- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.341
Merhaba kızlar,ben geldim.
Nasılsınız iyimisiniz?
Ben yorgunum,ayaklarım şiş,ve ve ve göğüslerim acıyor.
Sabah evden çıkmadan kendimi kremleyeyim dedim.Göğüslere gelince göğüs uçlarında pütür pütür bişeyler vardı.Kremle çıkardım onları hafif hafif.Ama göğüslerim sızladı durdu.Bi de bi göğsümde o kuruluk kalkınca altından açık pembemsi bi renk çıkınca korktum.Göğüs ucum delinmeye mi başladı acaba ya(
Diğerinde öyle olmadı.Sabahtır acıyor göğüslerim.Hiç ellememek mi gerekirdi acaba?
kızlar günaydın bende gece 40 kere uyandım hayırdır inşallah
ama eşim gayet güsel uyuyordu neyse benimde gece ayağıma kramp girdi
gece ben bir çığlık uyandım ki sormayın eşimde kalktı tabi ben bağırınca masaj falan
yaptı neyse ki şimdi iyiyiz ama kızımda tık yok iki gündür neredeyse hiç oynamıyor yaa
neden ki acaba
Darkcım aynı şey benim de başıma sık sık geliyor. Sanırım hormonal akıntılar oluyor, onlar da orada kuruyor. Fazla zorlamadan çıkarmak lazım. Bu arada göğüs ucunda sızlama benim de daha daha yeni yeni geçmeye başladı. Geçmiş olsun canım...
canım çikolata ye hemen kıpırdanmaya başlıyor.buarada o hareket etse bile sen hissedemeyebilirsin daha çok erken 6-7 aylıkken dehşet hareket etmeye başlıyolar çünkü.şimdi daha çok güçlü hareketlerini hissedebiliyoruza.s.
benimde göğüs uçlarım sızlıyo çok dokunamıyorum ya kızlar bide göğüslerimdeki damarlar çok kötü görünüyoooo:tomato:resmen yemyeşim bir örümcek ağı varmış gibi yakında sütüm gelmeye başlıycak bu gidişlenaniknanik.ya bide bişey sorucam kızlar alttan akıntı durumunuz nasıl benim çok geliyo akıntım altım ıslanıyo çok. ki günlük ped kullanıyorum ve değiştiriyorum eskiden bukadar değildi iltihap falan olmasın doktoruma gittiğimde sorayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?