2008 Kasım Anneleri

çilekcim hoş geldin tatlım yakalayamadım seni ama iyi olmanıza sevindim ve koca dananı da öpüyorum.

biz malum mama ile devam ediyoruz doktorumuz artık öle eskisi kadar mama vermene gerek yok normal beslenmenize devam edin dedi ama ben yine de sabah kahvaltısını 90 cc devam sütü ile hazırlıyorum
öğleden sonra 90 cc ve gece yatarkende 120 cc devam sütü içiyor ..bazen gece uyandığında da 90 cc hazırlıyorum

Benimki 10 kg.Gerçekten bir insandan günde 1 kg süt çıkar mı?Acaba devam sütü veya mamadan mı bahsetti?

ek gıda alırken 500 ml civarında devam sütü veriyor doktorlar
o da biberonla içen bebekler için
yağız biberon almadığı için ben devam mamasını muhallebilerine ve kahvaltılarına katıp veriyorum
en azından bir öğünde alması gereken vitamin ve mineralleri oradan alır diye düşünüyorum

kızlar şimdi çilek kafa ile görüştüm herkeze çok selamı var deniz paşada kendiside iyiymiş herkeze selamı var
herseyden ve herkesten haberı olan hatun
karabatak gıbısın kac gundur bır varsın bır yoksun

cılek canım hosgeldın ve gule gule yıne gel ozledık senı

ben hıc formul mama devam sutu vs vermıyorum
bıldıgımız gıbı emzırıyorum
kahvaltısını benım sutumle ya da ıhlamurla yumurta peynır kahvaltı cevız vs yıyor
oglen corba
aksam da prınc unu ve nısasta karısımından muhallebı az ama
ne bebeklıgınde ne de sımdı hıc mama vermedım dogru mu bılmem ama ıkı doktorumuzda aynen devam dedı

hılalcım replemek yorumuna katıldıgın kısının ısmının sag ust kosesınde bulunan terazı ısaretıne yorum yazarak gonderıyorsun
bu kısı bu sayede puan kazanıyor

Canım hoşgeldin gerçekten özlettin kendini. Aman geç kalma erken geeel. Ne yaptın tatil nasıl geçti?

Ay tatlım o kadar sütü hangi anne kaybetmiş ki hangi bebek içsin. Höh diyorum doktoruna :)))

Benim kız çok sıvı tüketiyor kızlar. Neredeyse tüm midesi sıvıyla doluyor. 150-200 cc elma suyu içiyor dediğim gibi 250 cc süt ve gene 250 cc falan su içiyor. Ama çok da terliyor gündüz evde. Klima da açamıyorum açsam da çok az açabiliyorum. Bu kadar sbıvı tüketmesi normal mi yahuuu

Benimkide şöyle; Sabah yumurta sarısı, keçi peyniri, süt ve bebe bisküvisiyle kahvaltı.Akşama kadar anne sütüyle hazırlanmış muhallebi, tahıllı kaşık mamaları,yada çorba ve yoğurt.Akşam çorba ve yoğurt, meyva.Yatmadan önce anne sütü, gece uyandığında aptamil mama.Doktorun verdiği program bu.Gece süt vermek istiyorum ama sütün ısınmasını beklemediği için mama veriyorum.

kızlar yaa bahçeden vişne toplayıp vişne suyu yaptımkuzularıma memoya versemgaz neyn yaparmıacaba yaa

Bence ver mmmf .Çünkü alışsınlar artık.Ne zamana kadar gaz yapan şeyleri vermeyeceğiz.Ben akşam yemeğinde veriyorum.Hem hatırlıyo musun ilk meyve pürelerini verirken hafif haşlayalım, gaz yapmasın diye konuşmuştuk.Yapmaz herhalde.

Mmmf cim ben ne zaman vişne yesem cırt cırt olurum. Sen gene de az ver istersen.

Remedis kavun alerjikmiş miymiş, gaz mı yaparmış neymiş. Hatırlayamadım şimdi. Ben de versem keşke diyordum araştırınca buldum.

andinacım taksiyle zor olur diyo pazar gelcem heralde canımcım...
çok sevgili kaynanamlar gelcek birzdan:bbo:
valla julicim bna da çok geldi ama o sadece anne sütü değil ek gıda dışındaki sıvılarıda söyledi devam sütü filan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…