2008 Kasım Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

Ya ben balkona çıkmaya korktum silah sıktılar diye.Sonra biraz baktım silahlar susunca.benimki konvoyun 3. sırasında turluyolardı :)

İlçedeyiz biz.Eskiden olmazdı böyle knvoy felan.Bizimki 1-2 toplaya toplaya ilçedekilerde zamanla değişti :)) Gerçi çoğu yine bizim apartmandan gitti konvoya.Benide çağırdı yok dedim gitmedim.

Sizin orası daha güzelmiş havai fişekli.Sevinmeyi de bilmek lazım cidden.

geçen sefer silahlar ödümü koparmıştı biraz akıllanmışlar bu hafta...
ooo seninki alıştırmış herkesi desene...:)) iyi işde şenledirmiş oralrı..
boşver iyiki gitmemişin bir adım atrken bebişide düşüneceksin artık heyecana felan gelmez bu işler..:))
darkcım sana iyi geceler canım benim eşim artık birazda ben bakım diyor.. yarın görüşürüz...

kızlar şu varis olayını okudumda..öncelikle geçmiş olsun..
benim bacağıma sabaha karşı 5 gibi bir kramp girdi anlatamam size..
10 dk.kıvrandım..çığlıkla uyandım eşimede söledim..zor geçti..sanırım sıcaklardan ve varisten..bende c.tesi detaylı ultrasona gidince sölicem doktoruma..banada çorap verebilir..:bbo:
ben 5-6 sene kadar önce kullanmıştım bu çoraptan.sadece ayak bileğimde küçük bi damar bozulması vardı.doktor kullan ilerlemesin demişti.tamda o bacağıma girdi kramp.sabah baktım krampın girdiği baldırımda yeşil bi damar belirmiş..
offf ya yinemi varis kabusu..
neyse napalım..
hamilelik,sıcaklar..sebep bunlar..
herşeye değer oğlum için:asigim:

merhabalar kizlar nasilsiniz bakam kizlar dün macda benimmki bebisde heralde heycanlandiki durmadi cok net hissetim dün babam olmasa yanimda bagracam esime bak suna hele diyede utandim heheheh

Selam kızlar. Online maç takibi yapmışsınız gece :)) Sanırım bebişler biz heyecanlanınca heyecanlanıp hareketleniyorlar çünkü maç sırasında golden önce falan benimkide pıtır pıtırdı. Ama maç bittikten sonra çok korktum. Çünkü bizim burada çoğunlukla karadenizliler oturuyor ve onlar silaha çok düşkün ne yazık ki ( Her yerden silah atılınca ben de eşimle yerde oturdum, korktum bir şey olur diye, neyse ki, olaysız bitmiş gece :))

Azo, kız hissettinmi benim krampı benim de beşe geliyordu, kramp ağrısıyla uyandım. Sol bacağım nasıl kasıldı. Eşim bile uyandı hareketime. Neyse ki çok geçmeden düzeldi. Sonra bir daha olmadı. Umarım hiçbirimiz varis olayıyla karşılaşmayız.

Dark canım bence varis belirtisi olmadan o çorabı giyme, yazık ya bu sıcaklarda.

JULİANNECİM BUKADAR ORTAK YÖN OLUR YANİ..
KRAMPIMIZ BİLE AYNI SAATTEMİ OLUYO YAWW.
PES DOĞRUSU:1hug:
NE GÜZEL BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAAAAAK:sm_cool:

Evet canım ben de ona şaşırdım ya :)) Tamam tamam verebilirim belkim kızımı oğluna, hani fena kayınvalide olmaz senden :)))

Canım sen hastaneye gitmiyor muydun?? Tekrar geçmiş olsun kayınvalidene, inşallah ameliyat yolunda gider.

Elif evet birçoğumuzda da bu şikayet var. Azo bu konu hakkında bir şeyler bulmuştu nette. İkinci trimestr in en büyük şikayeti baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü. Senin de muhtemelen tansiyonun düşüktür. Ölçtürüyor musun tansiyonunu? Yatıp dinlanmak en iyi ilacı canım bunun. Bebişler için buna da katlanacağız.

Ben de bugün camlarım çok büyük olmadığı için kendim sildim. Zorlandığım yerde bırakacaktım ama zorlanmadan yaptım, sadece uzanmamaya dikkat ettim. Dolap düzeltme ve ütüt gibi ertelediğim işleri de bugün hallettim. Şimdi yorgun hissetmesem de sanki dinlenmem gerekiyor gibi geliyor. O yüzden Dark senin de yaptığın gibi diktim bacaklarımı yukarı uzanıyorum. Gerçekten şu dönemde evde olmak gibisi yok. Her gün işte ya da dışarıda olmaktan evin keyfini unutmuşum (

elifcim geçmiş olsun.. bende ara ara tansiyon düşüklüğü yaşıyorum üzerime bir ağırlık çöküyor... bende öyle hissedince julinin dediği gibi yatıyorum ...
juli canım valla benim camlarda silinecek normalde de zorlanıyordumda camsille yüzden bende sileceğim, viledanın sapını kullanacağım ulaşamadığım yere..:)) benimde haftaya annem geliyor yağmurlardan camlar bayağı kirlendi onların yattığı odanınkide silinecek hergün cam açılıyor serinlik için..bir onlar var zaten silinecek evişlerinin gerisini eşim evde olduğunda yavaş yavaş yaptık..
arada böyle ev keyfi iyidir ama çalışmakda iyidir yavv..

Nazlıcım aman çok ulaçamadığın yerlere uzanmaya falan çalışma. Çünkü sanırım bizim için en tehlikeli hareketlerden biri de uzanmak. Ben üstleri hiç almadım zaten, bir ara sandalyeye çıkmaya niyetlendim (deli miyim neyim) ama niyetimi anlayan ve zaten yaptığım iş yüzünden sinir krizi geçiren kociş hemen beni bu hareketten men etti :))

kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım dün ki maç çok güzeldi ya eşimin sesi kısıldı
dedim konvoya katılalım ama gitmedi silahla seviniyor şer.....ler dedi o yüzden çıkamadık valla

bu arada dün doktor tetanoz aşısı olman gerekli dedi ne zaman ve nerede olacağım
sağlık ocağındamı ve kaçıncı haftada bilgisi olan var mı nasıl olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…