- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.901
teşekkür ederiz teyzesi...Vucudu çok toplu degil..Senin dediğin gibi yüzünün maşallahı var...Çocuğum o yanaklardan ne çekiyor..Gittiğimiz her ortamda herkesin eli dudakları o yanaklardan geçiyor...Benim iki kızım var...Ve iyikide varlar...İnşallah tabi allahım gönlüne göre verirde ikinci bebeğin kız olur...
Gününüz aydın ve güzel olsun, kasım ayının güzel anneleri, maaşallah bizim gecemiz de her zamanki gibi pek bir aydındı,
ben ne zaman uyuyabilicemmm, çok değil kesintisiz 3 saat falan olsa yetecek yanim.neyse uykusuz bütün anneleri tekrar selamlıyorum.
BEKLE BENİ ALACAM SENİ KOLLARIMA GEZDİRECEĞİM İNŞALLAH kaydirigubbakcemile3zeynoşum beklerim bakk gelmezsen seni mahvederim buluşur gezeriz birazcıkkk
Canım çok isterdim.Başka çocuk düşünmüyorum.Kim bakacak?Çalışanın çocuğu rezil oluyo ya.
bazen de kardeşler küsüyor hiç görüşmüyorlar
kardeş yoksa kardeş yerine çok iyi dostluklar kursun çocuklarımız diye avutuyorum ben de kendimi
bazen arkadaşlıklar kardeşlikten daha kuvvetli oluyor
selam millet
nasıınız bakem görüşmeyeli??
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun 3 ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualşarımızı kabul etsin inşallah
bence kardeşten daha yakın kimse olmaz alamaz bunu annnem ve babam öldüğünde birebir şahit oldum kim bizim gibi yanardıki
hoş şimdi ikisiylede görüşmüyorum ama
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun 3 ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualşarımızı kabul etsin inşallah
bence kardeşten daha yakın kimse olmaz alamaz bunu annnem ve babam öldüğünde birebir şahit oldum kim bizim gibi yanardıki
hoş şimdi ikisiylede görüşmüyorum ama [/QUOTE
senin ve bütün islam aleminin kandili mubarek olsun...İnşallah kardeşlerinle görüşmeye başlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?