- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.421
var canım
benımde annem oyle der hep kucuklugumde sınır olurdum halbususıkı can iyidir zor çıkar-tatlicadiarzu-
anneannem hep böle derdikaydirigubbakcemile3
benim kocide gümüşhane li çok güzel oralar diyoo bende sen ne zaman gittin dedim
gitmedim ki öle diolar dio:))bende gitmek istemiyorum pek bilmediğim için nasıl bir ortam olduğunu
nörüyonuz bacılar ,ne face mace mehebbeti bakim ,maytapcım o face iki kare fotonu koymassan silcem seni arkadaş listemden haa ona göre ,ne o monalisa cart curt ,biz seni görmek istiyoruz ..
bu arada yes hediyemi bugün kendim alıcam ve hakkını vericem :lepi:
prensiplerimin arasında face ye resim koymamak var canım çocuklarımın resimlerinide kaldırdım listemde gereksiz ama kıramadığım insanlar var kk profilimden bakabilirsin çok merak ediyosan
gereksiz ama kıramadığım insanlar var derkennnnn:çok üzgünüm:
ENBÜYÜK BOLUSPOR BAŞKA BÜYÜK YOKKK:teytey:
kıs minik aslını inkar etme bakim en büyük boluspor :hooray:
alkisalkisalkis alkisalkisalkisENBÜYÜK BOLUSPOR BAŞKA BÜYÜK YOKKK:teytey:
günaydın yavrularrrr
evet sıcak hilal çok sıcakkkk bende bilmem bu yaşıma kadar bu kadar yandığımı bilmem ilk doğumum olsa anlıcam doğumdan ama değil ya bu sene bi başka eriyecem yada cinnet geçireceğim durduğum yerde delirecem
mmmf kafam biz olmadığımızı tahmin etmiştim öle bir iki banada oldu yapacak bişi yok dursunlar da cidden resim neden prensiplerine uymuyo onu anlamadım
geçmiş olsun canım ama keşke öle balkon önünde de yatmasaydın daha da mideni üşütmüş olabilirsin[B .!.:cok zor bır gece gecırdım[/B]
dun burada uyumustum bıraz eve gıderken mıdem bulanmaya basladı
tum aksam mıdem bulandı dogru durust bırsey yıyemedım
tabıı gece aferdesınız elımde poset dolandım ortada
bır de sıcaklar derdım basımdan asmıs esımde sarılınca adama patladım
mıdem bulantıdan oluyor, sıcak beynımı sulandırmıs bır de sen sırnasıyorsun dıye
aldım yastıgımı balkon kapısının onune yere yattım
gectı mı hayırrr
hala bulanıyor kafamçokkarıştı
adresi alayım serinlik arıyom meğer dibimdeymişminiğim geçmiş olsun
valla dışarı çıkmadığım sürece yanmıyorum evim serin balkonum serin bahçem serin hatta çocuğu şapkasız çıkaramıyorum kulakları üşütmesin diye
ama temmuz ortalarına doğru burada yanmaya başlıyo 15 gün sadece ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?