- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.941
ayy filmin adını hatırlayamıyorum fransız filmiydi unuttum oyüzden eşime sorarım, yaa kociş indiriyo böyle pisişik filmleri izlemiycem diyorum ama duramıyorumda benimki film delisi her akşam izleriz muhakkak bi film hatta bazen 2, birsürü korku filmi var evde başka filmlerde tabi...hatta hamileykende izliyoduk allahtan doğurmadım erkenden:))
ayy şimdi arkadaşım aradı doğum yapmış kızımız olmuş çok sevindim sezeryan yapmış sesi çookk yorgun geliyodu
julicim mama değilde belki devam sütü verebilirz,bide bizim dr normal ek gıdalar dışında kilo başına 100cc süt içmesi gerekiyo dedi nerden olsun okadar sütmesela 8 kiloysa 800 cc
kızlar konuyu dağıtmış gibi olmayımda raplamak ne demek?
herseyden ve herkesten haberı olan hatunkızlar şimdi çilek kafa ile görüştüm herkeze çok selamı var deniz paşada kendiside iyiymiş herkeze selamı var
kzlarrrrr mrbbb
anca gırebıldım nete yaa,ınsallah herkez ıyıdır.
benım tontıs cok azgın oldu ıkı dakka durmuyor yerınde canımı cıkartıyor tum gun.
sızler ıyımısınız sızın kuzucuklar nasıl hepsı kocaman olmustur ..
benımkısı tontıslık yolunda basarıyla ılerlıyor kücük danam essek kadar oldu.
kuzucuklar ben cıkayım pasayı uyutcam gecelerı filan girerim artık bıraz laflarızz cok özledım sizlerıı ..
kocaman öptüm ıyı bakn kendınıze.
ayy filmin adını hatırlayamıyorum fransız filmiydi unuttum oyüzden eşime sorarım, yaa kociş indiriyo böyle pisişik filmleri izlemiycem diyorum ama duramıyorumda benimki film delisi her akşam izleriz muhakkak bi film hatta bazen 2, birsürü korku filmi var evde başka filmlerde tabi...hatta hamileykende izliyoduk allahtan doğurmadım erkenden:))
ayy şimdi arkadaşım aradı doğum yapmış kızımız olmuş çok sevindim sezeryan yapmış sesi çookk yorgun geliyodu
julicim mama değilde belki devam sütü verebilirz,bide bizim dr normal ek gıdalar dışında kilo başına 100cc süt içmesi gerekiyo dedi nerden olsun okadar sütmesela 8 kiloysa 800 cc
kızlar yaa bahçeden vişne toplayıp vişne suyu yaptımkuzularıma memoya versemgaz neyn yaparmıacaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?