2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
dün gece sıcaktan sürekli uyandık kızımla her uyanmam da ter içindeydim çok sıcak oluyo evim püfff
eylülcüm ohh ne güzel gezmişsin iyi gelmiştir boğaz sefası bi kerede birlikte gidelim kocalar bebeler....ortaköyde kumpir yeriz. hediye almaması daha iyi olmuş bence de kendin çıkar ne istersen alırsın kocişler neden çalışıyo bizim istediklerimizi almak için:lepi:

selam kızlar sıcak bir ankara öğlenindn meraba herkese
mmmf rep isteye isteye bi hal oluyon bacım herkesten banada dolanda gel diyii vercektim emme

nörüyonuz bacılar ,ne face mace mehebbeti bakim ,maytapcım o face iki kare fotonu koymassan silcem seni arkadaş listemden haa ona göre ,ne o monalisa cart curt ,biz seni görmek istiyoruz ..

bu arada yes hediyemi bugün kendim alıcam ve hakkını vericem :lepi:

sıcak ve klima da beni çarptığı için kendimde değilim giriyom okuyom yazamandan çıkıyordum şimdi bi yaam dedim ama hiç halim yok sıcak insanı daha bi yoruyo ya gözünü seveyim kışın soğuktan dinç oluyoz ama sıcaktan mıyışıyoz

ben geldimmmm
kimse beni merak etmemiş zaten benimde aklım kkda ama fırsat yok girmeye işlerim öyle yoğun ki offf valla sıcak mahvetti benide ama saat 5 gibi denize girmeyi planlıyorum çünkü çok sıcak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…