2008 Kasım Anneleri

^gerci doktor bana ilk hamile oldugumu söyleyince elime bir defter verdi bunlara bak istersen yapayim testleri diye ücretleride yaninda yaziyodu ama ben dedim kafami bozcak testlerse hic birini istemiyorum diye cünkü onlar icin sorun degil sen aldirmisin aldirmamisn gerci yanildiklarida oluyomus yani en iyisi yaptirmayim dedim

zeka testlerini yaptırmadığın için bi kaybın olmaz türkiyedede çoğu insan yaptırmıyor.Ne olursa olsun doğuracağım nasılsa bebeğimi deyip.ama arkadaşların sölediği bu şeker farklı bişey sanırım daha çok senle ilgili tedavi alternatifi sunan bi test galiba şeker ile alakalı bakalım yaptırınca göreceğiz

kızlar günaydınn . bu sabah beni gören bi arkadaşım kız naber bebek falan yokmu dedi yaa. Ayol varya bu göbek ne dedim gaz mı sandınn oğluşumuu. tatlicadiarzu hepinize hayırlı günler diliyorumm

Evde eşofmanla, dar kıyafetlerle çok çıkıyor karnım ama dışarı çıktığımda pek farkedilmiyor benim de. Beş aylık deyince şaşırıyor bazıları.

Son düzenleme:
Merhaba Kasım anneleri,
Dün hiç uğrayamadım yanınıza.Misafirim gelecek diye.Bugünde geldim eve hemen uyuduum.
Dün çok yoruldum,evim de temiz olduğu halde.Sadece mutfağı topladım ikramlık bişeyler yaptım.Ama sormayın nasıl yorgundum bugün bile ayaklarım sızlıyodu.

Artık misafir ağırlamak da bizi aşıyor sanırım.

Var mı yeni gelişmeler haberler.Nesheninde kızı oluyormuş,ne güzel sayımız çoğaldı biraz.

kızlar merhaba nasıl gidiyor ben çok sık giremiyorum nete. yinede bir merhaba demek istedim. bu aralar ayaklarım şişmesi beni biraz üzüyor doktora gittim testler filan bir şey yok dedi doktor. sadce varis çorabı önerdi hem de bütün hamilelik boyunca.. öfffff... bu sıcakta nasıl giyerim bilmiyorum.

Tuzbuzcum ben her fırsatta evdeyken ayaklarımı yukarıda tutmaya çalışıyorum.
Bi arkadaşın baya varisleri olmuş da hamilellikde.
Onu görünce gözüm korktu

Sen giyebildiğin kadar giy çorabı bence.

kızlar merhaba bugün doktora gittik babamızla kızımız çok iyiydi allaha
şükür organ gelişimi çok iyi dedi doktor 3lü test için gittik sürekli oynuyordu aşkım benim
sonuçlarıda haftaya alacağım bakalım inşallah hiçbirşey çıkmayacaktır bebeğimde

bu arada bende varis çorabı giyorum artık napalım

Gözün aydın canım.Maşallah minnoşuna ne güzel oynamış.benim tembelde habire uyuyo.

Artık hareketleri çok yoğun hisssetmek çok güzel ama.Bu yüzden kızamıyorum Kuşuma:)

bendemi varis çorabı giysem ne.benim çorapda varis çorabı gibi dar.

amaaaan çok zor çorabı giymek ya hele ki şu sıcakta
tavsiye etmem darkcım
Denemeyeyim o zaman :)
Artık ben her fırsatta ayakları yukarı dikiyorum ya arkadaşımın bacaklarındaki varisi görünce korktum.

merhaba kızlarrrr... nasılsınız iyisiniz iyisiniz inşaallah :))

Azo'cum hadi gözünaydınnnnn... hayırlı uğurlu bi oğul nasip etsin Allah...

İyiyiz teşekkürler,sen nasılsın?Hoşgeldin.

Kızlar bazılarında bulantı oluyormuş ya.geçen hafta bendede oldu.
Nedeni ise midenin yavaş boşalması büyük ihtimalle.
Bende ara ara oluyor hala.Bakmayın size söylemediğime.Genelde de midem önceden boşalmamaış oluyor,ben üzerine bişeyler daha yemiş oluyorum

Ama benim suçum değil.deli dana gibi acıkmış oluyorum (

kızlar bende bulantı olmuyorda hani demir hapı bana etki etmedi kabızın tam tersi oldum diye yeni etkisini gösteriyor sanırm göbüş büyüdükçe ben de boşaltamıyorum sanki..:)))..

evet mevsim iyi denk geldi meyveler açısından ama sıcaklar bunaltacak bu gidişle...
ya benim imzam sabah 17+2 idi gece 3 e geçecekti 1 e düşmüş....(
doktorda 17+4 çıktık küçükde 17 şimdi 18 olacağız aslında..bir düzenleme yapayım bari..
az öncede virüsü kaptım galiba bir yerde yusuf suresi bekleri sakinleştiriyormuş dinleyip doğan bebkler sakin oluyorlarmış indirmiş bir çok arkadaş bende indirdim bilgisayar altüst oldu daha bişey indirmem...

hamişlerden haberlerde vardı herkes indirmiş dinliyorum şimdi felan yazmış bir sorun yoktur dedim ama sildim şimdi.. ve iki tarayıcıyıda çalıştırdım ufak trojenmi diyorlar ondan buldu.. ucuz atlattık yani..
bu arada golü duydum benim eşden hiç ses seda yok uyudu galiba dedim yanına hgittim şokkkkk olmuş golün üstüne gol atınca jeton geç düştü sonradan bağırdı gooool diye...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…