2008 Kasım Anneleri

hılal bakısın sımdılık elbet bır taraf acılacaktır canım sabret kı acılan taraf ıs olsun :roflol:

yasmın kırılacak bır durum yok aslında
belkı bır hamılelıgın basından bu yana gorusuyoruz dıye boyle oluyor dusuncesıne kapılmıssın ama hıcte degıl
kımı zaman bızde bırcok seye cevap veremıyoruz
kasıtlı degıl canım

denızanası sunnetten bahsetmıssın
nerede yaptıracagına net karar verebıldın mı

günaydın kızlarrr

köfteyi diş çıkmasa da veriyor musunuz
biz dün yağız'a karpuz verdik suyunu emsin diye
hemen damağıyla bir parça koparmış
hiç farkına varamadım boğuluyordu kuzum az kalsın
babası çıkardı hemen ağzından
diş olmadan çiğnemeye nasıl alıştıracağım bilmiyorum
bir de çiğnemeyi öğrenemezse diye çok korkuyorum

günaydınnn
uykusuz bir gecenin ardından merhaba
iki gündür bizimde uyku problemimiz var uykuya dalmakta zorluk çekiyor gece dönerken kendini uayndırıyor sağa sola çarpıyor sonra ağlayarak uyanıyor.
sabah da 6 da ayaktayız iki gündür daha önce hiç böyle sıkıntılarımız yoktu ama sıcaktan uyuyamıyor anladığım kadarıyla
bugün yine sabah 6 da kalktı bende aldım bizim yatağa biraz oynaştıktan sonra tekrar daldı uykuya ama ben sersem gibi oldum hani
bugünde babaanne bizde neyseki dün fena geçmemiş bakalım bugün nasıl geçecek.

remedios ben veriyordum diş yokkende küçük parçalar halinde
damağı ile ezip gayet de güzel yiyorlar
zaten ufak ufak parçaları ezip yutmaya alıştırmak lazım sonra pütürlülerde yeme problemi yaşıyorlar sürekli püre halinde yemek istiyorlar .
bizim iş yerinde çalışan bir arkadaşımın kızı 2 yaşına kadar pütürlü yiyemedi çiğnemeyi ve yutmayı beceremiyordu sürekli püre halinde verdikleri sürekli yemek ayırd ediyordu 2 yaşından sonra zar zor alıştı parçaları çiğneyip yutmaya ki çok zor bir durum tahmin edersiniz ki.

remedıos dıslerı olmamasına ragmen mınık parcalar halınde verıyorum ben herseyı
hatta dun aksam bız karpuz yerken mınık bır parca koydum agzına
damagıyla ezdı ve sankı dısle kesermıs gıbı ses cıkardı cok gulduk
sımdıye kadar hıcbır yıyecegını blendırdan gecırmedım hep puturlu verıyorum

Durum bizde de aynen böyle.Günlerdir işyerine 1 saat uykuyla geliyorum.Gecenin bir yarısı uyanıyo, elde avuçta da durmuyo.Babası alıyo onda da durmuyo.Uyutana kadar ninni söylüyorum.Nefesim kesiliyo.Bazen kızıyorum.O da anlıyo, iyice bağırıyo.Ne yapacağımı şaşırdım ben de.

günaydın kızlar
demekki bütün kasım anaları aynı dertten muzdarip valla sersem gibiyim ne yerdeim ne gökte şu sıcaklar bi geçsin bebeklerde bizde rahat edeceğiz inşallah bide işte tam diş çıkarma zamanı vardır muhakak bi dertleri

yasmicim aramızda olmana gitmemene sevindim

kalimerocum bende ter konusunda aynı sen gibiyim durduğum yerde şıpır şıpır

bende ankaranın ulusunu-kızılayını-etliğini-batıkentini bilirim ve aslında ankarayı çok severim

sıcaktan uyuyamıyorlar ya resmen benimkide aynı.Valla badi gibi bacaksız kolsuz bişeyi vardı onu da badinin üstüne giydirdim ben öyle uyudu ama üstüne asla bişey örtülmeyecek.arada baktım neyse ki sıcaktı bacakları falan.tek badiyle de yatırmaya cesaret edemedim ya ben bile sabaha karşı hafif üşüyorum.ama bu şekilde iyi geldi zten.gerçi ben sürekli her gece böyleyim zaten.zırt pırt uyanır benimki
remedios benimkide boğazına kaçırcak gibi yapıyodu ilk zamanlar yada sürekli öğürüyodu korkutuyodu beni ama artık alıştı çok şükür.alışır seninkide merak etme.Kepek yada normal çavdar ekmeği varya ondan bi parça içinden koparıp hafif elimde dağılmayacak kadar eziyomuş gibi yapıyorum üstüne labne sürüyorum veya yoğurda banıyorum.Biz yemek yerken mama sandalyesinde oturuyo o da bu şekilde yiyo bişeyler.Domates suyuna da banıp veriyorum valla şap şap yiyo:) seninkide öğrenir merak etmek.Şımdi bilmediğinden hemen damağına yapıştırmıştır o.zamanla alışır tabi zamanı geçirmemek önemli bir an evvel başla canım.hem bize bakarak da yemeyi öğreniyo sofrada.önce minik minik parçalarla başla zamanla sende yiyebilidğini gördükçe parçalarda büyüyo zaten:)

Benimki de ekmeği çok seviyor. İleride herhalde köy çocukları gibi yarım ekmeği eline verip salacağım dışarıkaydirigubbakcemile3
Biz yemek yerken oyalansın diye kuş gibi minink minik ekmek içi veriyorum ben de..

Teşekkürler Zeyna.Ben de Ankarayı çok seviyorum.Bekleriz Ankaraya sizi.

ben geldimmmm
bugün arkadaşlarım gelcek sabahtan temizliğimi yaptım bitirdim,hergün yerleri silmeme rağmen nekadar toz oluyo yavv bide piroş emekleyince (emeklerse tabi)napçam bilmem elimde bezle gezerim heralde...
denizanası ve laviş dişimizi tebrik ettiğiniz için çok teşekkür ederiza.s.
yasmincim burda olmana sevindim....
bende veriyorum piraye ye elimle kopartıp bişeyler ya da ben yemek yerken suyuna ekmek batırıyorum minik minik çok seviyo öyle yemeyi,mesela dün tavuklu pilav yapmıştım bi köfte büyüklüğünde tavuk ve yarım kase pilav yedi elimle verdim hep çok sevdi,pilavın bi zararı yoktur inş.bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…