2008 Kasım Anneleri

ay asortiecim nası yapıyosun o kadaaaar işi duruyor mu kızın öle uzun süre?
benimki durmuyo bensiz 1 dk
iş yapabilmek için komşunun kızlarını çağıryom onlarda kaçıyo hemen

bizim abimiz tutuyo
bugün pazartesi büyük temizlik ve yemek aynı gün
nefret ediyorum ya şu pazartesilerden
oğlanda çok huysuz bugün gene valla abiside durduramadı bi ona koştum bi işe koştum iş bitti yemeğe neyse hepsi bitti şükür

off hiç bakamıyorum geçmişe piroşum çıldırmak üzere diş yüzünden ilkinde bukadar olmamıştı ağzına bişey sokup ısırıyo çığlık atıyo kuzum yaa(bugün iyi yemek yiyo allahtan o dert yok

mmfcim bende hazır yemek hakkımı kullandım deepfrezeden çıkardım walla.

senin büyükde napsın huysuzlandıysa mikroskobik zor olur tabe.
benim kızda durmuyor pek dişten huysuzlaştı.

Pirayecim Piroşun 8. ayı kutlu olsun.Nice mutlu senelere.
üst dişler mi çıkıyor?
bende alt dişlerde bu kadar zorlandığımızı hatırlamıyorum.üst dişler baya huysuz yaptı.biri patlamış diğeride patlamak üzere

pirayecim 8. ayınız kutlu olsun
ay iyice büyüdüler bunlar yaa
valla çok şükür biz dişleri sorunsuz çıkardık bu zamana kadar çok çıldırmadı şükürki
gerçi benim kız hep çılgın halde bir de diş çılgınlıgı olsaydı ne yapardık biz :))

darkcım hoşgeldin tatlım bu arada

darkcım durmuyo ama yürütecinde peşimde gezdiriyorum bi süpürgeyi çekiyorm bi eylülü napiim
yoksa evi götüren götürene

selam kızlar

piroşumun 8.ayını ,diş çıkaranları ,diş buğdayı yapanları kutlar ,
hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz ,
bizde iyiyiz işte ...

8.ayımızı kutlayan güzel teyzelerimiz teşekkür ederiz...............
darkçım yok alt dişi çıkıyo jel sürdüm rahatladı heralde uyudu ateş filan yok ağlamıyoda çığlık çığlığa rahatsız olduğu belli
asortiecim bende öyle temizlik yapıyorum piroşu yürütece koyuyorum oda peşimden geliyo,bide herşeyi çekmeye çalışıyo yerleri viledayla siliyosam eğer bide vileda kovasını kaçırıyorum piroştan:)

Piroş yürütebiliyor mu yürütecini?

Bizim yürüteç halıdan yürümüyor.

Zaten ağır bişey,normalde bile birazz güç istiyo.Keşke daha hafif bişey alsaymışım ama bundada kızım çok güvende oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…