2008 Kasım Anneleri

Gününüz aydın ve güzel olsun, kasım ayının güzel anneleri, maaşallah bizim gecemiz de her zamanki gibi pek bir aydındı,
ben ne zaman uyuyabilicemmm, çok değil kesintisiz 3 saat falan olsa yetecek yanim.neyse uykusuz bütün anneleri tekrar selamlıyorum.

Canım çok isterdim.Başka çocuk düşünmüyorum.Kim bakacak?Çalışanın çocuğu rezil oluyo ya.

ben de ikinci çocuğu düşünmüyorum aslında isterdim
yağız'a annem bakıyor
bu yıl annemde hem şeker hastalığı ve hem de tiroid çıktı
ikinci bir bebeği bünyesi kaldırmaz
bakıcıya da gücümüz yetmez ve ne kadar sağlıklı olur çünkü bakıcı olayı tamamen şansa bağlı

Canım çok isterdim.Başka çocuk düşünmüyorum.Kim bakacak?Çalışanın çocuğu rezil oluyo ya.

canım bende büyük kızım küçükken aynen senin söylediğin gibi düşünüyordum...Fakat kızım büyüyünce kardeş çok istedi..Bencilce düşündüğüm kanısına varıp ikinci bebeği düşündüm.. Aralarında tam 8,5 yaş var...İlerisi için bence kardeş şart..

bazen de kardeşler küsüyor hiç görüşmüyorlar
kardeş yoksa kardeş yerine çok iyi dostluklar kursun çocuklarımız diye avutuyorum ben de kendimi
bazen arkadaşlıklar kardeşlikten daha kuvvetli oluyor

bazen de kardeşler küsüyor hiç görüşmüyorlar
kardeş yoksa kardeş yerine çok iyi dostluklar kursun çocuklarımız diye avutuyorum ben de kendimi
bazen arkadaşlıklar kardeşlikten daha kuvvetli oluyor

tabiki öyle canım...Allahım kuzularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..Hiçbir zaman dara düşürmesin...

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun 3 ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualşarımızı kabul etsin inşallah

bence kardeşten daha yakın kimse olmaz alamaz bunu annnem ve babam öldüğünde birebir şahit oldum kim bizim gibi yanardıki
hoş şimdi ikisiylede görüşmüyorum ama

Amin canım.Bende herkesin kandilini kutluyorum.İnşallah bebişlerimiz güzel güzel uyur, sağlıkla büyürler.

Ben de kardeşsiz büyütmek istemem oğlumu ama çalışıyorum.Çok zor çalışan anne olmak.Halen kız çocuğu gördükçe acaba diyorum birde kızım mı olsa.Hergün bebeğim sabah apar topar babaanneye bırakılıyo.Akşam yapışıyo bana ayrılmak istemiyo.Kardeşin de Allah hayırlısını versin.Biri idare eder de diğeri bela 2 kardeşim var.İlerde düşünürüz.

kardessız bır hayat dusunemıyorum
abım bazen arkadasım, bazen annem, bazen babam, bazen sırdasım, bazen mızıkcılık yaptıgın oyunbozanım herseyım benım
evlenırken bıle herseyden cok arkadaslıgımızın bıtmesınden korkmustum kı saolsun yengem arkadaslık ortamımıza kendısı katıldı abımı cekıp almadı

sımdılık ıkıncı dusunmuyorum ama ılerı de oglumu kardessız bırakmak ıstemıyorum
mutlaka benım yasadıklarımı yasayabılmelı cunku kardes cok ayrı bır tat
evet belkı psıkolojım ıs hayatım vs hıcbırseyım elverıslı degıl ıkıncı cocuk ıcın ama
katlanabılrıım
acıkcası kendı adıma soyleyecek olursam bencıllık gıbı gelıyor bana kendı hayat planlarımız ugruna bır cocugu kardes sevgısınden mahrum bırakmak

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun

kalimerocum annanemiz geldi dün aksam çok şükür ve Duru hanımın yolculugu yine başladı :))
sabah hazırladık hanfendıyı çığlık ata ata gitti annaneye anladı mı ne cimcime ..

bende kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum ama şartlarımıza bağlı. sonuçta iyi bir gelecek sağlayabileceksem 2. çocuğa varım 3-4 sene sonra.. ama baktım ki olmuyor sıkıntı çekiliyor kızımın rızkını bölmeye niyetim yok açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…