2008 Kasım Anneleri

eylülkafa cevriye kaç gündür çatalcada yazlıkta
çamlıklarla doluymuş deniz yokmuş havuzu varmış bayılmış oralara
bende çok gezdin birazda çocuk bak ben geziim dedim de aaaa bakamam dedi :umursamaz:

bakmaz o bakmaz cevriye adı üstünde kendini gezdirsin anca hiç anlaazlar insan halinde :tomato:

bakmaz o bakmaz cevriye adı üstünde kendini gezdirsin anca hiç anlaazlar insan halinde :tomato:

millet çocuk bakıyo gelinleri çalışıyo sen 3-5 saat bakamıyosun dedim bende hee bakıyolar diyo yok anam yok bu kadın rahatına çok düşkün
geçende dediki ben çocuklarımı bile çok sevmiyorum çok sevsem ölürler dedi kendini peygamber falan sanıyo zannımca:1shok:

garip bi tip yaaaa valla kendini ne sanıyo acabaaa klava:
insan çocuğunu çok sevmeyecekte kimi sevecek kendini çok sevsinölecek mi bakam naniknanik

ben gidip sabah sabah bi ciğer aayım taze taze akşama arnavut ciğeri yapayım barime napcam başka bişi gelmedi aklıma
bide arabanın sigortası ypılmış gidip onu alcam sigortadan hava sıcaklamadan gidip geleyim
hemen dönerim fazla özlemeyin anacım

gelde gezmeye götür beni çocuk çombalak

yıne sıddetlendı bulantım bır yatıyorum bır kalkıyorum
ne olacak halım bılmıyorum
ben de esıme kendı yontemlerımle eıplasyon yapmak ıstıyorum
kuzu gıbı adam yakıyor benı

minik kalimero çok geçmiş olsun canım...Midenimi üşüttün acaba..Ihlamur, nane limon kaynatsan sıcak sıcak içsen...belki iyi gelir..
sanırım dedıgın gıbı mıde usutmesı falan bu ıs
ama sıcaktan da mıde bulantısı olurmus annem oyle dedı
gunes carpımıstır dedı ısyerınde oturdugum yerde nerde bulduysa gunes benı

caycımız yapayım nane lımon dıyor ama onu da ıstemedım
soyleyeyım de yapsın barı yeter kı gecsın bulantım

Tünaydın kızlaaaar.

Banusu'nun dişi çıktı hafta sonu hemen müjdeyi vereyim dedim size. Hiç zorluk olmadı, sakin sakin çıkarttı kuzum. Çok hevesliydim hemen bir çay bardağı kaptım geldim çıt çıt çedene de bir çıtlıyor ki sormayın :)) Eee ne yapıyorduk diş buğdayında?? :)

Bu arada kocişi de yolcu ettik bu sabah. ızcilik kampı var da oraya gitti. Bir hafta ayrıyız. Biraz özleriz birbirimizi iyi olur. Kuzu da annemde. O bakacak bir hafta. Bakalım inşallah sorunsuz geçiririz şu süreci.

Siz ne yapıyorsunuz bakalım? Kalimerocum geçmiş olsun; bünyen çok zayıf hayatım senin ekstra dikkat etmen lazım kendine. Zeynam araban da hayırlı olsun. Gıcıııır. Evet ya gezdir bizi olmuyo böyle.

jülicim dişiniz hayırlı uğurlu olsun biz ikiledik bile
gelin anam gezdireyim sizi ben gelemem o şehir çok karışık ben ordan korkuyom siz gelin ben gezdireyim sizi gamyoncuiremsu

julıcım ılk dısınız hayırlı olsun canım
ne guzel sorunsuz atlatmıssınız
esınle senı de allah kavustursun
demek annen bakacak banusu hanıma ınsa allah kazasız belasız sorunsuz gecer gunlerınız

soyledıgın gıbı cok hassas bır bunyem varmıs benım ya
cok cıtkırıldım sınır oluyorum boyle olmasına
hamılelıgımdekı gıbı mıdem cok sıddetlı bulanıyor

maden suyu ıcsem cocuga bır sakıncası olur mu
hamılelıkte ıcıyordum ıyı gelıyordu ama sımdı sut verıyorum ya

iç yavrum ya ne olacak karnımızdayek içtik bişi olmadı şimdimi olacak
ayrıca sen iyi beslenmelki ve kendine bakman lazım böle olmaz az güçlendir bünyeni

Sağolun kızlar. Piroş ılık su mu koyuyorsun yoksa bayağı .ayağı sıcak su mu küvcetin içine. Ben de yarın yapıcam annemin balkonu çok güzel güneş alır ama yaz günü bile olsa üşütmeyeyim kuzuyu vallahi babası gelince hesap sorar bana. ıki gün gittim de çocuğu hasta ettin diye.

iç yavrum ya ne olacak karnımızdayek içtik bişi olmadı şimdimi olacak
ayrıca sen iyi beslenmelki ve kendine bakman lazım böle olmaz az güçlendir bünyeni

aslında omrumde hıc dıkkat etmedıgım kadar dıkkatlıyım beslenme konusunda
emzırıyorum dıye cok dengelı ve duzenlı beslenıyorum
bence de mantık olarak bırsey olmaz da cocuga cok gaz yaparmı acaba dedıydım ama ıceyım barı
neyse ben eve anacıgımın sefkatlı kollarına gıdeyım
ıyı olursam ogleden sonra gelırım

selam kızlar ben geldim bicee diyim didim gitcem görümcemler geldi antalyadan sabah aşağı inicem kayınvalidenin yanuna
julicik dişiniz hayırlı olsun canuum
başkada bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…