2008 Kasım Anneleri

selam kızlar, şöyle bir geçmişe göz attım, alıntı yapamadım çoktu çünkü

merak eden etmeyen herkesi öptüm a.s.özledim valla, ankaraya henüz gitmedik, ankaradan ablamlar geldi oğluma o bakıyor şimdi, ben okuldayım ve extra yoğunum, bitirme sınavları vs, ayrıca derslerimde bitmedi henüz, yarın son 10 saat dersim var bu sezona ait, sonra rapor alıcam, oğlumu sünnet ettirecez inşallah babası cesaret edebilirse tabi,

kalimero maşallah kuzuna canım,
piroşun inciside hayırlı olsun,
mmf üzülme canım kilo almıyor yada veriyor diye sağlıklı olsun yeter, ayrıca köfte ile yoğurdu verme, etin içindeki demir işe yarasın istiyorsan tabi:)
biz köfteye başlayalı çok oldu senin dediğin gibi hazırlıyorum, çiğnemeyide seviyor, çok güzel yiyor

asorti şeftali büyükse yarısı yeter canım
beyazmelek çok güzel çıkmışsınız canım allah mutluluğunuzu bozmasın, manisalı bir arkadaşıma benzettim bu resimde,
zeyna yiğit nasıl canım raporlarda falan gelişme varmı
juli iyi yapmışsın canım bakıcıdan genel olarak memnundun çünkü, ya ben bir kreşmi açsam 0-2 yaş için hazır talepte var:)
lelal dün yazacaktım fırsat bulamadım canım annen gelir hemen inşallah

yasmin sende yarışmaya katılmışsın diğer tarafta okudum, hayırlı olsun

iyi akşamlar kızlarrr
piroşum affet canım valla bende kafa yok bu aralar çok yoruluyorumkafamçokkarıştıpiroşumun incisi hayırlı olsun bizde hala tık yok cicimmm
ecemim başın sağolsun çok zor allah sabır versinnn
mmf üzülme canım memo bu hale geldi ya sne ona bak sağlıklıysa problem etme diş bi geçiş dönemi atlatırsınız inş.
yasmin bu şekilde düşünmene çok üzüldüm hepimiz bazen atlamalar yapıyoruz senide yarın bekliyoruz
beyazmelek çok güzel çıkmışsınız saç renginde süperrrrzemuszemus
bende kuzuma verdim köfte bi kez minik minik yuvarlayıp patatesli pirinçli çorba yaptım
asortie bende şeftali büyükse yarım şeftali veriyorum canımmmmmzemuszemus
bizden böyle hanımlar ha az daha unutacaktım zeynacım şu bakıcı konusundaki görüşüne bayıldım ve çok da güldüm seviyom seni şekerrropuyorumnanaktan

sonunda bende gelebildim
kayınvalidem hala bende annem gelmedi ama artık sorun etmiyorum bugün kızım gayet uslu durmuş babamızda yarım gün izin alıp erkenden eve gelmiş ana oğul baktılar kızıma :))
hani sanki bir tek benim kızım babasının değil töbe töbe :)))
neyse bugünü atlattık yarına allah kerim ..

ecemim başınız saolsun tatlım allah geride kalanlara sağlık sıhhat ve sabır versin

yasmin bence alınganlık yapma tatlım hepimiz sürekli burada olamıyoruz bazen sadece sabah yazıp taa ertesi güne kalıyor diğer yazmamız ve okumamız hepimiz çocukluyuz ve birbirimizin halinden anlarız o yüzden darılma kimseye

kalimerocum maşallah oğluşuna ve yeni doktorunuzu da sevdiğinize ve içine sinmesine memnun oldum her ihtimale karşı 2. bir doktor sanırım şart .

mmf memo köfteyi götürmüş kuzum. biz çoktan başladık köfteye hatta geçen hafta sonu kendin pişir kendin ye mangal keyfi yapmıştık götürdü benimkide 2 köfteyi :))

asorticim eğer çok büyükse yarım normal ebatlardaysa 1 şeftali yer tatlım .

denizanası hoşgeldin canım hadi son yoğun günü olacak bu ya sabır
bu arada şu 0-2 yaş kreş olayına benden evet oyu :)) ben isterim ve güvendiğim bir yer olur benim :))

unuttuğum varmıydı kusura bakmayın ne olur okudum bişeyler ama pek de aklımda kalmadı

beyazmelek çok hoş çıkmışsınız allah saadetinizi bozmasın canım.

hayırlı sabahlar kızlarrrr....
ecemim başınız sağ olsun. Yattığı yer nur dolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Allah geride kalanlara sabır versin(

beyazmelek çok güzel bir aile fotoğrafı...Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..Saçların cidden çok güzel duruyor:))

gunaydın kızlar
dun gece genel ıtıbarıyle daha ıyıydı oglum ama uykuya dalma problemımız var
her mızırdandıgında aldım emzırmk ıcın daha kolay uyudu
pek su vermıyordum ben gecelerı daha cok emzırdıgım ıcın ama
gece sabah karsı su da verdım azıcık ıctı ıste uyku arasında

bugun cok sıcak yıne ıse gelene kadar ıslandım terden valla
annemın de ıslerı var bugun belkı ben ılgılenırım cocukla

sızden naberler sekerler

günaydın minik kalimero
ne haber olsun( Uykusuz ve yorgun bir gecenin ardından, sabahın köründe yollara düşüp işyerine geldim..ışyerindede bir iş bir iş anlatamam sana...ış bana bakıyor ben işe bakıyorum yani şuan bakışma halindeyiz...Allah bi kolaylık versede başlasam...Sanırım ruhunu kararttım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…