2008 Kasım Anneleri

pirayecim ilk inciniz hayırlı olsun tatlım
mmfcim üzme kendini kilo vermiş diye malum hem havalar çok sıcak hemde diş çıakrtacaktır onun sıkıntısı vardır ondan olmuştur. sen tecrübeli annesin toparlarsın aradaki açığı kapatırsın. sen mikroskopiği bu hale getir bunu mu düzeltemeyeceksin

bu arada bizim diş çıakrtırken ne ishal oldu ne de ateş
bir garip huysuzluk vardı ama o dönem zaten hem hastaydı hemde emekleme çalışmaları vardı. yani biz anlamadık bile diş çıkartmasını .. inşallah sizlerinde böyle sıkıntısız rahat olur

bende yarın sabah yiğidi doktora götüreceğim tam çenesinin altına gelen boyun da bi kızarlıklık 2 hafta olmasına rağmen geçmedi ve gidek büyüyp fosur fosur oldu sürekli bephanten sürüyom yıkıyorum siliyorum geçmedi
çok bilen kaynanam belki egzamadır Allah korusun ağzını yel kapsın dedi işte aklıma soktu götüreyim dedim

zeyna ihmal etme mutlaka götür canım...Arkadaşımın bebeğide 5 aylık..3. ayını bitirirken boynunun arkasında aynı şekilde bi kızarıklık olmuş...Hafif kabarıp sulanmaya başlayınca doktora götürmüşler..Malesef egzama demişler...Bende gördüm..Ay kuzum bi görseydiniz kıyafeti değince suratının aldığı halini...Zeynacığım yangına körükle gitmiş gibi oldum da aman ihmal etme götür enazından için rahat eder...Ay böyle şeyler duyunca ben çok kötü oluyorum...Onlar daha çok minik...Yaradanım onların acılarını bizlere göstermesin...Off yaaaaaa... Yine ağlamaya başladım...

zeyna hemen içine kuşku düşürme havalar sıcak nemli kalıyordur gıdıkları ondan geçmiyordur belki telaş yapma Allah ın izni ile yoktur bişeyi kuzucuğun

oglumu doktora goturdum
bu defa kendı doktoruna degıl arkadasımın tavsıyesı uzerıne bask bır doktora
yaslı bır hanım doktor
cok guzel ılgılendı hıc yogunlukta yoktu
boyu, kılosu, bas cevresı vs derken sıkayetlerımızı dınledı
dıslerının yerlerı bellı olmus ustte de varmıs sanırım hepsı aynı zamanda cıkacak dedı
buyuk ıhtımal ıstahsızlık ve huysuzlugu bundan dedı
zaten ben ates ve ıshalden korktugum ıcın goturmustum
atesı 38 cıktı makattan olctugunde
calpol kullan dedı ıshalı ıcınde yesıl degılse normal ama cumaya kadar bak yıne cuma gunu getır dedı
yemek olarakta muz, elma ve patates, havuc ve prıncten olusan corba ver
tavuk ve et suyuna corba ıcmesın sımdı dedı
cok sevdım doktoru cok tecrubelı gorunuyordu
benı de rahatlattı hatta calısan anne oldugumu duyunca saat 2'de buradan cıkıyorum ama ısını ayarlayamazsan cebımde ara musaıt oldugun saatte gelmeye calısırım bıle dedı
sevındırık oldum resmen
eve bıraktım emzırırken uyudu kusum
benden bu kadar

maşallah kuzuna minik kalimero insanın doktora güvenmesi ne kadar güzel bişey değil mi?

valla bende egzama olayının üstünde pek durmuyorum çünki baktım şimde netten resimlerine hiç öle bişeye benzemiyor ama içimede ateşi attı işte götürmeden duramam

bide hiç acımıyo elliyorum yada kıyafleri sürekli değiyor tepki verirdi herhalde
yarın ola hayrola artıkın

zeyna gecmıs olsun yıgıt pasaya
ınsa allah korkulacak bırsey degıldır

lelal canım kızını emanet etme ısının kısmende olsa hallolmasına sevındım canım
esınde ıyı yapmıs kayınvalıdene ne yanı bakacagı 2 gun surada hem de oz torununa
cok kızmıstım zaten dun

pıraye ılk dısını hayırlı olsun canım
bırde bız cıkarabılseydık

selam gittim oğluşumla oynadım oynadım geldim yemeğimi yedim oğluşumu emzirmek istedim ama emmedi sıpa geceleri güzel emiyor ama bazen gündüzleri böle yapıyor etrafta yiyecek çeşidi çok olduğundan heralde emmek istemiyor zaman zaman

lelalcim çok sevindim bugünlük idare edeceksiniz artık ay merak etmiştim yaa eşini de tebrik ediyorum çok iyi yapmış

zeynam geçmiş olsun bişey değildir heralde yaa sıcaklarla beraber olmuş olabilir

benimkinin de popoyu göreceksiniz kızlar isilik pişik gibi bişey olmuş yavrum benim yaa sünnet dolayısıyla korktum fazla silmiyordum elim pipiye deyecek diye ondan oldu şimdi daha iyi hergün pişik kremi ve pudra sürüyorum bu zamana kadar hiç olmadıydı sünnet bir de üstüne sıcaklar eklenince kızarıvermiş yavrumun totosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…