2008 Kasım Anneleri

aman bitti şükür artık ense zamanı
yarın olmasada öbürt gün gene batacak ona gıcık oluyorum yaa

kalimerocum maşallah senin paşaya
zeynam geçmiş oldun sıcaktandır o merak etme
benim kuzunun yanağında egzama çıkmıştı kortizonlu bi ilaçla hallettik bişey olmaz en kötü ihtimal bile olsa canikom
ay başka kmseyi unuttummu

işte biiiiz :)) bismillah dedim yolladım inşallah büyük çıkmaz yine

bu arada saçlarımı geçen hafta boyatmıştım gösterme fırsatım olmadı saçımda toka var ama idare ettiği kadar yorumlarınızı alayım şekerler

Beni unuttun.mafoldumben

merhaba kızlar
bir kaç gündür yoktum çok güzel ve çok üzüntülü günler geçirdim
babannemi kaybettik çok üzüldüm çünkü bizi o büyütmüştü yaşlanmıştı ama yinede insan genç olsun yaşlı olsun yakıştıramıyor ölümü çok ağladım cenazesinede gidemedim o dahada çok üzdü rapor alacaktım ama alamadım allah rahmet eylesin

ölüm haberini almadan bir gün öncede yeğenimin nişan törenini yaptık o günde çok eğlenmiş ve rahatlamıştım hayat böyle olsa gerek bazen güzel bazen çok acı...

misafirlerimiz var görümcemler bizde iyi oldu biraz kafam dağıldı oğluşta iyi allaha şükür bu aralar biraz olsun yemeye başladı ama bu ay bizimkide kilo alacağına 100gr zayıfladı dişini çıkarana kadar hiç bir şey yemedi neredeyse inşallah diğer dişlerdede bu sıkıntıları yaşamayız yoksa ne yaparım bilmem
geçmişe biraz bakabildim

mmmfcim kilo olayına ise takma canım benim oğluşta bu ay kilo almadı verdi ne yapalım öyle büyüyecekler malesef kocaman öpüyorum oğluşunu

zeynacım geçmiş olsun oğluşuna inşallah bir şey değildir ama içinin rahat etmesi için bi doktora gidin isterseniz

lellalcim olayın ne olduğunu anlayamadım ama geçici olarakta halletmenize bende sevindim

pirayecim ilk dişiniz hayırlı olsun canım piraye hanımı kocaman öpüyoruz oğluşumla beraber oğluş kızını pek seviyor resmini görünce nasıl heyecanlanıyor

beyaz melek ev işinizin olmamasına üzüldüm ama hayırlısı olsun canım bu arada resminiz çok güzel çıkmış allah mutluluğunuzu daimi etsin canım
saçlarında çok yakışmış bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…