2008 Kasım Anneleri

[sımdılık ıkıncı dusunmuyorum ama ılerı de oglumu kardessız bırakmak ıstemıyorum
mutlaka benım yasadıklarımı yasayabılmelı cunku kardes cok ayrı bır tat
evet belkı psıkolojım ıs hayatım vs hıcbırseyım elverıslı degıl ıkıncı cocuk ıcın ama
katlanabılrıım
acıkcası kendı adıma soyleyecek olursam bencıllık gıbı gelıyor bana kendı hayat planlarımız ugruna bır cocugu kardes sevgısınden mahrum bırakmak[/QUOTE]

Haklısın Kalimerocum ama bazen şartlar tek çocuğu gerektiriyor.Ben kayınvalidemle görüşmüyorum.Çok kinci biri.Kardeşiyle bile babasının cenazesinde konuşmayan biri. Sanırım sonsuza kadar konuşmayacaz.Bebeğime o bakıyor.Kendi annem hasta.Annemi bekleyen 2 ameliyat var.Kime güveneyim canım ya?Maddi durumum iyi ama bakıcı işi çok zor.Ama yine söylüyorum bir kızım olmasını çok isterdim.Zaman ne gösterecek bakalım.

slm kızlar
arkadaşlarım gitti düştüm buraya,ayy dün gece korku filmi izledik bi tane korkuyorum şimdi evde zaten çok tırsağım neyime benim korku filmi...
emzirmekten ve uykudan bahsetmişsiniz benim kızda 12 saat filan uyuyo...emzirmeye gelirsek bende yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum inş.emerse ve süt bitmezse çünkü sütüm çoookk az aslında güzel emince geliyo ama buara dişlerden dolayı ne emmek istiyo nede yemek gece ve sabahları güzel emiyo inş.emzirebiliriz enazından yaşına kadar
ayrıcaa kandiliniz mübarek olsun canlarımmm

Canım napıyım, hala süt veriyorsun değil mi. Benim inanılmaz az çıkıyor artık. 50 cc falan ama kar kardır diyorum sağmaya devam.

Evet veriyorum canım.Emmiyo, 4 aydır sağıyorum.Günde verdiğim miktar 450-600 cc kadar.Ama yetiyo.Hatta 1 haftalık stok var.Sık sağamıyorum.Patronum pek hoşnut değil süt sağmamdan.Çok zor oluyo.

canım elbetekı sartlara gore her zaman durum degısır
ben yasam seklıme gore sahsı fıkrımı bıldırdım zaten
elbette kı maddı ımkansızlıklar vs gıbı durumda ıs degısır
zaten ben ılerıde ıkıncıyı dusundugumde ıs hayatıma ara vermeyı dusunuyorum cunku annem ıkıncı bır tane buyutemez

allah sana da sabır versın
kayınvalıdenle konusmuyorsun ve cocugunu her gun ona emanet etmek zorundasın

pırye hosgeldın canım
tek tırsak sen degılsın bende cok korkarım canım

ben artık sagmıyorum
zaten cok azaldı sutum sabah emzırıp cıkıyorum oglen 1,5-2 saat yanındayken emmıdıgı surece karnı ıyıce doyana kadar emzırıyorum
aksam 5,30 dan sonra ne zaman ısterse verıyorum ama eskısı kadar sut olmadıgı ıcın kalan zamanlarda sut cıkmıyor

Seninde kandilin mübarek olsun.İnşallah kesilmez yaşına kadar.

inş.yasmincim,senin maşallah iyi çıkıyo ben gün içinde 2-3 kere sağıyorum en fazla 100-130 oluyo toplamda en fazla oda diğer zamanlarda emziriyorum ama yettiği yere kadar cnmcım
hoşbulduk kalimerocum,ben her seferinde izlemiycem bidaha diyorum ama yine izliyorum bide dün akşamki korkudan öte iğrençti kadının derisini yüzdüler ıyyyyyyy

amaaan piraye sende heee nerden buldun da izledin onu yaw.Ben de çok korkarım çok iğrenirim izleyemem hiç.Ondan sonra çok seneryo kurarım zaten çok evhamlıyım.Kimsenin aklına gelmeyen şeyler benim aklıma gelir valla.

kızlar şimdi çilek kafa ile görüştüm herkeze çok selamı var deniz paşada kendiside iyiymiş herkeze selamı var

ben hiç korku flimi izlemedim izlemeyide düşünmüyorum çok korkarım ve iğrenirim hatta valla kusarım :bbo:

Ek gıda alırken 500 cc süt içmesi gerekirmiş zaten Yasmin. Ben yokken de kızım 250 cc içiyo. Ben de 3 kere emziriyorum inşallah buluyordur o rakamı. Aman aç olsa doymasa ağlar zaten ister.
Peki süt vermeyen anneler ne kadar mama veriyorsunuz biu dönemde. Ya da mesela 1 yaşından sonra memeden kesersek ya da o bırakırsa mama mı vereceğiz acaba

kzlarrrrr mrbbb
anca gırebıldım nete yaa,ınsallah herkez ıyıdır.

benım tontıs cok azgın oldu ıkı dakka durmuyor yerınde canımı cıkartıyor tum gun.

sızler ıyımısınız sızın kuzucuklar nasıl hepsı kocaman olmustur ..

benımkısı tontıslık yolunda basarıyla ılerlıyor kücük danam essek kadar oldu.

kuzucuklar ben cıkayım pasayı uyutcam gecelerı filan girerim artık bıraz laflarızz cok özledım sizlerıı ..

kocaman öptüm ıyı bakn kendınıze.

ayy filmin adını hatırlayamıyorum fransız filmiydi unuttum oyüzden eşime sorarım, yaa kociş indiriyo böyle pisişik filmleri izlemiycem diyorum ama duramıyorumda benimki film delisi her akşam izleriz muhakkak bi film hatta bazen 2, birsürü korku filmi var evde başka filmlerde tabi...hatta hamileykende izliyoduk allahtan doğurmadım erkenden:))
ayy şimdi arkadaşım aradı doğum yapmış kızımız olmuş çok sevindim sezeryan yapmış sesi çookk yorgun geliyodu
julicim mama değilde belki devam sütü verebilirz,bide bizim dr normal ek gıdalar dışında kilo başına 100cc süt içmesi gerekiyo dedi nerden olsun okadar sütmesela 8 kiloysa 800 cc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…