2008 Kasım Anneleri

ecemimcim başın sağolsun cnm...
zeynacım sende üzülme bişeyi yoktur sıcaktan olmuştur cnm
beyazmelekçim çok güzel çıkmışsınız saçlarda çok güzel bende yeni saçlarımla fotoğrafımı göstermek istiyom ama bitürlü koyamadım

ecemim başınız sağolsun canım çok üzülmüşsündür eminim hele ki seni büyütmüşse
piroşcum bende eylüle yaptım da kıyma kattım tavuk suyu falan yoktu çok güzel olmuş valla mmmm...

iki gündür öyle bunaltıcı bir hava varki anlatamam nefes alınmıyor oğluşu bir tek badisiyle yatırıyorum üstünede incecik bir penye battaniye örtüyorum camı üsten açıp öyle yatıyoruz ona rağmen kaç kere kalkıyor su içiyor kana kana

asorti remedios teşekkür ederim canım evet çok severdim annem çalıştığı için bana hep o bakmış birde çok canlı neşeli bir kişiydi kaç yaşında olsada çok üzülüyor insan

valla bizim evde cam kapı klima herşey açılıyor havanın durumuna göre aydının sıcağıda öle böle olmuyor geçen iş çıkışı eve giderken meydanda derece var baktım saat 17.30 gibiydi hala 39dereceyi gösteriyordu düşünün artık asıl açmazsak hasta olur bizimki

Paylaşımlarıma pek karşılık alamıyorum.Siz kendi aranızda samimisiniz.Belki bilinçsiz yapıyosunuz.Herşey için hepinize özellikle Juliye teşekkür ederim.İyi paylaşımlar...

neden böle düşündün ki canım yaa öle bişey yok tabiki olduysa da dediğin gibi bilinçsizdir biz kendi aramızda bile küsüyoruz bazen kimse cevap yazmıyor diye bazen o kadar çok yazan oluyor ki aynı anda birkaçı atlanabiliyor

bak piroşun ilk dişini kutlamamışız söylediği halde kimse ilgilenmemiş onun da küsüp gitmesi mi gerekiyor şakayla karışık tekrar söledi sorun çözüldü böle şeyler düşünüpte üzme kendini de biyere de gitme burası hepimizin yeri

kızlar tam 3 saat süren bi toplantıdan çıktım salak gibiyim, ne var ne yok diye bakim dedim kimsenin tadı yok bugün yaa..
ecemim başın saolsun hayatım , huzur içinde yatsın tontonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…