2008 Kasım Anneleri

julicim normal banyo yaprırkenki suyun ısısı gibi yaptım ılık yani,şap şap vurdu sulara ama suyun içinde düzgün oturamıyo düşçek gibi oluyo bide heyecanlanıyo zor tuttum:))

selam millet anca düştüm buralara
gezdik geldik valla zorlada olsa cevriyeye bıraktım bizimkileri biriki oarça bişi aldım beyaz babet lazımdı aldım
heee kısmetse biz 24 ünde izmire görümcemlerin yanına gidicez otel motel ufak bebeyle olmaz herif emeklemek istiyo her saniye hiç olmazsa ev ortamı hem görümcemde kafadır
ama kamberde geliyo bilin bakalım kimmm

Kalimero ben senin teşhisini koydum. Seninki kesin açlıktan bulanıyo :)))

yok be canım sabahta yemıstım
cok bulantım olmasına ragmen yagsız tost yemıstım ama yıne de bulanmıtı
oglende corba ıctım bır nebze ıyıydı ustune bıraz once muz yedım yıne basladı bulanmaya

ne olacak benım bu halım yaaa

ayy çok sıkıcı bi gün yaa.Ben tatile gidiyorum diye işlerimi toparladım maaş avansı alcaklar işten ayrılcaklar falan filan vardı.Birde haziran ayı raporunu hazırladımm yolladım amanın pek bi yoruldum şimdi eve doğru gidicem artıkk kendinize iyi bakın kızlar bir hafta buralara gelemem Sinop ta olucam gelince görüşürüz inş.hoşçakalınnnhihoyyyt

hee buralar hep çamlık ,denize uzak yere gelmiş demek ,anneme yakın gelse deniz bir adım ,biz yazın hafta sonları hep ordayız ..

julicim ilk dişiniz hayırlı olsun canım ,hepsi sorunsuz çıksın inş..

benimde arkadaşım geldi kahvaltıya 3 aylık oğlu var ,dışarı çıktık gezdik ,bu yaz beraber tatil yapıcaz ailecek ,o yüzden biraz alışveriş yaptık,eve yeni geldim ..

mrb kızlarrrr...tontişi uyuturken biraz bakayım nete bari.

jlıcık hayrlı olsn canım dişiniz..daha geçmişe bakmadım

biraz okuyum paşa uyamazsa yazıcam yine.

C E V R İ Y E laelaelaelaelae

selam kızlar nasıl herkes dünden beri kimse bişicik yazmamış nerdeyse herkes gezmelerde mi
burasıda çok sıııcaaakk bayılcam şimdi duş aldım ama yine aynı haldeyim
ojelerim bilem kurumuyo sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…