecekti size diye iyi tarafından düşünmek lazım. Ne yapacaksın işte hayat. Sıkma sen canını, üzme patlıcanınınııııııı :)))

Mmmf o kadar çok sıcak ki ve bebişler hiçbir şey yemek istemiyorlar ki zaten kilo almamaları bile normal bence bu şartlar altında. Kaldı ki Memocan hasta oldu bir de. Sen onu ne hallerden bugünlere getirdin 300 gram laf mı hayatım senin için. Bu arada emziriyor musun hala. Yemiyorlar ama süte dayanırlarsa kilo vermezler en azından. Benimki de öyle bir kahvaltısını yapıyor sonra ne yoğurt ne çorba hak getire.

Ya dün tam evlere şenliktik. Sormayın. Ben telefon açtım bir bahane uydurdum bakıcıya ve bu hafta gelmeyin dedim. Zaten son haftasıydı. Neyse bana biraz bozuldu gibi geldi. Eve gittim. düşündüm düşündüm ya bu kadın bozulursa, ya seneye gelmezse diye. Eşime dedim hadi toplan gidiyoruz. Nereye diyo, bakıcıya. Deli misin dedi, yok dedim hadi kalk. Neyse bişeyler alıp gittik, vedalaşmaya geldik diye. Oturduk biraz onun da gönlünü aldık, döndük. En azından bu kadının çalmayacağını, çırpmayacağını, bebeğime kötü davranmayacağını biliyorum diye teselli ettim kendimi. Zaten bakacağı bir sene daha. Sıkacağız canımızı. Haklısınız ben de düşündüm olmaz yatılı bakıcı işi. Ben çok rahat bir insan değilim, yapamam. Ondan da vazgeçtim. Bugün de kuzucum babasıyla okula gitti.Ben kahvaltısını hazırlamıştım, şimdi kahvaltı ediyorlarmış. Çorbasını yoğurdunu da hazırladım eşim bakacak şimdi 2 ay boyunca. Hadi hayırlısı bakalım. ınşallah kazasız belasız bakar 2 ay.

sağolun kızlar öle tabi hayırlısı olsun demek lazım ama işte üzüldüm bir an

julicim iyi düşünmüşsün yaa bebeğine iyi bakıyorsa bir yıl daha idare ediver artık sen de rahat biri değilsen hakikaten zor olur senin için yatılı bakıcı. Bizimde babamız bakıyor bir haftadır ne yapalım mecbur iyi bakıyor ama sessiz sessiz oynuyorlar kuzumla karnını doyuruyor bezini çok mecbur olmadıkça değiştirmiyor ama bu sabah geç kaldık mesela o yüzden baz değiştirme işi de ona kaldı idare ediyorlar yani yalnız iki ay değil tabi bizim birkaç gün daha bakacak sonra bende tatilim hayırlısıyla

Merhaba kızlar.Herkesin günü güzel olur umarım.MMMF canım , teyzemin kızının bebeği var 13 aylık.O da kilo vermiş.8300 grmış.Sütten kesti o.Çünkü hep süt istiyormuş.O da yetmeyince zayıf kalmış, yürüyemedi çocuk.Bence ek gıdaları daha sık ver canım.Çorbasına ekmek falan doğra.Sen daha tecrübelisin bizden.Bulursun çaresini.Üzülme bi şekilde büyütecez bu yavruları.

8.600 dü 8.300 olmuş canım inşallah düzelir
ben ne kadar verdiğine diil kilo vermesine üzüldüm canım

cnm sagliklari yerinde olsun varsin kilo versinler sana sunu soyleyebilirim bebekliklerinde cok kilolu yada dusuk kilolu olabiliyorlar fazla uzerinde durmamak lazim muhakkak elimizden geleni yapmaliyiz ama kendimizi yipratmamak ilk sartimiz olsun bi bakicaz kocaman genc kiz delikanli olmuslar. anne olmak boyle birsey iste gozumuzden sakiniyoruz rabbim onlari bizsiz bizleride onlarsiz koymasin cnm hersey gonlunce olsun uzulme a.s.

selam kızlar yaa ben hayatım boyunca hiç dinlenmiş kalkamıcak mıyım yaa
gece elli kere kalkıyor sürekli mızmız emerken bile yaaa pofff napıcam bilmiyorum yaaa

slm
dün piroş klavyeye vura vura bozdu okudum ama bişey yazamadım yaramaz kızım yüzünden
ayrıca kızım ilk dişini çıkardı dedim ama kimse tebrik etmedi piroşumu küstük:umursamaz:
lelalcim inş.duruya bakacak birini bulmuşsundur cnm ya da annen gelmiştir
saphıracım iyi tatiller
mmmfcim üzülme cnm yine alır kilo piraye geçen ay 550 gr almış ama bu ay hiç sanmıyorum aksine veriri gibi geliyo çok iştahsızdı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…