2008 Kasım Anneleri

kızlar amma çok şey yazmışsınız , laptopum bozuldu evden nete giremedim dün , bugün de sabahtan beri sokak sokak geziyorum müşteri peşinde mafoldumben
gece hiç uyku uyumadık , sabaha kadar ağladı batu , kafayı yemek üzereyim , ya yine diş çıkacak yada hastalandı herhalde anlamadım , şu anda uykusuzluktan , yorgunluktan bayılmak üzereyim mafoldumben

bi daha dünyaya gelirsem çalışan anne olmak istemiyorummmmm :gitme:

Geçmişi okudun mu canım.Hepimiz bundan şikayetçiyiz.Bizimkiler de öyle.Çalışan anne olmak zor.

Bu arada kızlar 300-400 tl fiyat aralığında iyi bir dijital fotoğraf mak.almayı düşünüyorum. Makinasından çok memnun olan var mı? Ya da önerilerinizi bekliyorum.

atom karınca anne olarak bıldırıyorum
kosturmaktan oldum resmen
hava cok sıcak ve bende artık tatıle gıtmek ıstıyorum

az once kocısle konustuk bana demez mı rızeye gıdelım mı dıye
evet cok merak edıyorum hıc gıtmedım ve bende gıtmek ıstıyorum ama tatıl de yapmak ıstıyorum
gıdersek eger en az 1 hafta kalmak zorunda kalıcaz bılemıyorum dedım ama karıstı kafam yaa

benım kucuk tosbaam bugun daha ıyı
arkamdan agladı ama gıtme dıyee
aksama getır dedım anneme benı almaya gecelek oglusum

canım samsung marka almanı onerırım goruntu kalıtesı yuksek oluyor

yasemincim valla bende sony T700 var hamileyken almıştım çok memnunum müthiş bişi ama sana uyarmı bilmem fiyatı şu an 800-850 falan
Teşekkürler Zeyna.Ben de Ankarayı çok seviyorum.Bekleriz Ankaraya sizi.
dayımlar ankarada rahmetli annane ve dedemdeordaydı sık sık hatta sende 3-5 kez gelirdim hatta aylarca kalırdım amaşimdi ev iş çoluk çocuk çok zor en son 2 sene önce geldim burnumda tütüyo resmen
Allah korusun ya benim en çok korktuğum şey yaaa
valla kocişe öle bi dalacamki kokoşum :mymeka:çok istyorum ankaraya gelmek hemde deli gibi yaaa ama kesin kararlıyım hayırlısıyla şu araba işim hallolsun girecem kanına
iyi tatiller canım güzel bi dinlen hak ettin onca sıkıntın arasında
ama nerden girersin bilmem bi şekilde gir ve bizi unutma :a015:

Benim makinem Casıo fena değil.
Görüntü kalitesi en güzeli Canon

Kızlar benim kızım bugün 7 aylık oldu doktoru sadece fazla kilosu var dedi Maşallah ama
geçen ay sağlık ocağında 9.250 gelmişti bu ay 9.350 yani sadece 100 gr. almış görünüyor boyuda 3 aydır 68 cm. ancak enine genişliyoruz :)) Doktoru tartmaya göre kilosu değişebilir dedi.Birde zorla kandırarak tabağını bitirtiyordum zorlama yediği kadar yesin dedi.

Seyra doyduğu yere kadar yedir.Artsın canım ya.Boy-kilo orantılı olmalı.Kemik gelişimi geri kalmamalı.Benimki de kilolu.Ama boyu da var.Bizide doktor ilk aylarda uyarmıştı. Bence ısrar etme.Depodan yesin biraz tombalak.Hem kızımız azıcık zayıf olsun.Malum erkekler artık manken gibi zayıf, 0 beden istiyolar.Ona göre...yerimseniben

canım benim ki canon ıxus75 süper diyebilirim gerçi eşim almış hedaye olarak ama
görüntü kalitesi olsun kullanım kolaylığı olsun çok güsel tavsiye ederim
ama fiyatını bilmiyorum geçen sene 580 e almış koci
şimdi daha uygundur belkimkaydirigubbakcemile5

Sağol Asorti.Net.ten bakıyım bir.Çok önceden almıştım.Akşamları puslu çekiyo.

selam kızlar ben buraya pek fazla yazamıyorum cunku buranın gundemı cok cabuk degısıyo yakalayamıyorum sızı. ben oglusu memeden kesmeyı dusunuyorum. artık yeter bence. ek gıdaları cok sukur yıyor e aptamılde verıyorum. hem goguslerım daha fazla tahrıp olmasın dıye hemde sıgara ıcıyorum dıye emzırmeyı kesmek ıstıyorum varmı benımle aynı goruste olan?? bıde gecen sutume dıkkat ettım onceden yaglı koyu renklıydı yanı beyazdı resmen sımdı su gıbı olmus nerdeyse..

Tabiki sen daha iyi bilirsin, yani şartlar neyi gerektiriyor ya da bebeğin ihtiyaçlarını sen çok daha iyi bilirsin ama emiyorsa şöyle 1 yaşına kadar emzirsen keşke, 2 yaşına kadar emen bebeklerin IQ sunda ciddi oranda artış oluyormuş, tabi 2 çok ben de o kadar emziremem herhalde çünkü nöbetler başlayınca mecbur bırakır gibi, emmeyen bebeklerin anneleri yanlış anlamasın onların IQsu düşük olacak diye bişey yok tabiki
Bir de bebeğin ayına göre ihtiyaçları da değiştiği için sütün içeriği de değişiyor, 1 aylıkkenki sütle 7 aylık sütün içindeki yağ, protein vs. miktarları ve oranları da değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…