2008 Kasım Anneleri

kızlar günaydın çok garip bir gece geçirdim kırk defa uyandım işin garibi eşimde uyanmış kaç defa. siz kramplarınızdan bahsediyodunuz ya bende ne güzel kramp falan yok diyodum şom ağzımı açtım ve bu sabah berbat bir kramp girdi sağ bacağıma hala ağrıyo bugün geçmez bu ağrı uff yandık yaaa

merhaba kizlar benimde gecem berbat di dün cok yorulmusdum dedim ölü gibi uyurum ama nerdeee hic uyuyamadim agrilardan sabahladim ya kizlarin okula gitmesine bi saat kala uyumusumki tam tatli uykuda uyandim neyse gececek bu günler ins haftaya randevum var sabirsizlaniyom bakalim ne kadar olmus

esimde uyumamis benim yüzümden sabaha karsi baktim eli karnimda bana diyoki tekmelerini hissedim ben de dedim ya sabaha karsi bi uyumuusm hic anlamadim bile ama cok hosuma gitti esiminde hissetmesi ve elini durmadan karnimda bekletmesini ilklerde ben götürüyodum elini karnima

kızlar günaydın bende gece 40 kere uyandım hayırdır inşallah
ama eşim gayet güsel uyuyordu neyse benimde gece ayağıma kramp girdi
gece ben bir çığlık uyandım ki sormayın eşimde kalktı tabi ben bağırınca masaj falan
yaptı neyse ki şimdi iyiyiz ama kızımda tık yok iki gündür neredeyse hiç oynamıyor yaa
neden ki acaba

Darkcım aynı şey benim de başıma sık sık geliyor. Sanırım hormonal akıntılar oluyor, onlar da orada kuruyor. Fazla zorlamadan çıkarmak lazım. Bu arada göğüs ucunda sızlama benim de daha daha yeni yeni geçmeye başladı. Geçmiş olsun canım...

canım çikolata ye hemen kıpırdanmaya başlıyor.buarada o hareket etse bile sen hissedemeyebilirsin daha çok erken 6-7 aylıkken dehşet hareket etmeye başlıyolar çünkü.şimdi daha çok güçlü hareketlerini hissedebiliyoruza.s.

benimde göğüs uçlarım sızlıyo çok dokunamıyorum ya kızlar bide göğüslerimdeki damarlar çok kötü görünüyoooo:tomato:resmen yemyeşim bir örümcek ağı varmış gibi yakında sütüm gelmeye başlıycak bu gidişlenaniknanik.ya bide bişey sorucam kızlar alttan akıntı durumunuz nasıl benim çok geliyo akıntım altım ıslanıyo çok. ki günlük ped kullanıyorum ve değiştiriyorum eskiden bukadar değildi iltihap falan olmasın doktoruma gittiğimde sorayım bi

Atatanem ıslaklık hissetmen normal. Hamilelik hormonlarından dolayı akıntılar bu günlerde biraz daha fazlalaşıyor. Kokusuz ve rengi sarımtırak beyazsa endişe etme. Ama kokusunda ve renginde bi tuhaflık görürsen derhal doktoruna haber veriyorsun canım... Çünkü bu enfeksiyon belirtisi ve bebiş için derhal tedavi olmak lazım.

Günaydın kızlar. Benim de gecem pek iç açıcı değildi. Ama benim birkaç gündür böyle. Hem sıcak basıyor hem de hala yatış pozisyonuma alışamadım. Ona bişey olacak diye durmadan uyanıyorum. Yataktan kalkıp, odaya gidiyorum, biraz da orada uyuyorum, sonra sabah yeniden yatağa dönüyorum. Böyle geçiyor. Asortie kızın oynamıyor diye hemen telaşlanma. Hareketleri duymaya başladığın ilk günlerde bu kadar ara olabiliyor. Yani o oynuyor ama biz duymuyoruz. Bak bir hafta daha geçsin o zaman her gün duymaya başlayacaksın.

Atatanem akıntı probleminden bende ve birçok arkadaşımızda daha var. Bu haftalarda artması normalmiş canım.

o akıntı muhabbeti hiç biştmedi ata tanem bazen tahriş oluyo galiba idrar değdimi yakıyor acımaya başlıyor bazen hafifliyor.aman günlük pedi dikkatli kullan eğer sık değiştirmezsen oda arttırıyormuş.nemli ortamları çok sever daha hızlı ürer bakteriler diyor nette vajinal duştan uzak durun diyor:1no2: ben sadece bunun için komple banyoyaya girdiğim bile oluyo su ile temizlemesek nasıl olacak anlamadım

Bu arada hamilelikle ilgili ne şikayet varsa hepsi tek tek başıma geliyor. Dur bakalım daha ne göreceğiz. Bu hafta da yüzümde bir tane, sol kolumda üç tane olmak üzere, küçük kızarıklık gibi bir şey çıktı. Çok ince damar görünüyor gibi bir kızarıklık bu. Araştırdım bu da korkulacak gibi bir şey değilmiş. Şöyle bir bilgi buldum:

Gebelik hormonlarının etkisi ile yüz,omuz ve kollarda küçük damar uçlarındaki genişlemelere bağlı olarak kırmızılıklar (spider nevi ) görülebilir.

Sizde bunu yaşayan var mı? Gerçi cildim çok hassas. Zaten güneşe alerjim de vardır. Muhtemelen ondandır diyorum. Sizde yoksa umarım olmaz... Küçücük bir şey ama insan takıyor işte.

Ha bu arada sapık falan demişiniz gece rüyamda benide acayip korkuttular rüyamda kocam araban iniyor yanındada eniştem var kocam geç kalınca oda iniyor arabadan bu arada arabanın kontak anahtarı üstünde çalışır vaziyettte iki tane serseri biniyor arabaya hadi güzelim biraz gezelim demişler bizimkiler arabnın baya uzağında.Nasıl uyanmışım anlatamam şimdi sabah sabah yazdıklarınızı okunca tamda üstüne denk geldi dedim içimden Allah hepimizi korusun içimizdeki melekler için

Son düzenleme:
Ayy polipe nasıl korkmuşsundur kimbilir. Benim de en büyük korkularımdan biridir. O yüzden ne zaman arabada tek başıma kalsam kapıları kilitlerim. Bir kere tam da rüyanda gördüğün gibi bir olay olmuştu ya. Benzincide arabayı içindeki kadınla birlikte kaçırmışlardı... Gerçekten Allah hepimizi korusun...

ah kızlar bende saçma sapan rüyalar görüyorum geçen gece çok korktum beni yolda yürürken koluma uyuşturucu iğnesi vurup bayıltıyolar.bir uyanıyorum g.eve düşmüşüm(açıkça ismini yazmayayım diye kısalttım anladınız siz onu)nasıl kaçıcam diye kuduruyorum nasıl uyandım anlatamam gece atamadım korkuyu üstümden.allahtan bişey olmadı rüyamda bi de olsaydı herhalde etkisinden hiç kurtulamazdım

buarada kızlar akıntımda koku yada renk yok allahtan içimi rahatlattınız hepinize teşekkür ederim çok kafama takıp korkmuştum
ya kızlar ben çok iştahsızlaştım hiçbişey yiyesim yok yemek falan yemiyom doğru dürüst bebek beslensin diye ceviz meyve falan yiyiyom yoksa hiçbişey yiyesim yok herhalde sıcaklardan oluyo bu.
kızlar buarada bişey sorcam ilk ultrasonunuza kaç haftalıkken gittiniz ve kese kaç mm çıkmıştı?
neden soruyom biliyonuzmu kuzenim hamile demiştim ya 5 haftalıkken ultrasona girdi kese 23.22mm çıktı benim 2.90mm çıkmıştı hemde 6 haftalıkken.nazlımelek sakura sizin kaç çıkmıştı?doktor tekiz olma ihtimali var demiş yani tek yumurta ikizi olabilirmiş.ondan soruyom nekadar ihtimali var diye??

Bi ben değilmişim böle saçma sapan rüya gören elimden geldiği kadarda dua ederim yatmadan önce ama işte içimizde ne fırtınalar kopuyor oda rüyalara yansıyor.ben yastığa kafamı koyduğum gibi uyanırdım sabahları geceler gerçekten uzunmuş öğreniyorum yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…