- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.921
ay yok canım almiim ben yaa görüşmediğim zaman mutlu ve huzurluyum ama birimize bişey olsa herhalde ilk koşacak gene bizlerizgünaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun 3 ayların hayırlara vesile olmasını dilerim
Allah bütün dualşarımızı kabul etsin inşallah
bence kardeşten daha yakın kimse olmaz alamaz bunu annnem ve babam öldüğünde birebir şahit oldum kim bizim gibi yanardıki
hoş şimdi ikisiylede görüşmüyorum ama [/QUOTE
senin ve bütün islam aleminin kandili mubarek olsun...İnşallah kardeşlerinle görüşmeye başlarsın...
dün gece rüyamda hani izale-i suraya vermiştiya abim o dava sonuçlanmış kişi başı 50bin lira düşmüş nası ağlıyorum böğüre böğüre abime veryansın ediyorum ikisinede ama en çok aklımda kalan avazavaz ağladığım hayırlkara gitsin inşallah
herkese hayırlı kandiller
Kızlar kandiniliz mübarek olsun.
Herkes iyi sanırım. Eylül banlısından haber alan var mı?
bugun kandıl dımı yawww
saolun canlarım bana hatırlattınız valla
herkesın kandılını kutlarım
herkes bırbırıne dua etsın arkadaslar
hayırlı kandiller kızlar..
hepinizin kandilimübarek olsun kızlar
Juli süt arkadaşım hoşgeldin.Nerdesin?
Canım napıyım, hala süt veriyorsun değil mi. Benim inanılmaz az çıkıyor artık. 50 cc falan ama kar kardır diyorum sağmaya devam.
Haklısın Kalimerocum ama bazen şartlar tek çocuğu gerektiriyor.Ben kayınvalidemle görüşmüyorum.Çok kinci biri.Kardeşiyle bile babasının cenazesinde konuşmayan biri. Sanırım sonsuza kadar konuşmayacaz.Bebeğime o bakıyor.Kendi annem hasta.Annemi bekleyen 2 ameliyat var.Kime güveneyim canım ya?Maddi durumum iyi ama bakıcı işi çok zor.Ama yine söylüyorum bir kızım olmasını çok isterdim.Zaman ne gösterecek bakalım.
slm kızlar
arkadaşlarım gitti düştüm buraya,ayy dün gece korku filmi izledik bi tane korkuyorum şimdi evde zaten çok tırsağım neyime benim korku filmi...
emzirmekten ve uykudan bahsetmişsiniz benim kızda 12 saat filan uyuyo...emzirmeye gelirsek bende yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum inş.emerse ve süt bitmezse çünkü sütüm çoookk az aslında güzel emince geliyo ama buara dişlerden dolayı ne emmek istiyo nede yemek gece ve sabahları güzel emiyo inş.emzirebiliriz enazından yaşına kadar
ayrıcaa kandiliniz mübarek olsun canlarımmm
Ek gıda alırken 500 cc süt içmesi gerekirmiş zaten Yasmin. Ben yokken de kızım 250 cc içiyo. Ben de 3 kere emziriyorum inşallah buluyordur o rakamı. Aman aç olsa doymasa ağlar zaten ister.
Peki süt vermeyen anneler ne kadar mama veriyorsunuz biu dönemde. Ya da mesela 1 yaşından sonra memeden kesersek ya da o bırakırsa mama mı vereceğiz acaba[/QUOTE
Julicim yettiği kadar.2 tane 1.5 yaşında yeğenim var.Yemek yiyolar.Gece uyanırlarsa ki artık pek uyanmıyolar o zaman anneleri mama veriyor.Yani normal insan kıvamına geliyolar.Gece 1 bardak süt.Kadın doğumcum bana mama verene kadar çorba ver daha iyi demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?