- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.761
canımcım kusura bakma valla insan o kadar yoruluyorki aatladıkları oluyorBeni unuttun.mafoldumben
canımcım başın sağolsun nurlar içinde yatsızn babaanneciğinbu arada minik kalimero maşallah bebişine inşallah en kısa zamanda düzelir canım bol bol su ver canım
yasmincim bazen hergün girenlerin yazdıkları bile atlanabiliyor canım alınma lütfen kasten yapılmış bişey yok inan bana sık sık gel ama olmaz böölePaylaşımlarıma pek karşılık alamıyorum.Siz kendi aranızda samimisiniz.Belki bilinçsiz yapıyosunuz.Herşey için hepinize özellikle Juliye teşekkür ederim.İyi paylaşımlar...
canım kaç kere verdim ama içmedi ya suyu sevmiyo bu delü
canum köfte en iyi patates ve biber kızartması bide buz gibi kolayla gider bi dene istersen laelaelaelaelaehatunlar köftenin yanında yoğurt versem demiri ölürmü yaa ne verilirki köfteyle şööle bi çoban salatamı yapsam:))))
al bak aynı benim kafadan yaşa sen kokoşum :lepi:nie öldürsün ver canım olmadı salata yap bol soğanlı:)))
hani bize hani bize cokacimcoookyedi valla kızlar bayıldı yarım kilo yağsız kıyma aldım ekmek içi 1 orta büyüklükte soğan tuz ve az karabiber gösterttim 1 de yumurta kırdım içine yoğurdum attım buzluğa hergün 2 tane veririm yoğurdun içine parçaladım köfteyi afiyetle yedi şimdide büyük sıpa istiyo gidiimde onada kızartiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?