2008 Kasım Anneleri

ayyy piroşumu tebrik etmez miyiz hiç görmedik demekki bazen bazı satırlar atlanıp geçiyor artık çok yazınca o cimcime fısttık kızını öp bizim için ilk inciniz hayırlı olsun

yahu biz de daha hiç diş kıpırtısı yok doktora sordum normal dedi 18. aya kadar sürer dedi diş olayı endişelenmiyorum o yüzden işime de geliyor açıkçası ama böle herkesin incileri tek tek görünce heves ediyorum bir taraftan

piroşcum ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun bizimde 2. baya baya kabarmış onuda bekliyoruz sahnelere inşallah kaydirigubbakcemile2

beyazmelekcim üzülme ama hayal kırıklığını çok iyi tahmin ediyorum herşeyde vardır bi hayır bi bakmışsın bir yerden size daha uygun bir şey çıkar

jülicim en doğru kararı varmişsin 1 sene daha böle idare et neme lazım evde başka kadın yatıyor kocan var insan kavga etmek istese gönlünce edemez pırt bilem yapamaz kocişiyle müstehcen konuşamaz opuyorumnanaktan :kedi:

veeeee banlıdan heber getirdim yanlışlık varmış IP adresleri karışmış sanırsak düzelcekmiş gün içinde şimdi melisciği doktora götürecekti öksürüyormuş

:roflol::roflol::roflol:

piroşcuğumun ilk incisi hayırlı olsun darısı başımıza

ben geldim
bizi merak eden herkese teşekkürler ..
sabahtan beri açtım yazıcam yazıcam olmuyor araya bişeyler giriyor cumadan beri işte olmayınca deli gibi iş birikmiş temizlemeye çalısıyorum (
ve beklediğim gerçekleşti annem gelmedi
dün akşam artıık ben çok ağlayınca eşim dayanamadı ve annesini aradı tabi verdi veriştirdi baya bir laf saydı tabi o konuşurken çıktım ben duymak istmedim söylediklerini ama uzaktan duyduğum ağır ve sert konuştu ama işe yaradı bir baktım 2 saat sonra akşam kayınvalidem bende ..
akşam Duru yine kriz yarattı onun kucağında yıldızları hiç barışmadı onların ama ne yapayım açıkta kalmaktan iyidir ve babannesi neticede kötü bakacağını sanmam ama aklım hep evde..
annem telefonunu kapamış ya da şarjı falan bitti bilmiyorum günahını almayayım ama dünden beri konuşmadık ne yapıcak ne edicek bilmiyorum ..
bugünü atlatıcas inşallah hayırlısıyla yarına allah kerim.

bu arada kızlar saolun ya iyiki varsınız sizlerde olmasanız ne yapardım dün o kadar darlanmıştım ki gerçekten iyi arkadaşlıklar kuruldu burada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim opuyorumnanaktan

piraye ilk inciniz hayırlı olsun canım..Darısı başımıza inşallah...Klavyenizede çok üzüldüm.:dance:Hakkın rahmetine kavuşmuş ama olsun piroşun canı sağ olsun:kedi:

lelal Bir günlükte olsa sıkıntıyı atlattığına sevindim..İnşallah en kısa zamanda annen gelirde bu problemde ortadan kalkar...

bu arada senin melegin kac kilo cnm

benimki de 10 kg biraz fazla .ben gece mama verme işine taktım yaa ne yapcam da vazgeçircem durmadan uyanıp mama isityo.meeeeeeemm diye bağırıyo valla.yapmada göriim.meme emmeden gelen bi alışkanlık var.memeyide bıraktı sıpam şimdi mamaa öff yaa.

Zeyna, banlıyı aratmıyorsun tebrik ederim :)))

Lelal sevindim bak bir şekilde bulunmuş çözümü. Tabii ki bunların hepsi bakıcı bakarken de olur ama işte anne-babanne bakınca böyle sorunlarla daha sık karşılaşıyorsun. Öyle böyle büyüyecekler merak etme.

Piroş'u da güzel yanaklarından ısırırız. ılk dişiniz hayırlı olsun. Darısı başımıza canım.

julicim sağolasın
hilalcim doktor gibi sordun:))evet ishal oldu ama 1 hafta önce filan ateşlendide ama biz dışarı çıkmışrık güneş ve rüzgardan oldu sandık ama diştende ateşlenmiş olabilir bie çok iştahsızdı dün ve bugün biraz daha iyi iştah duru mu cnm inş.siz sorunsuz çıkarırsınız,dişimiz şimdi yarık gibi ve elleyince sivri, iğne gibi batıyo:))

ayy valla kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum:)ne konuşuyosunuz hepsine bakmaya kalksam iş yapamıyorum burda ama merak ta ediyorum:) Piroşum ilk dişiniz hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bıdık..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…