2008 Kasım Anneleri

darkçım yürütmek ne kelime uçuruyo:))heryere gidiyo çiçekleri deviriyo neler neler yapıyo:) sizinki ağır olduğu için gidemiyodur ceren cnm
denizanası naptıda yok onu bilmiyorum valla

ya ne güzel maşallah.bende yürüteçle orayı burayı karıştırmalarına bayılırdım eskiden:)))
Şimdi pek sanmıyorum.

Neyse haftaya adanada olcam.orda yerde halı vb olmaz yazın.
cerende öğrenir inş. uçmayı :)))

Neyse ben kaçıyorum.banyoya bakayım,hazırsa girelim.
Öptük hepiniziii

sağol piraye ve dark evet geldim :))

benim kızda yürüteçle pek çok hınzırlık yapıyo,bugün mutfak kapısında asılı olan süsü çekip yerinden kopardı,çok zilli bunlar vallahi..

valla bizim ki de pek yürümüyor halıda ama bizim halılar normal değil royalin shaggy sini almıştım biheyacanla
ama çok pişman oldum eylülün yürüteci gitmio onda bende arada ki halıları kaldırdım bir tek misafir
gelince seriyorm

ayyy gelebildim kızlar sağolun desteğiniz için
elektirik anca geldi hala yağıyor ama en azından gümbürtü durdu Allaha şükür ,
iyiki cepte msn var valla o an aklıma bi o geldi korkudan desteğe ihtiyacım vardı
Allah razı olsun banlı eylülüm kokoşum opuyorumnanaktan

ayıpettin cicim ,arkadaş böle günelrde lazım ,ihtiyaç olduğunda yanında bulabileceğin biri olması ne güzel değilmi ..bugün sana yarın bize ..
allah rahmetinde hayırlısını versin ..

gunaydınnn
sabah 6 ıtıbarıyle ayaktayız oglum ve ben
ne kendı uyudu ne de benı uyuttu
bır huysuzluk emmek bıle ıstemedı neler oluyor anlamıyorum
hos hava cok sıcak sırılsıklam oluyor cocuk terden ama
bıraktım anneanneye geldım ve uykum varr

günaydın kızlar
gece biz de kalktık 3-4 kere
sabah diyorum 5 dakika daha uyusam
yağız'da biraz ishal gibi olmuş
dişleri henüz çıkmadı diş çıkartırken ishal olur diyorlar ondan mı acaba
ne zaman gelecek bu dişler
o diş perisini bir yakalasam:)

günaydın, hayırlı sabahlar herkese...
benim ufaklıkta gece hiç durmadı..Normaldede uyuyan bir çocuk değil ama bu geceki uykusuzluğuda daha bi değişikti...Sanırım bizimde dişler çıkacak..Onun verdiği rahatsızlık olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…