2008 Kasım Anneleri

yasmincim neden öyle düşünüyorsunki ben canım sıkkın olduğunda yada mutlu olduğumda paylaştım cevap yazanda oldu yazmayanda sık girmeyle alakalı her gün burada olup sürekli görüşenlerde var fırsat buldukça yazışanlar da ama hiç bir arkadaşın bilerek cevap vermediğini düşünmüyorum öyle düşünme ve yine aramıza sık sık gel canım

beyazmelekçim saçında harika aile saatinizde Allah ağzınızın tadını bozmasın

asorticik bende şehriyeye arada kıyma katıyorum özellikle yiğide mis gibide oluyo gerçi yapmışsın bile

ecemim Allah rahmet eylesin başınız sağolsun ölüm her yaşta acıdır bilirsinki dünyayı versen gelmez geri bir varmış bir yokumuş bu yüzden ben öelene çok ağlarım

yasmincim sende yanlış düşünüyorsun bence burda kimsenin kimseyi kaileye almama durumu yok sık sık gelip paylaşmadığın için öle düşündüğünü düşünüyorum

hayat ev çocuklar hepimiz öle bi mücadeledeyizki atladığımız muhakak oluyordur

gecmıs olsun dıleklerı ve ogluma maasallah dıyen demeyın teyzelerı cok tsk ederız
oglum huysuz yıne bılmıyorum belkı bırazda sıcaktan yapıyor

yasmın canım hayırlı yolculuklar

beyazmelek sacların ve aıle tablon cok guzel olmus

asortıe ben katıyorum sehrıyeye kıyma ve bende afıyetle yıyorum

ecemım basın sagolsun canım

bende sımdı cıkmak zorundayım ıslerım var dısarıda
yarın gorusuruz kızlar
dua edın yavrum ıyılessın cok huysuz

Beni unuttun.mafoldumben
canımcım kusura bakma valla insan o kadar yoruluyorki aatladıkları oluyor
bu arada minik kalimero maşallah bebişine inşallah en kısa zamanda düzelir canım bol bol su ver canım
canımcım başın sağolsun nurlar içinde yatsızn babaanneciğin
Paylaşımlarıma pek karşılık alamıyorum.Siz kendi aranızda samimisiniz.Belki bilinçsiz yapıyosunuz.Herşey için hepinize özellikle Juliye teşekkür ederim.İyi paylaşımlar...
yasmincim bazen hergün girenlerin yazdıkları bile atlanabiliyor canım alınma lütfen kasten yapılmış bişey yok inan bana sık sık gel ama olmaz bööle
canım kaç kere verdim ama içmedi ya suyu sevmiyo bu delü

benimkide başta sevmiyodu ama tadını alınca şimdi 2 biberon su içiyo bardakla içtikleride cabası

bende köfte yaptım memoşa şimdi vericem ilk kez dün dr dan onayaldık hemen dönüşte aldıum kıymasını bakalım sevcekmi sıpa

ohhh afiyet olsun kokoşum eylüle bol bol yağ-vitamin sanada enerji olsun

mmmf kafa gözü aydın memo beyin yeni bir tadla tanışacak inşallah yer nası yaptığını ve yiyip yemediğini paylaşmayı unutma yoksa bak bende küserim kaydirigubbakcemile3 bizim daha 1 ayımız vardır muhakak siz abimizsiniz ya kaydirigubbakcemile2

yedi valla kızlar bayıldı yarım kilo yağsız kıyma aldım ekmek içi 1 orta büyüklükte soğan tuz ve az karabiber gösterttim 1 de yumurta kırdım içine yoğurdum attım buzluğa hergün 2 tane veririm yoğurdun içine parçaladım köfteyi afiyetle yedi şimdide büyük sıpa istiyo gidiimde onada kızartiim

hani bize hani bize cokacimcoook
afiyet şeker olsun bal küpüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…