2008 Kasım Anneleri

aman allahım 3'lu derı koltukta bır yatmısım kı tam ıkı saat uyumusum yawww
ne tatlı uykuydu ama kollarım agrıyor
cokta derın uyumusum hatta ruya bılem gordum

sıkı can iyidir zor çıkar-tatlicadiarzu-
anneannem hep böle derdikaydirigubbakcemile3
benımde annem oyle der hep kucuklugumde sınır olurdum halbusu

benim kocide gümüşhane li çok güzel oralar diyoo bende sen ne zaman gittin dedim
gitmedim ki öle diolar dio:))bende gitmek istemiyorum pek bilmediğim için nasıl bir ortam olduğunu

:roflol: ılahı yanı kocana da ben gıtmedım ole dıyorlar haaa
bende kocısın memleketıne hıc gıtmedım
karadenızın ıncısı rızeee
merak edıyorum ama gıdemedık bır turlu

dogma buyume ıstanbulluyum ben
turkıyede yaklasık 30 sehır dunyada da farklı 3 ulke gezdım ama bır mardını merak edıyorum bır de dubaı'yı

kıs minik aslını inkar etme bakim en büyük boluspor :hooray:

bizde pazara gittik ,küçük cimcimeye muz ,şeftali filan aldım ,minik dana yedi de sızdı ..:))bende kendime yicek bişeyler yapim bari..

prensiplerimin arasında face ye resim koymamak var canım çocuklarımın resimlerinide kaldırdım listemde gereksiz ama kıramadığım insanlar var kk profilimden bakabilirsin çok merak ediyosan

prensiplerimin arasında face ye resim koymamak var canım çocuklarımın resimlerinide kaldırdım listemde gereksiz ama kıramadığım insanlar var kk profilimden bakabilirsin çok merak ediyosan

gereksiz ama kıramadığım insanlar var derkennnnn:çok üzgünüm:

ENBÜYÜK BOLUSPOR BAŞKA BÜYÜK YOKKK:teytey:

günaydın yaa uykusuzum gene gece herkes uyudu ben oturdum p.s oynadım daha da oynardımda cd bozuldu poffffffff
memeoda 7 de uyandırdı beni artık kendiş kaçta kalktı bilmiyom

günaydın herkese....
sabah kalktığımda yağmur yağıyordu.sositososito..Evet bugün sıcak olmayacak dedim.a.s.Ama işyerine geldim..Buraya damla dahi düşmemiş ve ben resmen yanıyorum.delikafaduldendelikafadulden..Hiç bir zaman ben bukadar daraldığımı bilmiyorum..Kilodanmı acaba yoksa bu sene ayrı bir sıcakmı var...Offff Offff...Eriyip yok olacağım..(bu kiloyla biraz zzoooorrrrr):sm_cool::sm_cool:

kıs minik aslını inkar etme bakim en büyük boluspor :hooray:

dogru dıyorsun benım aslım boludan gelme ıstanbula
ama ben hıc bılmıyorum boluyu
merak edıyorum ama babaannem yuzunden gıtmıyorum
kendısını hıc mı hıc sevmemde

ENBÜYÜK BOLUSPOR BAŞKA BÜYÜK YOKKK:teytey:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cok zor bır gece gecırdım
dun burada uyumustum bıraz eve gıderken mıdem bulanmaya basladı
tum aksam mıdem bulandı dogru durust bırsey yıyemedım
tabıı gece aferdesınız elımde poset dolandım ortada
bır de sıcaklar derdım basımdan asmıs esımde sarılınca adama patladım
mıdem bulantıdan oluyor, sıcak beynımı sulandırmıs bır de sen sırnasıyorsun dıye
aldım yastıgımı balkon kapısının onune yere yattım
gectı mı hayırrr
hala bulanıyor kafamçokkarıştı

günaydın yavrularrrr
evet sıcak hilal çok sıcakkkk bende bilmem bu yaşıma kadar bu kadar yandığımı bilmem ilk doğumum olsa anlıcam doğumdan ama değil ya bu sene bi başka eriyecem yada cinnet geçireceğim durduğum yerde delirecem

mmmf kafam biz olmadığımızı tahmin etmiştim öle bir iki banada oldu yapacak bişi yok dursunlar da cidden resim neden prensiplerine uymuyo onu anlamadım

boşver

miniğim geçmiş olsun

valla dışarı çıkmadığım sürece yanmıyorum evim serin balkonum serin bahçem serin hatta çocuğu şapkasız çıkaramıyorum kulakları üşütmesin diye
ama temmuz ortalarına doğru burada yanmaya başlıyo 15 gün sadece ama

geçmiş olsun canım ama keşke öle balkon önünde de yatmasaydın daha da mideni üşütmüş olabilirsin
ve o adama dalma bizde de her gece yaşanır adamı yolasım geliyor zaten sıcak bide tüylü tüylü o sarılıyo ıııyyyy :mymeka:

adresi alayım serinlik arıyom meğer dibimdeymiş

günaydıınn
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık
şimdievi toparlamam lazım yengemler gelecek bugün bana
bu akşam bende kalacaklar temizlik yemek bu sıcakta zor olacak ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…