- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.441
bakmaz o bakmaz cevriye adı üstünde kendini gezdirsin anca hiç anlaazlar insan halinde :tomato:eylülkafa cevriye kaç gündür çatalcada yazlıkta
çamlıklarla doluymuş deniz yokmuş havuzu varmış bayılmış oralara
bende çok gezdin birazda çocuk bak ben geziim dedim de aaaa bakamam dedi :umursamaz:
bakmaz o bakmaz cevriye adı üstünde kendini gezdirsin anca hiç anlaazlar insan halinde :tomato:
garip bi tip yaaaa valla kendini ne sanıyo acabaaamillet çocuk bakıyo gelinleri çalışıyo sen 3-5 saat bakamıyosun dedim bende hee bakıyolar diyo yok anam yok bu kadın rahatına çok düşkün
geçende dediki ben çocuklarımı bile çok sevmiyorum çok sevsem ölürler dedi kendini peygamber falan sanıyo zannımca:1shok:
ben gidip sabah sabah bi ciğer aayım taze taze akşama arnavut ciğeri yapayım barime napcam başka bişi gelmedi aklıma
bide arabanın sigortası ypılmış gidip onu alcam sigortadan hava sıcaklamadan gidip geleyim
hemen dönerim fazla özlemeyin anacım
istediğin gezmek olsun yavrum emin ol yakın olsak hiç sıkılmazdık birlikteee kaydirigubbakcemilegelde gezmeye götür beni çocuk çombalak
yıne sıddetlendı bulantım bır yatıyorum bır kalkıyorumgeçmiş olsun canım ama keşke öle balkon önünde de yatmasaydın daha da mideni üşütmüş olabilirsin
ve o adama dalma bizde de her gece yaşanır adamı yolasım geliyor zaten sıcak bide tüylü tüylü o sarılıyo ıııyyyy :mymeka:
sanırım dedıgın gıbı mıde usutmesı falan bu ısminik kalimero çok geçmiş olsun canım...Midenimi üşüttün acaba..Ihlamur, nane limon kaynatsan sıcak sıcak içsen...belki iyi gelir..
iç yavrum ya ne olacak karnımızdayek içtik bişi olmadı şimdimi olacakjulıcım ılk dısınız hayırlı olsun canım
ne guzel sorunsuz atlatmıssınız
esınle senı de allah kavustursun
demek annen bakacak banusu hanıma ınsa allah kazasız belasız sorunsuz gecer gunlerınız
soyledıgın gıbı cok hassas bır bunyem varmıs benım ya
cok cıtkırıldım sınır oluyorum boyle olmasına
hamılelıgımdekı gıbı mıdem cok sıddetlı bulanıyor
maden suyu ıcsem cocuga bır sakıncası olur mu
hamılelıkte ıcıyordum ıyı gelıyordu ama sımdı sut verıyorum ya
iç yavrum ya ne olacak karnımızdayek içtik bişi olmadı şimdimi olacak
ayrıca sen iyi beslenmelki ve kendine bakman lazım böle olmaz az güçlendir bünyeni
biz antalyaya gitmeye çalışıyoz onlar bu tarafa gelmeye çalışıyoselam kızlar ben geldim bicee diyim didim gitcem görümcemler geldi antalyadan sabah aşağı inicem kayınvalidenin yanuna
julicik dişiniz hayırlı olsun canuum
başkada bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?