2008 Kasım Anneleri

valla istanbuldaki bayannnlar cam çerçeve açın bi yaaw rüzgar var oohhh çok güzel bi esinti var şu andaaa ama tabi beşiktaş civarındaaa:))bizim işyerinin önünde gölge olmuş çayı da demledikkk ohhhhh :))iş te yok zaten ((

benimde valla bayılcam şimdi.Yarın yolculuk var amaa ohhhh Sinop a gidiyorum kızlar.Eşimin memleketi ama ilk kez gidicem.Deniz kenarı yerinde oturuyorlar kayınvalidem kayınpederim ve küçüük kaynım oraya göç ettiler bu sene çünkü kaynım orda lise kazandı ama bilerek yaptı Sinop delisi olduğu için.:))Buğra da var aslında nasıl olur yolculuk bilmem ama dura kalka gidecez artık yeterki gidelim valla sıkıldım yaaw.

aa derin benim eşimde sinoplu bende geçen sene ilk defa gittim hiç istemeyerek orda tatilmi yapılır dedim ama şimdi yine gitmek istiyorum süper karadeniz zaten süper ben ilk defa gittim her yer yeşil eşimin ananesi köyünde ahşap ev hangi camdan bakarsan bak yeşil...temiz hava denizide süper merkezde çok güzel cezaevine filan gitmiştik bide radarmı neydi biyer var sinop burnu varya orası sanırım çok güzel valla

hadi yaa eşindemi sinopluu:)) bunlarde merkezde kızz.bakalım eşim güzel bi plan yapmış nereleri gezicez falan baya bişeyler vardı.Şelale de varmış gaaliba güzel.Denizi zaten güzel diye anlatıyoo şimdi yemyeşilmiş dediğin gbii gideyim de gözüm gönlüm açılsınn.Bebeğimde bi nefes alsın orda ohhhh:))

ohh valla cnm git gez mis gibi ben gitmem diye tutturmuştum eşim demişti bi gidelim her sene gitmek istiycekssin gerçekte öle oldu:)şelalere düğünlerden fırsat bulup gidemedik 2 tane düğün vardı hergün keşkek yedik:)ben trakyalıyım ama sevdim bizim çok güzel geçmişti sizde eğlenirsiniz inş.

benim kocide gümüşhane li çok güzel oralar diyoo bende sen ne zaman gittin dedim
gitmedim ki öle diolar dio:))bende gitmek istemiyorum pek bilmediğim için nasıl bir ortam olduğunu

asorti benim kocişte gümüşhaneli(tesadüfler iki oldu)
o da gitmemiş hiç

derinciğim iyi tatiller
parmaklıklar arasında dizisinde sinop'u gösteriyor ya bayılıyorum
oradaki kızın deniz kenarında balık ekmek sattığı yer çok güzel bir yere benziyor

evt bende geçen senelerde oraya gitmek yerine Antalya kemer falan diye tutturup oralara da gitmiştim.Bu sene bebişle burası daha uygun geldi bana.Hem annesi falan da orda ya özlemiş bizimki.:)

remedios saol hayatımm bakalım nasıl bi yermiş görcezzz:))Denizin olduğu heryer güzel olur ama muhakkak.Ki karadeniz de ayrı güzelmişşşş.

anlamıştım zati gümüşhaneliler genelde şiranlı oluyor ayol
kelkitli yok hiç nerdeyse kime sorsam şiranlıyık diyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…