2008 Kasım Anneleri

günaydın..hayırlı sabahlar kızlaarrr
dün ben gittikten sonra amma konuşmuşsunuz...Oku oku bitiremedim..Okuduklarımda kafamda kalmadı..Yok yok ben kesin yaşlandım..Kim ne yapmıştı, kime ne olmuştu bak valla hepsini unuttum..Bu gün yine sabahladık.. Kızıma kırmızı mercimek çorbası yedirmiştim..Sanırım o gaz yaptı..Sabaha kadar kıvrandı..Mercimek gaz yaparmı...?

ay ne bileyim...ıçinde patates, havuç var diye azıcık vereyim dedim..Ah benim aptal kafam..Verirkende anneme bu gaz yaparmı acaba dedim...Tüh Tüh Tüh...Kuzum benim...Zaten uykusuz kısçem sabaha hadar debelendi yatağının içinde((

Günaydın kızlar.Dün Asorti uyku saatlerini sormuş.Benimki de günde 12-13 saat uyuyor.Süt sağımda çıkan zorluklardan bahsedilmiş.Benimki emmiyo ya, bebek yanımda göğüste süt var, yanında oturup süt sağıyorum.ışyerinde ise sağarken patron merdivenleri tepinerek çıkıp, homurdanıyo.Bazen süt sağdığım odaya gidip oturuyo.Çok zor.Bazen içimden gidip konuşayım diyorum.Sonrada mit ürür kervan yürür diyorum.

Hilal mercimek çorbasını ilk akşam ver bence, yatarken de süt.Ben öyle yapıyorum canım.Uyuyor mu diye sorarsan; Hayıııııııır, uyumuyoooooor(

:roflol::roflol: Bu bebişlerin uyku problemleri nolacak:bbo: Deriksiz 2 saatçik uyumaya hasret kaldım kafamçokkarıştı

Hilal aynen bende.Bazen yaşadığımı hissetmiyorum.Kendime hiç zaman ayıramıyorum.Kaşlarım Selahattin Alpayın kaşları gibi oldu.Kuaförede gidemiyorum.

Bu arada senin bıcırık tombiş bayağı.Kaç kg?

hılalcım ılk bırkac ay bızde gocebe hayatı yasadık canım
sonra anneme cok yakın tasındım ama yıne annemden cıkmıyorum ben

lelalcım sana da gunaydın canım
ne durumda duru hanım kımınle kalıyor sımdı

yasmin sabah sabah beni güldürdün ya allahta seni güldürsün:))
salı gecikmeli aşımız vardı..Onu yaptırdıktan sonra ölçtüler..9.100gr kilosu boyuda 67,5 cm..Boyumuz kiloya göre biraz kısa sanırım..Doktor iyi dedi ama bana kısa gibi geliyor...

Fotoyu görünce dişlerim kaşındı valla.Çok kilolu değil, normal sanırım ama yanaklar ısırmalık.Pembişleri de giymiş.Kızımın olmasını çok isterdim.

teşekkür ederiz teyzesi...Vucudu çok toplu degil..Senin dediğin gibi yüzünün maşallahı var...Çocuğum o yanaklardan ne çekiyor..Gittiğimiz her ortamda herkesin eli dudakları o yanaklardan geçiyor...Benim iki kızım var...Ve iyikide varlar...ınşallah tabi allahım gönlüne göre verirde ikinci bebeğin kız olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…