2008 Kasım Anneleri

julianne ölcüyom canim ya gecen kocam aldi bana güya iyisinden ama nasil oluyosa evde normal cikiyor dktorumda düsük ben en iyisi o makine yi veriyim geriye annemin bilekden olanindan var bende onlar iyi olmaz koldan olanindan aldik ama nasilsa normal cikiyor canim ben cok zor durumda kalirsam dinleniyom bazen bi iism oluyoki mecbur kalkmam lazim eee iki cocuk kolay degil bide esim ise gidiyor mecbur ona hep canta hazirliyom hep bana bakiyor isler valla

Merhaba kızlar,ben geldim.
Nasılsınız iyimisiniz?

Ben yorgunum,ayaklarım şiş,ve ve ve göğüslerim acıyor.

Sabah evden çıkmadan kendimi kremleyeyim dedim.Göğüslere gelince göğüs uçlarında pütür pütür bişeyler vardı.Kremle çıkardım onları hafif hafif.Ama göğüslerim sızladı durdu.Bi de bi göğsümde o kuruluk kalkınca altından açık pembemsi bi renk çıkınca korktum.Göğüs ucum delinmeye mi başladı acaba ya (
Diğerinde öyle olmadı.Sabahtır acıyor göğüslerim.Hiç ellememek mi gerekirdi acaba?

JULİANNECİM BUKADAR ORTAK YÖN OLUR YANİ..
KRAMPIMIZ BİLE AYNI SAATTEMİ OLUYO YAWW.
PES DOĞRUSU:1hug:
NE GÜZEL BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAAAAAK
Banada dün değil ondan önceki gün o saatlerde girdi kramp kızlar.Ve hala bacağım ağrıyor.Biraz dinlenip ayağa kalktığımda ilk çok zorlanıyorum.Yürüyemiyorum,sonra açılıyorum.

Aman canlar çok tehlikeli işler yapmaya başladınız siz.
Benim burda bi arkadaşım 7. ayda bişey olmaz diye cam silmiş de kanaması başlamış.Bana sakın sakın bişey yapma die tembihledi.
Benim yaptığım işler zaten kısa süreli çok zorlamayan şeyler oluyor.Çünkü hiç gücüm kalmamış hemen yoruluyorum.

Haklı adam walla,kaşınıyosunuz siz :mymeka:

bu arada dün doktor tetanoz aşısı olman gerekli dedi ne zaman ve nerede olacağım
sağlık ocağındamı ve kaçıncı haftada bilgisi olan var mı nasıl olcam
Canım sağlık ocağına kayıt ol.Onlar Son adet tarihine göre 20. haftanda seni istiyorlar.O zaman aşını yaparlar.Bana 30 haziranda gel dediler.

ay benimde resmen golleri hissetti tepik attı hep:)
çok güzeldi yaa inşallah almanyayı da yenicez katlanıcak mutluluğumuz

Erkek olunca daha mı çoşkulu tekmeliyolar ne :)))
benim ki babasının sesinden korktu

Bundan sonra bebe yağından başka bişey sürmeyeceğim bi daaaa

Bu sürdüğüm krem biraz katı kıvamlıydı.yedircem diye uğraşmak da kötü mü oldu ne?

bebe yağını sürüp bırakcam.Masaj felan da yapmayacağım.

Canım yok özellikle kremle masaj yapın diyorlar ya. Bu bebekle iletişim kurmamızı da sağlıyormuş. Hemen telaşlanma. Göğüsündeki şeyi ise anlayamadım, hiç başıma gelmedi benim. Acaba süt mü aktı? Bu aylarda da oluyormuş ya bazı hamilelerde...

Benim de annem bana doğuma gitmeden önce kapıları silmiş. Şimdi anlatınca nasıl yaptın diyorum nasıl şaşırıyorum. Dark benim camlar çok büyük değildi o yüzden yapabildim. Mesela yapamadığım salon camını eşim sildi. Ama söylediğin iyi oldu. Bundan sonra daha dikkat ederim canım..

darkcım bence bebeyağına devam et canım bundan sonra daha sık aralıklarla kullan.. artık göbüşler büyüyor daha çok sürmemiz gerekecek vücudumuzun her yerini yağlasak fena olmaz.. birazda sen o kurulukları hafif masajla çıkarmışın ya şimdi göğüsler daha hassas ondan sızlamıştır.. bundan sonra sadece sürer bırakırsın canım..
benimde göğüs uçlarına doğru hani terlemişimde damla duruyor gibi ten renginde pütürler iyice belirginleşti benimkiler kabına sığmıyorlar artıkkk..:))

Daha o damlalar belirginleşmedi benim.Ama yakında o da olur heralde:)
Neye olmadı dersem oluyor ertesi gün bende :)))))
Geçen okulda şiş ayaklardan bahsediyoduk.arkadaş 7 aylık hamile ayakları şişmiş.benim şişmedi hiç dedim.ertesi gün şişti :) Yuhhh yani bu kadar olur.
O 7 aylık hamiş eee bana ne oluyo daha 5 aylığım.

Bulantılarada bende hiç yok diyodum.Ertesi hafta başladı hemde ne başlamakdı :))

yağımı süreyim ben evet evet bencede.

darkcım eğer tam ucundaki kahveringimsi yerdeyse eeh büyüyor ve bebeğimizin emeceği kıvama geliyor büyüdükçede deri yenileniyor üstteki deride pul pul oluyor bence bir sorun yoktur gibi geliyor..mesela benim ucu çok büyük değildi ama geliştikçe bebeğin emeceği büyüklüğe geliyor 0 no biberon uçları gibi..:)) ayy saçmalamadan anlatabildimmi acaba..??
süt gelirmi acaba ama 20. haftada gelme ihtimalini okumuştum sanki biryerde, hem süt gelse bile öyle kuruluk olmaz yaa hiç duymadım.....

O da var mı bu da var mı sizde diye soruyoruz ya dur bi tane de benden. Sizin göbüşte o çizgiden, linea nigra adı verilen siyah çizgiden olmaya başladı mı. Ben bugün farkettim. Çok hafif alttan başlamış olmaya ama çok açık renk.

0 no biberon ucu mu. Nazlıcım senin yine iyi. Benimkiler bir numara oldu bile. Neden bu kadar çabuk çıkıyor ucu demeye başlamıştım ki sizde de olduğunu öğrendim :))) Zaten birimize bir şey oluyor. İki gün sonra hepimize oluyor :))

evet canım bende de başladı alttan şöyle 4-5 parmaklık bir yerde çok çok açık bir renk var o doğuma kadar neredeyse göğüs altına geliyor ve göbek deliğide kararıyor yani zebra günler bizi bekliyor

bu arada kızlar benim akşamları inanılmaz şişiyor karnım ya inanın gerildiğini hissediyorum ve çoz zorlanıyorum daha sonra ne olacak bu halim bilmiyorum sizinde böyle rahatsız ediyor mu?

Nazlıcım benimkiler küçük normalde şimdi adama benziyolar yavaş yvaş :)))
Ama uçları oldu olalı hep iyidir heralde xxl biberon ucu gibi :)))))))

Julian bende o çizgi bayadır var canım.
Hatta bende size ne sorcaktım biliyomusunuz?
benim çizgi hafif sağa kaymış gibi.Bu da bebeğin solda olduğunu gösteriyor sanırım.Sizde çizgi dümdüz mü yoksa bi taraf daha mı şişkin?

Yaaa bu arada sizi de korkutmak istemiyorum ama biz bunları yazınca aklıma geldi. Geçn bir hamile ile tanıştım. Bana dedi ki çok dikkat et. Niye dedim. Demez mi hamile sapıkları var diye ((( Özellikle hamilelere ilgi duyan pislikler. Bi,r tanesi ona rastlamış. Kız 8 aylık, kocaman karnına bakıp pis adam bıyık burmuş. baştan aşağı süzmüş. Hem de yanında annesi varken! Anlattım mı bunu size hatırlamadım. Ama ben çok sinirlendim bunu duyunca...

Beklemek zebra gibi mi olcaz :)))) Ben tek çizgili zebra oldum bilem :)))
O gerginlik bende de var.Özellikle yatar pozisyondan sonra ayağa kalkıyorum ya Belimi doğrultamıyorum karnımın gerginliğinden sanki.İki büklüm oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…