- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.301
Elif evet birçoğumuzda da bu şikayet var. Azo bu konu hakkında bir şeyler bulmuştu nette. İkinci trimestr in en büyük şikayeti baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü. Senin de muhtemelen tansiyonun düşüktür. Ölçtürüyor musun tansiyonunu? Yatıp dinlanmak en iyi ilacı canım bunun. Bebişler için buna da katlanacağız.
Ben de bugün camlarım çok büyük olmadığı için kendim sildim. Zorlandığım yerde bırakacaktım ama zorlanmadan yaptım, sadece uzanmamaya dikkat ettim. Dolap düzeltme ve ütüt gibi ertelediğim işleri de bugün hallettim. Şimdi yorgun hissetmesem de sanki dinlenmem gerekiyor gibi geliyor. O yüzden Dark senin de yaptığın gibi diktim bacaklarımı yukarı uzanıyorum. Gerçekten şu dönemde evde olmak gibisi yok. Her gün işte ya da dışarıda olmaktan evin keyfini unutmuşum(
Banada dün değil ondan önceki gün o saatlerde girdi kramp kızlar.Ve hala bacağım ağrıyor.Biraz dinlenip ayağa kalktığımda ilk çok zorlanıyorum.Yürüyemiyorum,sonra açılıyorum.JULİANNECİM BUKADAR ORTAK YÖN OLUR YANİ..
KRAMPIMIZ BİLE AYNI SAATTEMİ OLUYO YAWW.
PES DOĞRUSU:1hug:
NE GÜZEL BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAAAAAK
Aman canlar çok tehlikeli işler yapmaya başladınız siz.elifcim geçmiş olsun.. bende ara ara tansiyon düşüklüğü yaşıyorum üzerime bir ağırlık çöküyor... bende öyle hissedince julinin dediği gibi yatıyorum ...
juli canım valla benim camlarda silinecek normalde de zorlanıyordumda camsille yüzden bende sileceğim, viledanın sapını kullanacağım ulaşamadığım yere..:)) benimde haftaya annem geliyor yağmurlardan camlar bayağı kirlendi onların yattığı odanınkide silinecek hergün cam açılıyor serinlik için..bir onlar var zaten silinecek evişlerinin gerisini eşim evde olduğunda yavaş yavaş yaptık..
arada böyle ev keyfi iyidir ama çalışmakda iyidir yavv..
Haklı adam walla,kaşınıyosunuz siz :mymeka:Nazlıcım aman çok ulaçamadığın yerlere uzanmaya falan çalışma. Çünkü sanırım bizim için en tehlikeli hareketlerden biri de uzanmak. Ben üstleri hiç almadım zaten, bir ara sandalyeye çıkmaya niyetlendim (deli miyim neyim) ama niyetimi anlayan ve zaten yaptığım iş yüzünden sinir krizi geçiren kociş hemen beni bu hareketten men etti :))
Canım sağlık ocağına kayıt ol.Onlar Son adet tarihine göre 20. haftanda seni istiyorlar.O zaman aşını yaparlar.Bana 30 haziranda gel dediler.bu arada dün doktor tetanoz aşısı olman gerekli dedi ne zaman ve nerede olacağım
sağlık ocağındamı ve kaçıncı haftada bilgisi olan var mı nasıl olcam
ay benimde resmen golleri hissetti tepik attı hep:)
çok güzeldi yaa inşallah almanyayı da yenicez katlanıcak mutluluğumuz
O da var mı bu da var mı sizde diye soruyoruz ya dur bi tane de benden. Sizin göbüşte o çizgiden, linea nigra adı verilen siyah çizgiden olmaya başladı mı. Ben bugün farkettim. Çok hafif alttan başlamış olmaya ama çok açık renk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?