2008 Kasım Anneleri

Yok dark beklemek'in dediği gibi benim de gözeğin dört parmak falan altında ama düz. Bu arada benim kız sağa geçmiş. Son kontrolde sağda duruyordu. Ne çabuk geçti anlamadım ki :) Beklemek haklısın benimki de kocaman şişiyor. Hatta bakıp bakıp gelecek aylardaki halime acıyorum şimdiden. Ama tadını çıkart bence. Nasılsa bugünleri özleyeceğiz :))

Anlatmamıştın hiçWardır mutlaka.ben genelde eşimle çıkıyorum zaten.Burda gurbetteyiz.İlçede çıkacağım yer yok,ile de eşimle gidiyorum.

Bend bugün şunu duydum hamile bi kadını zorla arabaya bindirmeye çalışmışlar.Kadın bas bas bağırıyormuş.ben bu adamı tanımıyorum diye.En son polis görmüş de kurtulmuş kadın.Ama bebeğini kaybetmiş.Çünkü adama ben kocasıyım aramıza girmeyin derken arada tekmelemiş kadını.

Allah korusun bizi ve bebeklerimizi kötülüklerden.

Yaaaa ne kadar kötü. Ben zaten burada hep tetikte oluyorum özellikle servisi kaçırıp otobüsle gittiğimde. Bak yarın da işe gideceğim ama eşim bırakacak. Pazar sabahı yollar bomboş oluyor ve insan gerçekten korkuyor...

Son düzenleme:
Allah Allah şimdide hamişleremi dadanmışlar..( memleket ne tür sapıklarla doluyor yaaa.. aklım almıyor valla.. hepimiz kötülerden şerlerden korusun yarabbim..
ya juli alaksız olacak şimdi, sen benim kız sağa kaymış deyince acaba benimkilerin biride kız olurmu diye düşündümmmm ümitlendim yaaavv..

Bilmem ki Nazlıcım. Olur mu olur :)) Hatta inşallah olur. Hani diyoruz ya ikisi de erkek diye. İkisi de kız çıkıyormuş bir de :)) Yaa sahi ne zaman gideceksin sen hastaneye. Öğrensek artık ikizlerimizi deeee :))

eşimin izin günü salı ogün gidip randevu test işini halledeceğiz sonrada perşembeymi verir cumayamı randevuyu bilmem randevusuz bakmıyorlar.. tellede randevu dönemi bitmiş..
önümüzdeki hafta içine ayrlamaya çaılacağız çünki, cumartesi yada cuma akşamı annemler geliyor..sonraki haftaya kalırsa annemle gideriz artık oda görür torunlarını...
bazen eşime diyorum birde şok yaşamayalım ikisde kız derse ne olacak diyorum sessiz kalıyor gözüme bakıyor..:))

merhaba kasım anneleri nasılsınız bakalım
bacaklarınıza giren kramplardan bahsetmişsiniz aslında daha erken normalde 24. haftadan sonra daha çok olur ayakta çok durmayın bacak bacak üstüne atmayın bol kalsiyum içeren yiyecekler yiyin ve oturduğunuz zamanlar bileklerinizi hareket ettirin faydasını görürsünüz
şişmelere gelince ayakta fazla durmayın sıcak havada etkili dar pantolon felan giymeyin soda da içmeyin o da şişliği arttırıyor ve tuzu biraz azaltın
sevgili dark memene gelince büyük ihtimalle derini biraz tahriş ettin terlemişse pişik gibi olmuştur sende kremle ovunca acımıştır bir kaç gün yanlızca duş al ve kuru tut bir kaç güne bir şey kalmaz karnınız içinde kakao yağı en iyisi ilk hamileliğimde o kadar çok kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı ama her duştan sonra bebe yağını nemli vücuduna sürrsen yumuşacık olur geçmiş olsun
korkularınızı çok iyi anlıyorum her hareketten sonra acaba bir şey olmuşmudur korkusu hepimizde var ama hep güzel düşünün bebek çok güzel korunuyor inşallah bundan sonra hiç bir sıkıntı yşamayacağız hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağız
amma uzun oldu umarım sıkılmazsınız abla tavsiyesi diyin artık.....

Evet ya bende ara ara baktım hep ama kimse yok diye çıktım.

Ben çok yorgundum bugün bi halsizlik bi halsizlik.Zaten geç kalktım yetmedi bi de arada uyumuşum baya.

Ne olcak bizim ileriki aylarımız acaba? Şişko uyuşuk şeyler mi olcaz :)))

Sanki yüzümün şiştiğini de hissediyorum gibi.

Bi de kızlar benim bugün ve dün göbek deliğinden 5-6 parmak aşağıda sancılar hissettim.Neden burası ağrıyorki bana biraz aşağı gibi geldi.

Pimpiriklendim yine bebek mi aşağıda diye ya.2 gündür hareketlerini de sanki aşağıda hissediyorum.
Daha var kontrolüme 1,5-2 hafta kadar,belli de olmaz bana belki erken giderim kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…