2008 Kasım Anneleri

inşallah sütüm gelmeye devam eder de en az 1 yaşına kadar emziririm , oğlumun gelecekteki sağlığı , bağışıklık sistemi için anne sütü çok önemli , zekasını bile etkiliyo anne sütü .. süt yoksa , gelmiyosa yapacak bişey yok ama varken kesmek bilmiyorum valla bana göre değil pek..

ben hamilelik öncesi günde 2 paket sigara içerdim , doğuma girdiğimde günde 5 taneye indirebilmiştim , 7 aydır ağzıma koymadım ama aylardır da kuduruyorum sigara için rüyalarıma bile giriyo o kadar özledim ama bunun için sütten kesemem oğlumu canım be..

valla görüşümüzü sormuşsun ben söyledim , yanlış anlama lütfen yazdıklarımı , herkesin kendi evladı kendi bileceği iş tabiki

valla bende emmeye devam ettiği sürece emzirmeyi düşünüyorum benim ki hep su gibiydi halada
öyle ama kesmek aklımın ucundan bile geçmedi sigara içsem bile
onu mahrum etmek istemiyorum geceleride kurtarıcım oluyor
canım benim görüşümde bir yaşına kadar emmesi yönünde

Evet canım ya artık ısrar etmiyeceğim yedirmek için ama meyva sevmiyor yoğurtda pek sevmiyor bitiremiyor geriye bir kahvaltıyla çorba kalıyor en azından onları iyi yesin istiyorum.
Babasıyla bana çekerse zaten 0 beden olurkaydirigubbakcemile3

yanı sıgara en buyuk etken hanı faydalı olayım derken zararlı olmasın oncelıklı derdım o. asortie gecelerı benıde zahmetten kurtarıyo meme cok rahatlık o konuda hem fıkırız ama ne bılıym.. :uhm:

Swetter bence de emzir.Onun tüm hayatı boyunca bağışıklığını etkileyecek.Dayan canım ya.Şurda ne kaldı.Ben de senin gibi çok sıkıldım.Emmiyo benimki.Ama sabah akşam sağıyorum.O kadar zor ki. Biraz daha sabredelim.Varken vermemek haksızlık gibi geliyo bana.Sütün içeriği konusunda ise vitamin olarak farklı olabilir ay ay.Ama eminim içinde yavruna yarayacak bişiler vardır.

swetter dogru karar verdın canım
ben kıyamam hemde kendı ıstegımle bırakmak ısteyemem herhalde
en azından 1 yasına kadar emzırebılmek en ıyısı
burada dogumdan sonra cok kısa sure emzırebılen ama ne kadar cok uzulen arkadaslarımız var
benım gıbı hergun yanına gıderek emzıren ve dıger zamanlarda sagmaya caba sarfeden hatta cc hesabı yapanımız bıle var
elınde sut gıbı bır nımetın var ıyı degerlendır canım

selam kızlar...
sweeter canım bencede emzir en azından 1 yaşına kadar.bak biz çalışırken ne zorluklar çekerek sağıp iki lokma sütü çocuklarımıza yetiştiricez diye neler çekiyoz.valla abartmıyorum.ben sütü bizim provalar için kullanılan soyunma kabininde sağıyorum.bazen prova ile çakışıyo.geç kalıyorum,hemen çıkmam gerekiyo.,çerisi havasız,sıcak.lambası sensörlü ikidebir kapanıyo.bi elimle göğsümü tutup bi elimle durmadan haraket ediyom(haraketsiz kalınca kapanıyo diye)soğuk kalsınlar diye buz kapsülleri koyuyorum.koca çantayı 12 saatlik aradan sonra akşam eve koştura koştura götür..vs.vs.
herşey yavrularımız için..
benim sütümde azaldı ama emdiği kadar emziricem.

asorticim bizim yamyam geceleri 2 saatte bir 5-10 dk.emmek için uyanmalarını saymazsak akşam 9,30 dan sabah 6 ya kadar gündüzde toplamda 2-3 saat anca uyuyo.bence yetiyodur onlara.her çocuk farklı olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…