- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.841
kızlar amma çok şey yazmışsınız , laptopum bozuldu evden nete giremedim dün , bugün de sabahtan beri sokak sokak geziyorum müşteri peşinde mafoldumben
gece hiç uyku uyumadık , sabaha kadar ağladı batu , kafayı yemek üzereyim , ya yine diş çıkacak yada hastalandı herhalde anlamadım , şu anda uykusuzluktan , yorgunluktan bayılmak üzereyim mafoldumben
bi daha dünyaya gelirsem çalışan anne olmak istemiyorummmmm :gitme:
Geçmişi okudun mu canım.Hepimiz bundan şikayetçiyiz.Bizimkiler de öyle.Çalışan anne olmak zor.
Bu arada kızlar 300-400 tl fiyat aralığında iyi bir dijital fotoğraf mak.almayı düşünüyorum. Makinasından çok memnun olan var mı? Ya da önerilerinizi bekliyorum.
dayımlar ankarada rahmetli annane ve dedemdeordaydı sık sık hatta sende 3-5 kez gelirdim hatta aylarca kalırdım amaşimdi ev iş çoluk çocuk çok zor en son 2 sene önce geldim burnumda tütüyo resmenTeşekkürler Zeyna.Ben de Ankarayı çok seviyorum.Bekleriz Ankaraya sizi.
Allah korusun ya benim en çok korktuğum şey yaaaiki kere de boğulacak gibi olduysa korkmuşsundur tabi canım o zaman heen pilavla başlama ekmek içi le başla en iyisi biz de öle başladık zaten hatta bayat ekmek daha da iyi oluyor taze ekmek ağızın içinde hamurlaşıp boğazına yapışabiliyor küçük küçük bayat ekmekle başla yavaş yavaş arttırarak gidersin
ay kızlaaar remedios yazınca aklıma geldi dün neler oldu anlatmadım dün işten çıktık oğlan annemdeydi oraya gittik hep beraber oturuyoruz oğlanda yerde oturuyor babası arkasında ben de yanında oturuyorum muhabbet ediyoruz annemle falan orada oğlanla uğraşıyorum elinde en küçük boy kola şişesi var öle şeylere bayılıyor zaten onu sallıyor yalıyor falan onun da kapağı açıkmış heralde ii boş tabi de kapak sıkıca kapanmamış hatta hiç olmasa daha iyiydi ya neyse benim bitirim o kapağın tamamını ağzına sokmuş ben annemle konuşuyorum babası da tv ye bakıyor çocuk önümüzde mam herkes başka bi yere dalmış bir ara farkettim hiç kıpırdaman suç işlemiş gibi duruyor öle ağzına baktım şiş ay ne var ağzında aç bakim falan derken kırmızını gördüm kapağın hemen parmağını soktuğum gibi aldım kapağı bir de aldın diye ağlıyor sinirinden sıpam ayy artık çok dikkatli olma zamanlarımız geldi çattı kaşla göz arasında yapmayacakları şey yok saniyelik olay yani bu bahsettiğim manyak yaa hepsini sokmuş öle duruyor bir de çıkarınca kızıyor allahtan bişey olmadı ama hiç gözümüzün önünden ayırmayacağıuz artık çocukları vee etrafta küçük yutabilecekleri şeyler asla bulundurmayacağız
valla kocişe öle bi dalacamki kokoşum :mymeka:çok istyorum ankaraya gelmek hemde deli gibi yaaa ama kesin kararlıyım hayırlısıyla şu araba işim hallolsun girecem kanınaselam kızlar ne habersiniz bugün saat 9 a kadar uyudum yaaa ve eylül sadece 1 kere kalktı maşallah kızıma
ama mutfağın camını açtım kapımızı da açınca içerisi serin oldu sanırım ondan olayı uyudu ya
sıcaktan uyunmuyor ki sabahta güneş yatak odamıza doğuyor pişiyoruz yani
sizler nasılsınız
hilal ulusta nerde çalışıyorsun şekerim
zeynam şu kocişini kandırda ankaraya gelin valla süper olar
iyi tatiller canım güzel bi dinlen hak ettin onca sıkıntın arasındaarkadaşlar şimdi çıktım patronların yanından ve artık bitti gidiyorum, tatilim başlıyor buradan da ayrıldım hihoyyyt
ama bir zaman sizlerle görüşemeyeceğiz sanırım evde pc olmadığı için fırsat oldukça girmeye çalışırım tabi bir yerden ama bilmiyorum artık sizleri çok seviyorum hepinizi özleyeceğim yaramazlık yapmayın bakiiim yakında dönerim :a015:
Benim makinem Casıo fena değil.
Görüntü kalitesi en güzeli Canon
Kızlar benim kızım bugün 7 aylık oldu doktoru sadece fazla kilosu var dedi Maşallah ama
geçen ay sağlık ocağında 9.250 gelmişti bu ay 9.350 yani sadece 100 gr. almış görünüyor boyuda 3 aydır 68 cm. ancak enine genişliyoruz :)) Doktoru tartmaya göre kilosu değişebilir dedi.Birde zorla kandırarak tabağını bitirtiyordum zorlama yediği kadar yesin dedi.
saphıra ıyı yolculuklar canım eylul yıne cevırımdısı olmus hayırdır ne oldu kı
Geçmişi okudun mu canım.Hepimiz bundan şikayetçiyiz.Bizimkiler de öyle.Çalışan anne olmak zor.
Bu arada kızlar 300-400 tl fiyat aralığında iyi bir dijital fotoğraf mak.almayı düşünüyorum. Makinasından çok memnun olan var mı? Ya da önerilerinizi bekliyorum.
canım benim ki canon ıxus75 süper diyebilirim gerçi eşim almış hedaye olarak ama
görüntü kalitesi olsun kullanım kolaylığı olsun çok güsel tavsiye ederim
ama fiyatını bilmiyorum geçen sene 580 e almış koci
şimdi daha uygundur belkimkaydirigubbakcemile5
selam kızlar ben buraya pek fazla yazamıyorum cunku buranın gundemı cok cabuk degısıyo yakalayamıyorum sızı. ben oglusu memeden kesmeyı dusunuyorum. artık yeter bence. ek gıdaları cok sukur yıyor e aptamılde verıyorum. hem goguslerım daha fazla tahrıp olmasın dıye hemde sıgara ıcıyorum dıye emzırmeyı kesmek ıstıyorum varmı benımle aynı goruste olan?? bıde gecen sutume dıkkat ettım onceden yaglı koyu renklıydı yanı beyazdı resmen sımdı su gıbı olmus nerdeyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?