2008 Kasım Anneleri

ben geçen gün verdim kavun valla bayıla bayıla yedi herhangi bir durum da yaşamadık.
doktoruna sormuştum da çilek ve kivi riskli meyveler bir yaşına kadar kivi 2 yaşına kadar da çilek önermedi ama onun dışındaki meyvelerde sorun yok.

iyi akşamlar
ayy çok yorgunum izinli olduğumdan beri eve girdiğim yok gezmekten bi hal olduk bugünde denize gitiik plaja çok eğlendik yağmuru babası baktı eltilerimle durmadan yüzdük acayip eğlendik valla yarıntekrar gideceğiz ama bu sefer kadın kadına ne yazdınız neler konuştunuz merak ediyorum bi bakayım ben geçmişeee

piştt fistuklar nereyesuuz?

kmseler yok daaa,kaldım yalnız başıma..

benim canavarı uyuttum bi bakim kimler var dedim ama kimselerde yokmus.

ya benim dana oturmuyor kızlar dr.cok hareketli oturmadan yürür dedi

bu durumda lan varmı acep

neyse bende gidim yatım bari cok öptüm herkezi hayırlı kandillerr..

kızlar günaydın , denizin anası banlanmış yazamıyor , bugün sünnet oldu oğluşu türkiye hastanesinde , kalimerocum özellikle sana haber vermemizi istemiş yerimseniben

günaydın...Hayırlı sabahlarınız olsun inşallah...
Replemek konusunda beni aydınlatan arkadaşlara teşekkür ederim...İşten öğleden sonra üçte çıktığım için dün cevap yazamadım...
Kızlaarrr..Allah nazarlardan saklasın..Kızım doğduğundan beri ilk kez gece bir sefer uyandı..:sm_cool::teytey:Ne güzel bir duyguymuş bu...Haliyle bende dinç ve dinamiğimalkisalkisalkis

kızlar günaydın , denizin anası banlanmış yazamıyor , bugün sünnet oldu oğluşu türkiye hastanesinde , kalimerocum özellikle sana haber vermemizi istemiş yerimseniben

gunaydınnn

valla soook oldum ve cok sevındım ne guzel hayırlısıyla denız beyde oldu da bıttı maasallah oluyor

yıne kaldım ben yaa
ben neden cesaret edıpte tamam dıyemıyorum kı hıcbır doktora
bu sunnet ısı benı cok kastı

kalimero kasılma artık yap kurtul be hayatım , bak 1 yaşına girecekler yapamıycaksın sonra uzun bi süre , batu iyileşti bile , hiçbişeyi yok , hadi bi cesaret arkadaşım kurtul şu işten , çocuğun da acı çekmesin ilerde kaydirigubbakcemile3

dogru dıyorsun canım da henuz hıcbır doktora ıcım sınmedı
bu ıslerde doktora guvenmek gerekıyor bılıyorsun
bundan dolayı endıselıyım
bakalım esımle konustum yarın bır hekımle konusmaya gıdıcez

Denizanası hayırlı olsun canım.Düğününü görmekte nasip olsun inşallah.Oldu da bitti maşallah. Kalimerocum bi erkek olmayan senin oğlun kaldı galiba.Darısı da ona olsun.Ben 2 aylıkken ettirdim, kurtuldum.

valla ben bi çabaharcamıyorum haber almak için olaylar kendiliğinden gelişiyor canum demekki çok seviyorum -tatlicadiarzu-
kavun versem alerji yapar mı acaba
benim alerjiden gözüm korktu çünkü
yağız'ın kızarıklıkları tam bir haftada geçti
ben daha hiç çilek -kavun vermedim kivi ben sevmediğim için ona verme fırsatım olmadıki zaten yasakmış
kavunu vermememin tek sebebi ishal yapma riski çok yüksek

yasmın bu gıdısle de bır tek benım kucuk dana kalacak herhalde

zeyna sen ne zaman sunnet ettırmeyı dusunuyorsun
bır de memo vardı o da daha olmadı

offffff offfff gerıldım yıne olsa da bıtseydı keske

[ı]valla canım bizde istiyoruz yapmak ama bi fırsat bulup araştıramadık birazda ben büyüdüğü zaman istediğim için sallıyorum
çünki ben onunda acısını yaşayıp hatırlayıp ilerde sünettimde şöle oldu böle oldu hatırlayıp anlatmasını istiyorum
ama kociş yapılmasından yana bakalım kim ağır basacak

ayrıca evet imzamdaki söz benimde çok hoşuma gidiyor yerinde bi laf özellikle benim için
[/ı]

zeyna hayırlısı olsun sızın ıcın
ahmethan oldu mu bılmıyorum ama belkı ıkısı bırlıkte olurlar

aslında bende sunnet kıyafetı gıydırıp foto falan cektırmek ıstıyorum ama seneye yaza yururken gıydırırım artık sımdıden operasyon bıtsın ıstedım
az once bır hekımle telde gorustuk
yarım esımle gıdıcez detaylı konusmak ıcın ve oglumu da gormek ıstedı
bakalım yarın nasıl sekıllenecek olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…